Hae
Hannamaria

475 – Mä lähden Saksaan

Hiukan reilu pari viikkoa ja Hanna tallaa taas Saksanmaata! Keväällä jo työkaverin kanssa suunniteltiin pientä reissua hänen luokseen Düsseldorfiin, mutta tuolloin ei rahatilanne antanut periksi ulkomaanreissua (passi piti hommata, lennot maksaa sun muuta), mutta rahatilanteen parannuttua (aka miehekkeen saatua töitä!) aukeni taasen uusi mahdollisuus kyseiseen reissuun. Löysinkin kohtuulliseen hintaan Finnairin liput Heinäkuulle ja passikin saatiin järjestettyä, joten eikun reissuun! Kuvituksena edelliseltä Saksan reissulta kuvia, olisiko vuosi ollut 2011? Kuvaustaidot on ainakin kehittyneet huomattavasti.

hannamaria_saksa_kesa_2011_IMG_0592 hannamaria_saksa_kesa_2011_IMG_0595hannamaria_saksa_kesa_2011_IMG_0732hannamaria_saksa_kesa_2011_IMG_0652

En malta odottaa että pääsen käymään Mandyn luona Düsseldorfissa! Tähän ennen reissua tulee ottaa pieni säästökuuri, onneksi auto meni (porukoille )kaupaksi joten kukkaron nyörejä ei tarvinnut vetää aivan kiinni. Tulen kertomaan suunnitelmista tarkemmin kunhan kerkeän, olen reissussa maanantaista perjantaihin joten aikaa kyseisessä kaupungissa on aikaa pyöriä! Myöskin Kölniin aion keretä, mutta siitä tosiaan lisää myöhemmin.

Onko teillä hyviä vinkkejä Düsseldorfiin matkaavalle?

6 kommenttia

 1. Inka Nitta kirjoitti:

  Voi vitsit mä oon niin kateellinen! Oon aina halunnut Saksaan. Pidä hauskaa!<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  • hannamaria kirjoitti:

   Yritetään! Just päivitin vähän kamerakamoja, joten kuvamateriaalia pitäis olla tulossa oikeen urakalla! 🙂

 2. Jonna / Lempipaikkojani kirjoitti:

  Asun Kölnin vieressä ja blogistani löytyy useita postauksia Kölnistä. Tästä on hyvä aloittaa ja postauksen lopusta löytyy linkkejä muihin postauksiin. http://www.rantapallo.fi/lempipaikkojani/2016/05/13/aamukavelylla-kolnissa/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.