Hae
Hannamaria

462 – Arjesta sekaisin

Tiedättekö sen tunteen, kun päivät menee hujauksessa ohi… Tämä kevät on mennyt ihan ohitse ja tuntuu vieläkin että olen vasta palannut töihin joko a) joululomalta tai b) neljän päivän vapailta Helatorstain puolesta. Tuntuu vieläkin että jokainen alkava viikko on tuo muutaman viikon takainen viikko numero 19. Ja tuntuu koko ajan, että vastahan…

hannamaria arki

. . . olisin muka valmistunut uuteen ammattiin. Kevätjuhla oli kuulema viime keskiviikkona, unohdin ne aivan kokonaan vaikka kaveri henkiseksi tueksi pyysi. Anteeksi Terhi jos luet, unohdin ihan täysin ja elin tiistaissa. Kuitenkin, paperit saapui postissa jo päälle viikko (vai kaksi?) sitten mutta en koe osaavani yhtään enempää tai olevani jotenkin parempi työssäni tuon koulun kautta.

. . . hommasin uuden luurin. Olen vieläkin ihan uutuudenviehätyksessä tuosta uudesta Honor 7 Premiumista, jonka ostin jo jokin aika sitten. Onhan siihen jo näyttöön eksynyt pari ei-toivottua lohkeemavierasta ja ollaan kalenterin kanssa hyvin synkissä, mutta vieläkin se tuntuu uudenkarhealta.

. . . me alettiin tuon yhden kanssa seurustella ja muutettiin yhteen. Nyt ollaan oltu yhdessä melkein, ellei yli, 1,5 vuotta ja tuntuu että vieläkin siitä löytyy joitain uusia puolia. Vaikka asutaan saman katon alla ei keretä näkemään ja juttelemaan tällä hetkellä niin paljon kuin haluaisin, sillä molemmilla on omat duunit ja yleensä kun minä pääsen duunista, on mies joko nukkumassa tai lähdössä töihin. Sitä tahtoisin viettää kaiken liikenevän ajan toisen kanssa, mutta se ei ole tällä hetkellä mahdollista ja pienet vieroitusoireet alkaakin jo iskeä.

hannamaria arki

. . . olisin toipunut viimeisimmästä selkäongelmasta. Taisi olla helmikuuta ja olin viimeinkin flunssakauden jälkeen tehnyt paluun salille sekä lentopallon pariin ja mulla oli viimeinkin hyvä flow päällä koko  liikkumishomman suhteen. No ei ollut pitkään, kun lentopallossa meni selkä ja siellähän todettiin iskias. Ensin sitä hoidettiin venähdyksenä, mutta kun kipulääkkeet eivät vieneet kipua pois ja vasemmasta jalasta alkoi voima heikentyä, oli pakko suunnata uudelleen lääkäriin. Fyssarikeissi, josta toimintaohjeet sekä lääkkeeksi pillereitä kolmion kera. Nyt ollaan jo selvillä vesillä, tosin lentopallon pariin teen paluun vasta ensi kauden alussa. Rakkaudesta lajiin vaikkei se mun selälle ja nivelille se paras olekaan. Nyt kun tatuointi paranee alkaa liikunta (ja etenkin töihin pyöräily) taas!

. . . kävin Helsingissä Indiedaysin päiväohjelmassa sekä PING Helsingissä. Tai olisin muutenkin reissannut pitkin Suomea. Tai ollut vaan koko ajan menossa. En oikein pysy enää kärryillä. Nimimerkillä loman tarpeessa.

hannamaria arki

. . . stressannut ihan liikaa. Tämä kevät, kuten sanoin, on ollut hektinen kaikkine tapahtumineen ja sattumuksineen ja onkin ollut vaihteeksi yksi stressaavimmista pitkään aikaan. Se ei ole blogissa välttämättä niin paljoa näkynyt ellei Huhtikuun postaustahtia oteta lukuun, mutta arjessa ja sen kuluttavuudessa se näkyy. Odotan jo innolla kesälomaa sekä tulevaa syksyä, kun arkeen tulee muutos ja elämä on edes aavistuksen erilaista. Toivon että se tuo tullessaan uusia juttuja, joista osaan nauttia – se nähdään lähempänä.

Ny kuitenkin loppuu nillitys, asiat on kuitenkin loppujen lopuksi todella hyvin. Kuvituksena ensimmäinen kukkakimppu, jonka olen mieheltä saanut. Hämmennys oli suuri, mutta niin oli ilokin.

Onko teillä haasteita ihan perus ’arjen’ kanssa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *