Hae
Hannamaria

Sisustussunnuntai: Uusi IKEA Hemnes -työ-/meikkipöytä

Tässä viikko pari sitten kotiutin meille, tai lähinnä itselleni, uuden työ-/ meikkipöydän! Nyt sisustussununtain kunniaksi ajattelin tulla sen esittelemään, vaikka viimeistelyt ovatkin vielä hiukan kesken. Tarve oli saada suurin osa tavararöykkiöistä piiloon ja saada samalla hiukan lisää säilytystilaan joten kävi tuuri, että löysin tämän IKEA:n Hemnes -klaffipöydän todella halvalta tästä Jyväskylän alueelta. Kunnon bargain!

IKEA Hemnes työpöytäIKEA Hemnes työpöytä IKEA Hemnes työpöytä

Tällä hetkellä työpöydän päältä löytyy mammalta peritty peili sekä vanhalla työpöydällä palvellut Elloksen Canon Ross -pöytävalaisin. Päällinen sisältää tällä hetkellä myös sivellinkupin sekä kaikki hajuveteni. Pohdinkin tässä, että olisiko siistimpää sijoittaa hajuvedet sisäpuolelle työpöytää jotta päälliselle jäisi ainoastaan peili sekä lamppu.

Ideoita?

IKEA Hemnes työpöytäIKEA Hemnes työpöytä

Sisäpuoli pitää sisällään kameratarvikkeita, koulujuttuja, toisen peilin (jolle en keksinyt muuta paikkaa) sekä paljon ns. työskentelyt ja muistiinpanokamaa. Myös kaksoisovien takaa löytyy vielä lisää koulutarvikkeita ja työjuttuja. Myös muutamat lautapelit on tämän lisätilan puolesta tuotu nyt yläkertaan ja niitä onkin melko ahkeraan ehtiseen verrattuna tullut pelattua. Me molemmat nautitaan lautapeleistä, joten tämä on ollut hyvä ratkaisu. Testiin menossa oleva ja testissä olevaa kosmetiikkaa löytyy myös näiden kaksoisovien takaa.

Tykkään paljon enemmän tälläisestä ns. suljetusta työpöydästä kuin avonaisesta. Vanha työpöytä sisälti vain kaksi laatikkoa, joista toinen oli täynnä meikkejä ja toinen opiskelu- ja työjuttuja. Nyt lähes kaikki kosmetiikka on kotiesittelyssäkin nähdyssä IKEA:n isommassa lipastossa ja olisi itse asiassa esittelykuosissa! Tästä kuitenkin lisää myöhemmin.

Itse olen todella tyytyväinen tähän IKEA Hemnes -ostokseen ja se osuu tuohon väliin kuin  nappi silmään. Vaikka mies hiukan epäilikin niin sen tänne sopivuutta kuin meikäläisen kykyä hoitaa sille kyyti (veli hoitaa), niin on hänkin ollut ostokseen tyytyväinen! Vielä kun saisin arkimeikit ja läppärin säilytettyä kyseisessä paikassa olisi loputkin asunnosta siistinä!

Miltä teidän työpöydät nykyään näyttää?

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

4 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Mun ratkaisu on kanssa vähän tän tyylinen, eli kans avautuu tuosta tasoksi, tykkään pitää kaiken piilossa, joten siksi aikoinaan valitsin tuollaisen ratkaisun. Nyt tosin mieli tekisi jotain isompaa, ongelma on vaan se, mihin sen saa meidän asunnossa mahtumaan. 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Näinpän, paljon siistimpi näin! 🙂 Meille ei tällä hetkellä isompi mahdu ja tää menee taas hetken! 😀

 2. Marina / Dioriina kirjoitti:

  Tällä hetkellä työpöydillä on kaaos 😀 Pitäisi alkaa käymään tavaroita ja tuotteita läpi. Tuollainen olisi kyllä kätevä itselläkin.

  • hannamaria kirjoitti:

   On auttanut oman työpisteen siistinä pitoa huomattavasti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.