Hae
Hannamaria

411 – Värikkäämmät silmälasit

Muistatteko sen postauksen Instrumentariumin uudesta Heritage -silmälasimallistosta, jossa näytin olevan kuin peura ajovaloissa? No se kannatti, sillä sain käytettyä kyseisen yhteistyöpostauksen lahjakortin paremmin kuin hyvin. Kävin viime viikolla nimittäin hakemassa hiukan värikkäämmät Tommy Hilfigerin kakkoslasit, jotka on kivaa vastapainoa niiden mun perinteisten mustien Hugo Bossien tilalla. Tätä mallia en löytänyt enää Instrun valikoimista netistä, mutta paljon samanlaisia kehyksiä on Tommylla tarjota.

Nämä on huomattavasti kevyemmät ja hiukan pehmeämmin muotoillut kuin mustat Bossit. Laseissa on useampaa eri väriä, värimaailman pysyessä kuitenkin hiukan violetihtavassa maailmassa. Valkoinen tuo kivasti kirkkautta, samoin kuin vaalea sisäpuoli. Värit ovat näissä ulkokuvissa lähempänä oikeaa kuin tuossa alemmassa.

Menee hetki, ennenkuin oma silmä tottuu. Varmasti tulee päiviä, jolloin haluan vielä ottaa käyttöön vanhat lasit, voimakkuuksissa kun ei suuria eroja ole. Silti, nämä ovat kivaa vaihtelua ja tuovat hiukan lisää väriä elämään. MUTTA, en osaa päättää a) millainen arkimeikki on näiden kanssa paras, b) ovatko nämä liian kapeat kasvoihini verrattuna ja c) riitelevätkö ne liikaa punaisen tukkani kanssa. Siinäpä vasta pulmia 😀

Onko teillä värikkäitä vai neutraaleja laseja?

9 kommenttia

 1. Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti:

  Taisin ottaa ihan identtisen risdt arskat Instrusta, tosin eri merkkiä. Totesin että haastava väri talvi-iholla kun on niin kalpea, vie jotenkin väriä kasvoista. Mutta muuten ihana väri!

 2. Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti:

  Toi yks sana yrittää olla identtisen VÄRISET. Ah tätä luurikirjoitusta…

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Oot ihan oikeassa! Mulla nuo hiukset ehkä siis hiukan tasapainottaakin puolestaan näin talvella. Ja puhelimella kirjoittaessa tulee kyllä suuret määrät typoja itse kullekin 😀

 4. imlacking kirjoitti:

  Tosi nätit. Itsellä ei ole laseja, mutta tuntuu että monilla tutuilla on tosi "neutraaleja" laseja. Välillä toki näkee ihmisillä todella personaallisia ja värikkäitä laseja, esimerkiksi kirkkaan oransseja.

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia 🙂 Jep, suurin osa on joko todella neutraaleja tai sitten niitä todella räiskyviä oransseja tai kirkkaan punaisia. Punaiset munkin piti ensin ostaa, mutta näissä loksahti kaikki kohdalleen joten menin näillä 😀

 6. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Silloin kun mulla oli vielä silmälasit (kävin laseroinnissa) käytin tosi neutraaleja ja kevyitä laseja, koska kaikki muut tuntuivat niin painavilta. Violetti on mun suosikkiväri, joten nämä ovat tosi kauniit lasit 🙂

 7. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Oi tuo laserointi olisikin aika helpottava juttu. Mulla muuttuu näkö liian usein että olisi järkeä mennä vielä, ehkä sitten joskus 🙂 Toisaalta tykkään siitä miten erilaisen ilmeen saa laseilla aikaan!

 8. Satu kirjoitti:

  Sopivat sulle tosi hyvin!

 9. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *