Hae
Hannamaria

406 – Vuosi 2015 2/2

Tämän postauksen oli tarkoitus tulla ulos jo eilen, mutta illan vietin sopivasti järkyttävän päänsäryn kourissa eikä mistään tullut mitään. Ensimmäinen yö ennen töihin paluuta meni sekin pyöriessä, onneksi nyt helpottaa. Jatketaan siis loppuvuoden kertauksen parissa, tuohon puoleen vuoteen mahtuikin aika paljon kaikkea!

Heinäkuussa vietin ansaittua kesälomaa kolmisen viikkoa. Lomaan mahtui mm. reissu Ähtäriin ja Tuuriin. ♦ Hiukan ahdistusta hiustenkasvatusprosessissa, tuntui ettei projekti etene tai kehity mihinkään. ♦ Tuunasin neljä pinnatuolia ja ruokapöydän. ♦ Käväistiin pienellä lomareissulla miehekkeen kanssa Helsingissä ja vietettiin paljon aikaa Chaplinissa. ♦ Kirjoitin semisuuren arvion ja ohjeet miten suojata herkkää ihoa auringolta. ♦ Vietin paljon aikaa salilla ja ulkona mm. pyöräillen.

Elokuussa kävin Helsingissä Blogipolun lanseerauspippaloissa. ♦ JKL-BLOGIT syntyi. ♦ Urban Decay lanseerattiin Suomessa. ♦ Saatiin Jullin kaveri käymään Keski-Suomessa ja vietettiin paljonkin aikaa yhdessä. ♦ Kemuilin Lutakossa Eppu Normaalien tahtiin. ♦ Palasin töihin.

Syyskuussa vietettiin useammat synttärit. ♦ Kävin Ween Maan Wiljaa -elomarkkinoilla. ♦ Kokkailin nuudeleita hiukan erilaisella tavalla. ♦ Työporukka oli Suomessa jälleen ja vietettiin kiva viikko yhdessä, joka huipentui reissuun Varjolan tilalle. ♦ Kuvailin sumua. ♦ Aloiteltiin JKL-BLOGIEN ja Adtractionin kanssa bloggaajatapahtuman suunnittelua. ♦ Intoilin LivBoxin bloggaajaboxista! ♦ Tein melko paljon freelancerhommia. ♦ Loppukuusta kävin JVA:n järjestämässä bloggaajatapahtumassa tässä Jyväskylässä.

Lokakuussa musta tehtiin haastattelu JVA:n asukaslehteen JKL-BLOGIEN puolesta samalla, kun kerrottiin itse tapahtumasta. ♦ Tehtiin päiväreissu Helsinkiin I Love me -messuille. ♦ Tein herkullisia sämpylöitä (joita tein itse asiassa nyt joululoman aikaan peräti kahdesti!). ♦ Esittelin meidän asunnon yläkerran osassa 1. ♦ Ihastelin uusia meikkejä, mm. Isadoran syyskokoelmaa. ♦ Kävin kampaajalla ja hiuksista tuli punakuparit. SYRÄN EDELLEEN. ♦ Kävin myös optikolla piilarisovituksessa.

Marraskuu meni ihan hujauksessa ohi. ♦ Tein suht paljon töitä. ♦ Muistin silti pitää vapaata; kävin kuun vaihteessa Indiedaysin Inspiration Dayssa ja Haunted Circus -teemaisissa Bloggers’ Awardseissa. ♦ Seuraavana viikkona kävin Bernerin bloggaajapäivässä Helsingissä nopealla päiväreissulla. ♦ Vietettiin Isänpäivää kahvitellen. ♦ Rakastuin Ginger Joehen. ♦ Kävimme bloggaajaporukalla JKL-BLOGIEN ja Greatdaysin sponssaamana pelaamassa huoneestapakopeliä Mysteerissä. ♦ Järkkäilin hiukan lisää blogipippaloita. ♦ Kirjoitin himoitusta Anastasia Beverly Hillsin Contour Kitistä.  ♦ Vietettiin meidän ekaa vuosipäivää – ja ostettiin sen kunniaksi yhteisenä lahjana PS4 ’meille molemmille’ ;D

Joulukuu. Voi Joulukuu. Tulit ja menit ihan liian nopeasti, mielelläni olisin pitänyt lomaa vielä hetken. ♦ Kuitenkin; Otin osaa Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteriin, jossa arvoin pari kappaletta Muumimukeja. ♦ Järjestin ja juhlin blogipikkujouluja JKL-BLOGIEN ja Adtractionin järkkäämänä Bohossa. ♦ Aloitin viimein mun markkinointiassarin ammattitutkinnon lopputyötä. ♦ Vietin ihanan jouluaaton kotona ja kotikotona. ♦ Jaoin muutamat paketointi-ideat blogissa. ♦ Ostin ja sain ihania joululahjoja. ♦ Kävin loppukuusta sovittamassa uusia silmälaseja Instrussa, jotka meni Instrun lahjakortin piikkiin. ♦ Vietin vuodenvaihdetta melko rauhallisissa merkeissä, ei tullut edes rakuja kuvattua. ♦ Relasin.

Eipä siitä yhtään lyhempi tullut kuin edellisestä, pidempi vaan 😀 Mutta nyt on vuosi 2015 paketissa ja voi keskittyä täysillä tähän vuoteen. Monta postausaihetta onkin jo varastossa ja kuvausta vailla, paljon on kauneusjuttuja mutta mukaan mahtuu muutakin. Innolla odotan mitä vuosi tuo tullessaan 🙂 Ja btw, suuri osa näistä ja muista kuvista löytyy Instagramista @hannamariaw, jos kiinnostaapi seurata sieltä!

Mitä toivotte tulevaan vuoteen mahtuvan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.