Hae
Hannamaria

477 – Ajatuksia viikolta

Tällä viikolla on kyllä ollut yllättävän paljon aktiviteettia vaikkei pitänyt olla mitään ihmeellistä näin ennen lomia. Kuitenkin, tähän viikkoon on mahtunut kaikenlaista, kuten mm.

Olympus PEN E-PL7 Olympus PEN E-PL7

. . . uusia kamerajuttuja! Sain myytyä mun vanhan kameran ja ostin tilalle tämän Olympus PEN E-PL7:n. Samalla myin yhden kittiputken ja ostin 17mm f1.8 -linssin sekä tälläisen nimen omaan PEN -sarjalle tarkoitetun Design-malliston säilytyspussin. Tahtoisin vielä erilaisen hihnan, jonkun kivan kuviollisen. Alkufiilikset kamerassa on hyvät, paljon kevyempi kuin OM-D EM-5. Mutta on myös hiukan muovisemman tuntuinen – ei täysin huonolla tavalla tosin. Speksit ja kuvaustilat on melko samat kuin vanhassa rungossa, tässä vaan lisänä wifi (!!). Tykkään kyllä ja eiköhän tähän käsikin totu piakkoin!

. . . hyvää ruokaa. Olen nyt parina viime päivänä tehnyt useammankin variaation tästä Uinon ’Club sandwich’ -mättöleivästä tuolle miehekkeelle ja samalla itselle. Olen kokeillut niin ruisleivällä kuin ilman välileipääkin, bbq-kastikkeen kera sekä ilman ja korvannut naudanlihan savustetulla kalkkunalla (NAM!). On ollut kyllä hyviä ja mieskin taisi tykätä kun useampana päivänä pyysi näitä tekemään. Näiden lisäksi on tullut syötyä lounaalla pariin otteeseen salaattia ja ihan perus ruokaa, joka maistuu kyllä aina yhtä hyvältä. Tämäkin Hetki-salaatti täyttää todella hyvin ja maksaa kaupassa vaan sen n. 4€. Suosittelen.

Ruokaa

. . . alettu etsimään uutta vuokra-asuntoa ja löydetty sellainen! Lauantaina aloin toden teolla etsiä asuntoa ja koluttu niin Tori.fitä kuin vuokraovea lävitse sekä pistää vahteja päälle sun muuta. Keskiviikkona käytiin katsomassa kahta asuntoa ja toinen päädyttiin ottamaan vastavalmistuvasta kerrostalosta Palokasta. Muutto olisi sitten elokuun lopussa ja oon aika innoissani – tämä nykyinen kun ei ole koskaan vaiheessa tuntunut oikein kodilta ja kuten ehkä osa on huomannut, on sisustuspostaukset jäänyt ihan kokonaan. Tulette yhden meikkipöytäupdaten vielä näkemään tässä vanhassa kämpässä, mutta siinäpä se.

. . . kuvaushetkiä ja kavereita. Käytiin yhtenä päivänä amerikkalaisen työkaverin kanssa eväslounaalla Vaajakosken kanavan rannassa ja tehtiin niin, että mie toin kaikkein perinteisintä sekä voimakkainta salmiakkia jota löysin ja hän toi ’Root Beer’ -limsaa ja maisteltiin näitä ristiin rastiin – oli root beer todella hyvää, tykkäsin! Hän oli myös leiponut brownie-paloja oikein kunnon amerikkalaisella reseptillä ja ne oli parhaita mitä olen koskaan syönyt – vielä kun olisi ollut vaniljajäätelöä niin oijoi. Tämän lisäksi käytiin toisen työkaverin ja tämän kihlatun kanssa kuvaamassa hiukan, opastin heitä kameran saloihin. Oli kivaa!

Adidas

. . . lomalle valmistautumista. Mulla alkaa tänään kolmen viikon loma päivätöistä. Yksi menee Saksassa reissatessa ja loput varmaan freelancer-hommissa sekä alkaessa pikku hiljaa siivoamaan asuntoa ja pakkaamaan. Tässä on melkoinen työmaa, sillä ei ole ihan hirveästi tämä järjestys tai kamojen paikoilleenlaitto lähiaikoina kiinnostanut kun on ollut niin kypsä tähän asuntoon. Noh, nyt täytyy lyödä roskalavalle ja myyntiin kamaa ja käydä kaikkea läpi – osa varmasti tulee heitettyä roskiin ja osa kiertoon.

Oon suht. hyvin kuitenkin blogin päivittämisen ohella päivitellyt somea – instasta löytyy @hannamariaw ja Snapchatista @hannamariav tai Hanna Voutilainen. Palaillaan taasen meikkijuttujen pariin viikonlopun aikana / jälkeen, kunhan olen loman aloituksesta selvinnyt! 😀

Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia

  1. S - Beauty of life kirjoitti:

    Ooh, ihania juttuja siellä! Tuo Addun reppu on tosi kiva 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Kiitoksia! Ja oon kyllä aika täpinöissä, nyt alkaakin sitten miehen kanssa pieni vääntö että millä lailla sitä oikein sisustaa tuo uusi asunto!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.