Hae
Hannamaria

464 – Ensimmäinen tatuointini

Helmikuussa, kun oli synttäreideni vuoro, mieheke yllätti ja lupasi minulle ensimmäisen tatuointini – olin siitä haaveillut jo pitkään ja silloin tällöin aiheen nostanut esille. Aloin innolla tutkimaan eri artistien portfolioita ja kaverin avustuksella melko äkkiä löysikin mieleisen tekijän, Mereten, Simply Tattoosta.

Simply Tattoo, Merette BrandtSimply Tattoo, Merette Brandt

Sattui niin kätevästi, että heillä oli Helmikuun ja ystävänpäivän kunniaksi erityinen 2 for 1 -tarjous, jossa kaksi henkilöä sai itselleen tatuoinnin yhden hinnalla samalta taiteilijalta ja tehtynä samalla kertaa. Jullihan siitä innostui ja päädyttiin varaamaan aika Simplyyn yhteiseen tatuointiaikaan. Kalenteri oli pitkälle varattu ja meille löytyikin aika Toukokuulta, 16.5. Aloiteltiin siinä 12 maissa hakkailemaan tatuointia ihoon ja tämän tekemiseen meni noin tunti.

Alun perin idea oli ottaa jonkinlainen peura, mutta nähtyäni esimerkin heraldinen liljasta (fleur de lis) tatuoituna selkään tykästyin siihen niin paljon, että idea sai vaihtua. Tästä ideasta teinkin postauksen. Peurasta oli Merette tehnytkin luonnoksen ja se jäi hänelle odottelemaan rahatilanteen parantumista ja toista kertaa 😉

Simply Tattoo, Merette BrandtSimply Tattoo, Merette Brandt

Heille jotka kuitenkin miettivät sattuiko tatuointi – ei se sattunut. Poltteli ennemminkin. Vertasin sitä aiemmin minulle tehtyyn naaman mikrohiontaan, joka tuntui lähes yhtä paljon ellei jopa enemmän tietyissä kohdissa. Ainut kohta joka oikeasti nipisti ja sattui oli tuo aivan yläosan pallo sekä pari viivaa. Tottakai, tämä oli melko nopea tehdä eikä iho kerennyt alkaa aristaa sekä turvota, joten pääsin suht. helpolla. Julli-parka taas ei, hänellä säären tatuoiminen kesti useamman tunnin (4-5h?) ja loppuaika vaikutti olevan tuskaa. Meillä molemmilla tatuointi on parantunut jo melkein täysin, itselläni tottakai tälläinen yksinkertaisempi paremmin kuin Jullilla, jolla tatuointi oli isompi ja siihen tuli runsaasti väriä.

Simply Tattoolle tulen menemään toistekin. Musiikki, seura ja hygieenisyys oli erinomaista ja paikan omistajan, Ianin, kanssa tuli vaihdettua useampikin sana Jullin ollessa tatuoitavana. Simply on itse asiassa muuttanut juuri ja sijaitsee tällä hetkellä mun lempikampaamon seinän toisella puolella, Kilpisenkatu 7:ssa. Meretelle menee myös vahva suositus – hänellä on jo nyt runsas portfolio sekä äärettömästi taitoa vaikka tatuointeja hän on tehnyt muistaakseni vasta parisen vuotta. Simplyn Facebookista löytyy Mereten portfolio, täältä hänen henk. koht. artistisivunsa sekä Instagram-tili täältä.

Onko teillä tatuointeja?

12 kommenttia

 1. Emilia kirjoitti:

  Onpa kaunis tatuointi! Mäkin otin mun ekan tatuoinnin pitkän pohdinnan jälkeen maaliskuussa ja oon miettinyt jo seuraavia. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitoksia! 🙂 Näihin taitaa jäädä koukkuun, vähän samaan tyyliin kuin matkusteluun 😉

 2. ccnoora kirjoitti:

  Kaunis ja herkkä kuva! <3 Minulla ei VIELÄ ole tatuointeja, mutta pakko vaan todeta, että never say never. Jos sopiva idea vielä joskus pälkähtää päähäni, niin ehkä sitten.. 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Ei munkaan ollut vielä n. viitisen vuotta sitten tarkoitus ottaa, jotenkin se ajatus vaan kehittyi ja onneksi päädyin tän ottamaan 🙂

 3. rs kirjoitti:

  Voin kertoo että niihin jää todellakin koukkuun:D Ite oon ny käyny 10 kertaa tatuoitavana, parille alueelle onkin alkanut rakentumaan vähän isompi kokonaisuus, pienistä erillisistä kuvista. Kaikilla kuvilla on kyllä ajatus/tarina takana ja jokaista on tullut mietittyä tarkkaan, niitä on vain kertynyt 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Niinhän siinä helposti käy! Tahdon itsekin joskus useamman, mutta en vielä tiedä miten monta ja ideaa kaikkiin kuviin ei ole.

 4. Ninni kirjoitti:

  En itse ottaisi tatuointia, mutta täytyy sanoa, että tuo sun tatuointi on todella kaunis ?

 5. anymous kirjoitti:

  Molemmat kädet sleevenä, sternum, ”tissitatska” 😀 , jalkapöydissä kuvat, nilkoissa…. mitä näitä ny on ja lisää tulossa ::DD

 6. Katja/Valkoisen vuoren rinteillä kirjoitti:

  On kyllä kaunis tatuointi, huomaa että todella taitavasti tehty ja hyvällä ”käsialalla” 🙂 Ei muuta kuin lisää vaan! Mulla on tällä hetkellä neljä, mutta yksi (viimeinen?) piirros vielä odottaa tuolla pöytälaatikossa oikeaa hetkeä 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Oi kiitos 🙂 Ja kyllä, lisää tulee! 😀 En olisi heti arvannut ellä sullakin on, kiva kuulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.