Hae
Hannamaria

483 – Düsseldorfin ostos: FOSSIL -lompakko

Ostosten purkaminen on ehkä parasta aloittaa lempparijutusta joka reissulta tarttui matkaan – uudesta FOSSIL -lompakosta. Tuolla alempana näkyvä vanha, melkein kuusi vuotta uljaasti palvellut Calvin Klein sai nyt väistyä täysnahkaisen mustan kaunottaren tieltä. En lähtenyt reissuun oikeastaan etsimään uutta lompakkoa, mutta viimeisenä päivänä meidän käydessä vielä Düsseldorfin vanhassa kaupungissa hiukan shoppailemassa vei Mandy minut FOSSIL:n omaan liikkeeseen ja alelaarista lähti tälläinen ihanuus matkaan.

FOSSIL wallet FOSSIL wallet

Lompakko on hiukan isompi kuin vanha Calvin, mutta sitäkin littanampi ja hiukan käytännöllisempi. Sisään mahtuu niin puhelin, tärkeät kortit, kuitit kuin harvoin mukana kulkeva käteinenkin. Sisäosa jakaantuu kolmeen isoon lokeroon, joista yhdessä pidän yleensä puhelinta, toisessa kortteja ja yhdessä kuitteja sekä käyntikortteja. Vetoketjullisessa jakajassa on parit pikkusentit jotka ei suomessa käy sekä yksi päänsärkylääke.

FOSSIL wallet FOSSIL wallet

Takapuolella on lisäksi oma paikka kolikoille, mutta se on melko tyhjä tällä hetkellä. Kotisuomessa ei tule käytettyä kolikoita tai käteistä hirveästi, sillä kaikki tapahtuu kortilla. Mutta ompahan olemassa, kai niitä kolikoita on aina hyvä olla mukana. Lisäksi mukana tuli nahkainen hihna, joka on oiva lisä kaupungilla kiertelyyn ja lompakon turvalliseen kuletukseen. Ja vapauttaa tarvittaessa käsitilaa jos pitää jotakin kantaa. 😀 Fossil -tuotteita saa mm. Zalandolta, myöskin HobbyHallilla näytti olevan heille oma kategoria muttei yhtäkään tuotetta merkattuna. Hämmentävää. Zalandolla on kuitenkin hyvä valikoima, sieltä löytyy mm. tätä mun lompakkoa useassa värissä!

Milloin te olette viimeksi uusineet lompakkonne?

Postaus sisältää affiliate-linkin.

6 kommenttia

 1. S - Beauty of life kirjoitti:

  Onpa kaunis lompakko! Mulla on ollut Gaudin lompakko nyt varmaan jo vuoden käytössä ja on ihana 🙂

 2. JonnaH. kirjoitti:

  Tosi kivan näköinen lompakko, mun on itseasiassa aika samanlainen, mutta se on Furlalta ja oman lompakon uusin kymmenen vuoden jälkeen viime kesänä, noilla Furlilla kun on tapana kestää pienen ihmisiän. Vanha on vieläkin ehjä, mutta halusin vaihtelua. 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Ihan ymmärrettävää kymmenen vuoden jälkeen että kaipaa vaihtelua 😀 Furlat on kyllä parhautta, niistä mielellään maksaakin 🙂

 3. Elina kirjoitti:

  Ihana lompakko! Mulla olisi uuden osto edessä ja tuo voisi olla yksi hyvä vaihtoehto!

  • hannamaria kirjoitti:

   Suosittelen suuresti! Kannattaa kerralla ostaa kunnollinen ja mieleinen, joka kestää aikaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.