Hae
Hannamaria

Maan paras italialainen + 100€ ravintolalahjakortin arvonta

Kaupallinen yhteistyö – Raflaamo

Neljä kaveria, italialainen illallinen ja upea miljöö – ei voisi enempää toivoa. Sain Raflaamo:lta kutsun Jyväskyläläiseen Trattoria Aukioon, joka on yksi Trattorian tällä hetkellä neljästä toimipisteestä. Jyväskylässä ravintola sijoittuu upean Solo Sokos Hotel Paviljongin kupeeseen Lutakkoon, joten paikalle oli helppo löytää ja saapua. Pääsin neljän ystäväni kanssa juhlistamaan pienimuotoista syntymäpäiväillallista jo hiukan ennakkoon nauttien upean ja itselle mieleiseksi räätälöitävän La Tavola Italiana -menun Trattorian valikoimasta.

Raflaamo Trattoria JyväskyläRaflaamo Trattoria Jyväskylä Raflaamo Trattoria JyväskyläRaflaamo Trattoria JyväskyläRaflaamo Trattoria Jyväskylä

Italialainen ruoka on ollut jotenkin tuttu, mutta silti niin vieras käsite. Pizzaa, pastaa ja tuhteja annoksia on ollut oma mielikuvani, johon on vaikuttanut niin italialainen entinen työkaveri kuin erään ketjun kuvat ja annokset. Oli ilo päästä tutustumaan niin sanotusti oikeanlaiseen italialaiseen ruokaan kunnon raaka-aineiden ja upean menun parissa. Trattoria ravintolana oli jonkin verran tuttu, sillä olin siellä aiemmin yhden lounaan ja illallisen käynyt syömässä.

Kuvat ja melko iloiset naamat taitavat puhua puolestaan jo näiden alkupalojen kohdalla! Trattoria La Tavola Italiana -menu koostuu kolmesta ruokalajista, joihin jokaiseen kuuluu valikoima erilaisia lihoja, lisukkeita, tapas-tyylisiä annoksia ja useita eri vaihtoehtoja. Jokainen saa siis koota itselleen sopivan annoksen ja syödä niin paljon kuin jaksaa! Valikoima vaihtelee lisäksi aavituksen kausien mukaan eli eri vuodenaikoina voi hyvinkin olla tarjolla erilaisia variaatioita kyseisestä menusta. Alkuruokaan meillä kuului esimerkiksi rosmariinimarinoituja oliiveja, lämmintä valkosipulileipää (taivaallista!!!), erilaisia lihoja kuten parmankinkkua sekä salamia ja marinoiduista tomaateista tehtyä salsaa. Upea kattaus kaikenkaikkiaan, josta jokainen sai koota mieleisensä annoksen.

Raflaamo Trattoria JyväskyläRaflaamo Trattoria Jyväskylä Raflaamo Trattoria JyväskyläRaflaamo Trattoria Jyväskylä

Pääruoka jatkoi samaa runsasta linjaa ja pöytä alkoi täyttyä naurusta sekä kasvavasta ruokamäärästä. Vaikka meitä oli viisi henkilöä syömässä tuntui siltä, että ruoka ei vähene juuri ollenkaan. Nautimme jokainen menun lisäksi sen ulkopuolelta muun muassa viinejä, siidereitä sekä vettä, jotta nesteytys pysyisi kunnossa. Pääruokaan meillä kuului ihanaa risottoa, parmesaaniranskalaisia, erilaisia lihoja, kasvisruokaa sekä useita muita lisukkeita. Myös alkuruoat säilytettiin pöydän sivussa jotta niitä sai nauttia mielensä mukaan pääruoan ohella. Erityisesti valkosipulileipä taisi kuitenkin kadota jo ensimmäisen tunnin aikaan, oli se niin herkullista!

Raflaamo Trattoria JyväskyläRaflaamo Trattoria JyväskyläRaflaamo Trattoria Jyväskylä

Jälkiruoan saimme vielä itse valita heidän omalta listaltaan ja moni meistä söikin suuresti suositun, talon oman pähkinäisen paahtovanukkaan. Olen itsekin syönyt tämän likööriä sisältävän vanukkaan ja rakastunut siihen todella suuresti. Itse päädyin tällä kertaa kuitenkin suklaakakkuun, sillä onhan sitä jokaisen kokeiltava jotakin uutta! Molemmat ovat aivan taivaallisia ja helppoja esimerkiksi näin synttäriaterian kruunaajaksi!

Menussa parhaita puolia on sen runsaus verrattuna hintaan. Vain 39€ per henkilö saa erittäin hyvän skaalan erilaisia ruokia ja verrattuna monien ravintoloiden kolmen ruokalajin menun hintaan, on tämä melko edullinen! Kyseisen illallisen jälkeen tuli pastaa tehtyä ihan vain muutaman kerran ja vielä olisi testattavana kotitekoiset valkosipulileivät! Tässä on vahva suositus Jyväskylän alueelle niin syntymäpäiväsankareille, hotellivieraille kuin perinteisesti illallispaikaksi!

Tästä yhteistyöstä myös joku teistä saa palasen itselleen! Minuthan kutsui ystävineni syömään Raflaamo, joka kokoaa yhteen kaikki S-ryhmän ravintolat, niiden menuja sekä etenkin tapahtumat kaikki yhdelle sivustolle! Kyseiseltä sivulta saa myös löytyy myös asiakasomistajien edut sekä hyviä vinkkejä erilaisten juhlien viettoon, kuten tälläisten pienimuotoisten syntympäiväillallisten järjestämiseen! Meillä olisi jaossa yksi 100€ ravintolalahjakortti, joka toimii kaikissa S-ryhmän ravintoloissa maksutapana! Voit osallistua arvontaan seuraavasti:

 • Yksi ääni: jätä kommenttiin vastaus kysymykseen ‘Millaisessa tilanteessa sinä vierailisit Trattoria Aukiossa?’ sähköpostisi kera, jotta voin olla sinuun yhteydessä! (Sähköpostisi näkyy vain minulle kun jätät sen sille tarkoitettuun kenttään.) Tutustu Trattoria Aukioon Raflaamo:n sivuilla tästä.
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat blogiani Facebookissa
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat minua Instagramissa (@hannamariaw)

Jätä kommenttiin myös vastaus seuraatko blogia / minua sosiaalisen median kanavissa, jotta tiedän tarkastaa tämän. Osallistumisaikaa on reilu iikon verran, eli 20.1. klo 23.59 asti! Nyt jos koskaan on sen verran ’herkullinen’ arvontavoitto lähdössä jollekin onnekkaalle ettei mitään rajaa!

Onnea arvontaan!

 

208 kommenttia

 1. Jennun kirjoitti:

  Vierailisin Trattoria Aukiossa tulevien valmistujaisjuhlieni iltana. Viettäisimme luokan kesken mukavan ja rentouttavan illan hyvän ruoan parissa. Meillä on keskenämme tiivis ja hyvä luokkahenki. Viimeisen yhteisen illan haikeuden sijaan haluaisin jakaa unohtumattoman ravintolaelämyksen.

  Yhdellä äänellä mukana arvonnassa! 🙂

 2. Sini kirjoitti:

  Oi ihanaa! Rakastan italialaista ruokaa! Lähtisin tuonne ihan vain viettämään iltaa tyttöporukalla hyvän ruuan ja jutustelun merkeissä. Vaikuttaa tosi kivalta paikalta.

  Osallistun arvontaan kolmella arvalla.

 3. Annikki kirjoitti:

  Trattoriassa poikani sanoin on Maailman paras pizza ;). Ja hän on 10v ja hyvinkin tarkka, mitä syö ;). Seuraan sinua blogin kautta ja osallistun arvontaan.

 4. Paulina kirjoitti:

  Yksi ääni! Juhlistaisin ravintolassa synttäreitäni 🙂

 5. Maiski kirjoitti:

  Mukana 3 äänellä… Olen käynyt Trattoriassa lounaalla ja viikonloppunakin, paikka on todella viihtyisä kaikkeen tarkoitukseen ja ruoka namia 🙂

 6. pimassou kirjoitti:

  Veisin mieheni romanttisille treffeille ja söisimme pitkän kaavan mukaan. Seuraan myös Facebookissa ja Instassa, 3 ääntä yhteensä. 🙂

 7. Niina kirjoitti:

  Ai että juuri tälläiset ravintolat on suosikkeja! Hyvä Italialainen ruoka kun ei ole pelkkää pizzaa ja pastaa (jotka toki ovat hyviä), hyviä antipastoja ei voita mikään. Koskaan en ole Jyväskylän trattoriassa käynyt, mutta Kuopiossa olen ja etenkin trattorian brunssi on paras jossa olen käynyt.

  Kuitenkin trattoriaan menisin, kun tekee mieli jotain kunnon ravintola ruokaa. Vaikka trattoria onkin ketjuravintola niin taso ainakin Kuopion kyseisessä ravintolassa oli mielestäni parempaa kuin todella monessa ravintolassa. Liian usein en kuitenkaan kävisi tässäkään ravintolassa, koska kyllähän se hohto on siinä, ettei se jokapäivän herkkus ole! Joten erikoistilanteissa sitä tulisi varmaati käytyä.

  Näytti muuten tosi hyvältä nuo annokset.

  • Niina kirjoitti:

   Niin ja 1 ääni täältä kun noissa sosiaalisissa medioissa en ole

 8. Salli kirjoitti:

  Yhdellä arvalla herkulliseen arvontaan ja veisin perheeni trattoriaaan syömään .

 9. Hanna kirjoitti:

  Kutsuisin ystävät kokoon ystävänpäivänä, italialainen tunnelma siihen ihan täydellinen! Arvonnassa mukana yhdellä arvalla.

 10. Laura kirjoitti:

  Meinisin mieheni kanssa juhlistamaan tulevia synttäreitäni sekä viettämään iltaa ihan kahdestaan ilman lapsia! Seuraan facebookissa,

 11. Ida kirjoitti:

  Veisin poikaystäväni synttäri-illalliselle 🙂 Yhdellä arvalla mukana!

 12. Teija kirjoitti:

  Mieheni kanssa olisi ihanaa mennä tuonne.
  Fb ja instaseuraaja.

 13. Laura kirjoitti:

  Vierailisin ravintolassa ystäväni kanssa jota en ole tavannut pitkään aikaan, saisimme hieman puhdistettua ilmaa <3

 14. Kirmi kirjoitti:

  Ehdottomasti vierailisin tuolla tulevana 5v. kihlajaispäivänä. Näyttää todella herkulliselta ja sopisivat niin hyvin kihlajaispäivän tunnelmia juhlistamaan, ainahan on syytä juhlaan! Yksi arpa.

 15. Nakkikastike kirjoitti:

  Vierailisin Trattoria Aukiossa vuosipäivänä poikakaverin kanssa tai hiihtoloman kunniaksi. Jos etäisyyttä olisi vähän vähemmän, vierailisin varmaan milloin vain, kun hyvää ravintolaruokaa tekisi mieli! Maistamanne menukokonaisuus vaikutti huipulta, varsinkin kun alkupaloja sai mussuttaa missä tahansa vaiheessa :). Ja risotto näyttää ihanasti sopivan löysältä! Osallistun kaikilla kolmella arvalla 🙂

 16. Kirsi S. kirjoitti:

  Menisin ystäväporukalla syömään ja viihtymään pitkän kaavan mukaan. Kaksi arpaa, seuraan fb:ssa.

 17. sinii kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana! Mieluusti veisin avopuolisoni syömään joki viikonloppu :))

 18. Sarppa kirjoitti:

  Kaks arpaa. Yllättäisin kaverit tarjoamalla illallisen

 19. Sara kirjoitti:

  Juhlistaisin synttäreitäni ystäväni seurassa.

 20. Tanja kirjoitti:

  Siskon veisin juhlistamasn kohta koittavia synttäreitä. Yksi ääni.

 21. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Kuullostaa upealta paikalta, toivottavasti joskus Joensuuhunkin vastaavan laittaisivat pystyyn 🙂 Kävisin tuollaisessa paikassa avomieheni kanssa romanttista iltaa viettämässä sekä aivan taatusti myös kaveriporukalla!

  Kolmella arvalla mukana. 🙂

 22. Mummo ja koira kirjoitti:

  Miehen kanssa kahdestaan. Yhdellä mukana.

 23. r kirjoitti:

  Olisipa ihana mennä ystävän kanssa perjantai-iltana ihan vain elämää juhlistaa hyvän ruoan ja rennon yhdessäolon merkeissä.

 24. A kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana,seuraan instassa! Menisin poikaystävän kanssa treffeille!

 25. mallukka kirjoitti:

  Silloin kun kaipaa kiireetöntä laatuaikaa puolison tai ystävän kanssa tunnelmallisessa paikassa hyvän ruoan ja juoman äärellä.

 26. mallukka kirjoitti:

  Lisäyksenä edelliseen, kaksi arpaa!

 27. Herkuttelija kirjoitti:

  Kohta minulla on synttärit ja menisin miehen kanssa syömään pitkän kaavan mukaan?Yhdellä äänellä osallistun?

 28. Taina kirjoitti:

  Käytäisiin kohko perheen voimin nauttimassa mukavasta lauantaista. Koko perheen hemmotteluhetki arjen keskellä. Ja kaikilla kolmella arvalla mukana =)

 29. Nina Hautala kirjoitti:

  Naisten ilta/tyttöjen iltaan olisi mahtava paikka! Hyvää ruokaa, seuraa ja vapaata rentoutumista ystävien kanssa. Kolmella arvalla mukana ja seuraan eniten facebookin kautta.

 30. Laura kirjoitti:

  Kahden pienen lapsen äitinä ottaisin kyllä irtioton arjesta ja nauttisin ihanan kynttiläillallisen mieheni kanssa kahden! Siinä mentäis pitkänkaavan mukaan ja otettais oikein viinit ruuan seuraks! Niin harvoin tulee kahdestaan enää järkkäiltyä mitään luxusta.
  kolme arpaa heitetty vesille 🙂

 31. Elina kirjoitti:

  Onpas kiva arvonta, menisin lahjakortilla varmaankin juuri Trattoria Aukioon 🙂

  Mukana kolmella arvalla!

 32. idsu kirjoitti:

  Vierailisin Aukiossa, kun tulemme Jyväskylään Suomipop-festareille ensi kesänä! 🙂 Olisipa ihanaa päästä mieheni kanssa syömään italialaista festareiden ohella, Italialainen keittiö on meidän molempien suosikki.

 33. Irene kirjoitti:

  Veisin perheen herkuttelemaan 🙂

 34. Johanna kirjoitti:

  Milloin vaan =). Aamupalalle, hotelliyöpymisen yhteydessä tai romanttiselle illalliselle puolison kanssa!

 35. Maria Salminen kirjoitti:

  Mieheni, perheeni tai aikuisten kesken isommalla porukalla. Kaikki olisi varmaan mielellään lähdössä, jos ehdottaisi. 🙂
  Mukava paikka!!

 36. Mira kirjoitti:

  Kävisin Trattoriassa juhlatilanteissa, esimerkiksi hääpäivänä, syntymäpäivänä. Mutta ruoka on sen verran hyvää, että piristääkseni arkea vaikka miehen kanssa tai ystäväporukalla. Ja seuraan facebookissa ja instagramissa.

 37. Tanja Tuominen kirjoitti:

  Hei! Ihana ja ajankohtainen postaus meille kun olemme viikonloppuna menossa kyseiseen paikkaan. Veisin mieheni syömään kanssani. Se seuraan ig ja fb

 38. Minttu L. kirjoitti:

  Kuulostaa ihanalta paikalta! Voisin kuvitella meneväni sinne viettämään tyttöjen iltaa tai jonkun kaverin kanssa ihan vaan hemmottelemaan itseäni hyvällä ruualla. En myöskään pahastuisi, jos joku tarjoaisi mulle vaikka synttäristerian kyseisessä ravintolassa.

  Seuraan FB:ssä.

 39. Susci kirjoitti:

  Olen Jyväskylästä kotoisin ja lasten isovanhemmat asuu edelleen siellä, joten aviomiehen kanssa olisi kiva syödä italialainen illallinen ja antaa lapsille laatuaikaa isovanhempien kanssa 🙂 .
  Kahdella arvalla mukana.

 40. Suvisini kirjoitti:

  Trattoriassa voisi viettää miehen kanssa hemmotteluiltaa 🙂 Vaikka sopisi tuo paikka monenlaiseen illanviettoon ja juhlaan.
  2 ääntä, seuraan Instassa.

 41. Emilia Wacklin kirjoitti:

  Olen käynyt Jyväskylän trattoriassa pariin otteeseen työporukalla ja kerran viettämässä siskoni 30-vuotis juhlia. Aina olemme saaneet yhtä ihanaa ruokaa, juomaa ja palvelua. Nyt haluaisin viedä mieheni romanttiselle illalliselle Trattoriaan. Seuraan fb ja ig.

 42. Tinttitonttu kirjoitti:

  Treffi-ilta avomiehen kanssa 🙂
  Seuraan facebookissa: kristiina myyryläinen
  Ja ig: pitofbeauty

 43. Jenspa kirjoitti:

  Kolmella arvalla mukana (instassa ja facessa seuraan).
  Miestä hemmottelisin ja veisin hänet syömään. Hän loihtii päivittäiset herkulliset ruokamme, joten olisi kyllä ansainnut päivän vapaata ruoanlaitosta. <3

 44. Minttu-Maaria kirjoitti:

  Mun piti mennä tuonne heti kun se aukesi, mutta niinpä on vain jäänyt… Olen ihan hulluna italialaiseen ruokaan ja mitä olne kuullut, niin tuolta saa lähes aidon veroista italialaistyyppistä ruokaa.

  Juuri tänään puhuin kaverille, että haluaisin Trattoria Aukioon syömään. En tiedä, millainen paikka on kyseessä, koska en ole itse käynyt, mutta mielikuvan perusteella se sopisi parhaiten minun ja ystävien ns. tyttöjen illan ruokailupaikaksi. Jospa onni osuisi kohdalle arvonnassa 🙂

  Mukana 3 äänellä, aloin juuri seurata Instassa ja Facebook-sivusta tykkään 🙂 Blogiasikin luen, vaikka viime aikoina onkin kaikkien blogien lukeminen ja oman kirjoittaminen jäänyt vähälle.

 45. Noora kirjoitti:

  Vierailisin Trattoriassa miehen kanssa treffi-iltana 🙂 Yhdellä arvalla mukana!

 46. Laura Piri kirjoitti:

  Jonain merkkipäivänä ehdottomasti ja miehen kanssa <3 tykkään sivuista ja meinaan seurata instassa

 47. Miia kirjoitti:

  Romanttinen ilta puolison kanssa kahden kesken!

 48. klaara kirjoitti:

  Puolison kanssa menisimme viettämään hääpäivää ravintolaan. Kahdella arvalla mukana. Seuraan Facebookissa.

 49. J kirjoitti:

  Ihan minkälaisessa tilanteessa vaan 🙂 Juhlapäivinä, lounaalla, arki-iltoina, ennen jotain konserttia Paviljongilla, hotelli-yöpymisen yhteydessä, jne… Yhdellä äänellä mukana!

 50. Emilia kirjoitti:

  Vou mikä arvonta! Mukaan kolmella arvalla. Olisi aivan mahtavaa voittaa tämä, sillä rahaa ei juuri ylimääräisiin ravintolakäynteihin ole. Käyttäisin sen kihlapäivänämme miehen kanssa.

 51. Julia kirjoitti:

  Treffipäivänä tulisi ehdottomasti mentyä! Ja seurailen kaikissa kanavissa 🙂

 52. Leena kirjoitti:

  Kun tapaan ystävääni, matkaa välillämme on puoli Suomea.
  Yhdellä mukana leenvikki(at)gmail.com

 53. Sari kirjoitti:

  Täällä sama – Trattoria sopii kaikkiin tilanteisiin, niin arkisiin kuin juhlaviinkiin, niin pieniin kuin suuriinkin hetkiin…Juuri nyt käyttäisin lahjakortin helmikuussa tyttäreni ja itseni syntymäpäivien kunniaksi…molemmat armottomia herkkusuita ja Italian rakastajia…Seuraan Facessa ja Instassa eli kolme arpaa näillä matikkataidoilla…

 54. Mari kirjoitti:

  Juhlistaisin arkea ystävien seurassa. Osallistun kahdella arvalla.

 55. PiaK kirjoitti:

  Ystävien kanssa ehdottomasti hyvästä ruuasta nauttien!

 56. Marjo kirjoitti:

  Italialainen ruoka on vaan niin hyvää ? Ehdottomasti lähtisin perheeni kanssa syömään, koska nykyään niin harvoin enää olemme kaikki koolla. Seuraan instassa sekä facessa.

 57. Rita kirjoitti:

  Menisin viettämään synttäreitäni.:)

 58. Airiina kirjoitti:

  Mieheni veljen vaimo täytti äsken pyöreitä vuosia Jyväskylässä ja emme päässeet itse juhlaan mukaan, joten nyt olisi juhlan paikka. He ovat meidän parhaat ystävämme joita haluaisimme viedä herkuttelemaan.

 59. Petri kirjoitti:

  Yhdellä mukaan, rakkaat ystävät ansaitsevat kunnon ravintolaillan.

 60. Hennajenniina kirjoitti:

  Tyttöystävät joita on useita, heidät veisin syömään ja juhlistamaan yhteisiä ystävyysvuosia, yksi arpa.

 61. Marjo kirjoitti:

  Mukavalla naisporukalla varmaankin tämä tuhottaisiin ja tutustuttaisiin herkkuihin ja miljööseen.

 62. Noora kirjoitti:

  Kun tekisi mieli hyvää ruokaa. ?
  Seuraan Fb:n kautta.

 63. Airiina kirjoitti:

  Niin yksi arpa minulle.

 64. Halejo kirjoitti:

  Onpa tosiaan viihtyisältä vaikuttava ravintola, jossa olisi kiva juhlistaa vaikkapa äitini tulevia 70-vuotissyntymäpäiviä. Toki sopisi myös ihan vain arjen piristykseksikin. 🙂 Yhdellä arvalla siis mukana kivassa arvonnassa!

 65. Titta kirjoitti:

  Lähtisin herkuttelemaan yhdessä perheeni kanssa. 🙂

 66. Juhtimus kirjoitti:

  Trattoria Aukio sopisi ainakin illanviettoihin kumppanin kanssa. Piristäsi varmasti, kun niin harvoin tulee käytyä kodin ulkopuolella yhdessä. Tuonne olisi varmasti kiva kutsua myös muita läheisiä viettämään iltaa.

 67. Suvi kirjoitti:

  Lounaalla käyn Jyväskylän Trattoriassa usein. Olisi ihana tulla viettämän sinne synttäri-iltaa ystävien kanssa ?

 68. Kristiina Lähteenmäki kirjoitti:

  Muutaman kerran olen Trattoriassa käynyt ja mielellään perheen kanssa menisin uudemmankin kerran. Kolmella äänellä mukana … ☺

 69. Pilvi kirjoitti:

  Trattoria Aukiossa tulee käytyä lounaalla aika ajoin. Joskus olisi mukava syödä siellä vähän juhlavammim ja ajan kanssa vaikka jonain viikonloppuna.

  Seuraan instanssa ja facessa 🙂

 70. Teemu kirjoitti:

  Varmaan jonkun kulttuuritapahtuman yhteydessä (Vanhan Kirjan Talvi, Athenis Finlandiae).

  Yhdellä arvalla mukana.

 71. saya kirjoitti:

  Onpas herkullisen näköistä! Lähtisin Trattoriaan jonakin erityisenä päivänä, kuten vuosi- tai syntymäpäivänä. Myös valmistujaiset olisi tuolla mukana viettää, mutta sellainen ei ole tällä hetkellä ajankohtaista 😀 Yhdellä arvalla mukana!

 72. Päivi Vuorimies kirjoitti:

  Ystävän kanssa menisimme herkuttelemaan.Kolmella arvalla mukana.

 73. liinail kirjoitti:

  3 arvalla mukana 🙂
  Vierailisin silloin kun saisimme mieheni kanssa vapaan illan <3

 74. Miia kirjoitti:

  Kolmella arvalla mukana. Tyttöporukalla lähtisin viettään kivaa iltaa hyvän ruuan parissa ?

 75. MarjaKoo kirjoitti:

  Veisin mieheni yllätystreffeille 🙂

 76. Salme Jokinen kirjoitti:

  Hyvän ruuan ystävän veisin olen tykästynyt tähän paikkaan ja henkilökunta huippu. Samalla voi mennä Paviljonki esitykseen

 77. Outi kirjoitti:

  Menisin juhlimaan maisterin tutkintoani, kun se valmistuu! Mukana yhdellä arvalla.

 78. Elise H. kirjoitti:

  Kolmella arvalla mukana!
  Kävisimme mieheni kanssa syömässä ja juhlistamassa hääpäiväämme 🙂

 79. Pippa kirjoitti:

  Kävisin ihan koska vaan! Mutta ehkä paras hetki olisi sellainen tylsä, siipi maassa-päivä, jolloin kaipaa eroon arjesta eikä halua tehdä ostoksia, raahata niitä saati sitten muuntaa mitään syötävään muotoon…

 80. Teija kirjoitti:

  BFF:n kanssa leffan yhteydessä käyttäysin tietty.
  Seuraan sinua facessa, joten…

 81. Mira kirjoitti:

  Menisin Trattoriaan juhlistamaan avomieheni kanssa neljättä vuosipäiväämme 🙂 Trattoria on jo ennestään tuttu paikka; ihanan tunnelmallinen, herkullinen ruoka ja asiantunteva palvelu 🙂

 82. Jenna kirjoitti:

  Ihana arvonta! Mentäisi poikaystävän kanssa treffeille, voitaisi fiilistellä vaikka ensitreffejä, jotka oli myös italialaisessa ravintolassa 🙂 <3 seuraan blogia somessa, joten osallistun kisaan kolmella tavalla 🙂

 83. Annaleena kirjoitti:

  Kutsuisin ystävät koolle ja tarjoaisin heille ihanan illan vaikkapa ystävänpäivänä! Kahdella arvalla mukana, seuraan ig-tiliäsi ?

 84. Marianne kirjoitti:

  Ystävänpäivänä miehen kanssa 🙂 Yhdellä arvalla mukana.

 85. Nikolas kirjoitti:

  Äidin 60v synttäreille ois aika passeli, ollaan molemmat vannoutuneita italialaisfaneja 🙂

 86. Mirka Massinen kirjoitti:

  Yhdellä arvalla?. Trattoriassa voisin järjestää miehelle 30v.lahjaksi yllätysillallisen. Lapset hoitoon ja hetki ihan meille kahdelle herkulliselta vaikuttavan ruoan parissa☺

 87. Elisa kirjoitti:

  Synttärit olisi tulossa ja miehen kanssa olisi kiva mennä juhlistamaan niitä hyvän ruoan merkeissä ja ihan rauhassa kiireisen arjen keskellä 🙂

  Kahdella arvalla mukana.

 88. Kristiina kirjoitti:

  Upealta näyttää. Minun tyyppistä ruokaa! Kun kaveria käyn visiteeraamassa Jyväskylän maisemissa, niin tuonne! 3 arpaa!

 89. Erika kirjoitti:

  Ensi kesänä suuntaamme miehen kanssa lomamatkalle Espanjaan, joten italialaisista ruoista emme pääse tänä vuonna paikan päälle nauttimaan. Olisi kuitenkin ihana päästä syömään italialaiseen ravintolaan ja jos voittaisin lahjakortin, veisin mieheni syömään Trattoriaan vuosipäivämme kunniaksi! 🙂

 90. Sari kirjoitti:

  Trattoria Aukiossa on tullut vain käytyä pizzalla tai lounaalla, joten olisi kiva lähteä synttäripäivänä illallistamaan kunnolla 🙂

 91. Taru-Tuuli kirjoitti:

  Työskentelen syöpäyksikössä hoitajana ja pyrimme käymään työporukalla ulkona syömässä säännöllisesti. Tämä lisää yhteenkuuluvuutta työyhteisössä ja auttaa jaksamaan kiireisessä ja usein raskaassa työssä. Nämä yhteiset hetket toimivat myös työnohjauksena, joten välillä nauretaan, toisinaan itketään kyynelkanavat valtoimenaan. Tähän tarkoitukseen käyttäisin lahjakortin, koko porukan hyväksi!! Mukana myös fb: ssa.

 92. Pulsu kirjoitti:

  Vierailisin nälkäisenä.

 93. Timo kirjoitti:

  Jos sais vanhan ystävä porukan kasaan, niin olis hyvä syy vierailla ravintolassa.

 94. Suvi kirjoitti:

  Vierailisin esimerkiksi syntymäpäivänäni parin viikon kuluttua. Mutta syyksi riittää mielestäni pelkästään hyvä seura ja mukavan illan järjestäminen 🙂

 95. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Menisin Trattoriaan viettämään ihanan rentoa tyttöjeniltaa hyvän ruuan ja juoman merkeissä!
  Kahdella arvalla mukana, seuraan instassa 🙂

  Tunnelmallisia kuvia!

 96. Erkki Hautaviita kirjoitti:

  Veisin ystävättäreni syömään, viimeinkin.

 97. Victoria kirjoitti:

  Juhlavassa tilanteessa hyvässä seurassa.

 98. pirjo kirjoitti:

  Herkuttelemaan. 2 arpaa

 99. Mamma kirjoitti:

  Yllättäisin tyttäreni ja tarjoaisin herkuttelua jutustelun kera.

 100. Anna kirjoitti:

  Lauantai-illan ilona ??

 101. Katja kirjoitti:

  Trattoriassa haluaisin käydä brunssilla, eikös siellä sitäin ole? Seuraan Instassa!

 102. Nanna Rintala kirjoitti:

  Vierailisin trattoriassa jyväskyläläisen ystäväni kanssa, jota en ikinä muka ehdi tapaamaan.

 103. Lukutoukkaa kirjoitti:

  Lähtisin puolison ja apivanhempien kasvaa syömään ihanaa ruokaa meidän hääpäivänä ?
  Mukana 3 äänellä

 104. Ansku kirjoitti:

  Italialainen ruoka on ihanaa… Tyttöporukalla lähtisin viettämään rentoa iltaa 🙂

 105. juhot kirjoitti:

  tytär opiskelee jyväskylässä ja olisi kiva viedä hänet trattooriaan

  tykätty face sivusta

 106. Justiina kirjoitti:

  Veisin rakkaan ystäväni synttäri-illalliselle!

 107. Hans kirjoitti:

  Lomalla

 108. Iitu kirjoitti:

  Läheisten kanssa synttäreinä tai ihan muuten vain 🙂 Yhdellä arvalla mukana.

 109. MARIA IRENE NUMMINEN kirjoitti:

  voi mitä herkkuja!! nam!!! tonne trattoria aukiolle pitää päästä!!!

 110. Annika kirjoitti:

  Yllättäisin avomieheni ja vietetään mukava ilta 🙂

 111. Tanja kirjoitti:

  Oi, olisi ihana mennä miehen kanssa tuonne herkuttelemaan. (Face)

 112. Tutu kirjoitti:

  MIEHENI, SISARENI JA HÄNEN MIEHENSÄ KANSSA

 113. Stella kirjoitti:

  Veisin hyvän ystäväni syömään. Seuraan Facessa ja Instassa.

 114. Sumi kirjoitti:

  Viikonloppuna 🙂

  Kokeilen onneani yhdellä arvalla.

 115. Terhi J. kirjoitti:

  Mukana 3 arvalla. Voisin käydä sielä jonain merkkipäivänä tai vaan piristyksenä ystävien tai miehen kanssa.

 116. henna aittomäki kirjoitti:

  mukana kihlajaispäivänä

 117. Xeveliina kirjoitti:

  Yllättäisin mieheni ja veisin hänet kerrankin syömään! 🙂 Seuraajana Instagramissa ja Facebookissa.

 118. teemu kirjoitti:

  Enpä taitais missään tilanteessa. Liian syrjässä.

 119. Katja kirjoitti:

  Oon ollut kerran luokan kanssa tutustumassa Trattorian aamupala valikoimaan ja tykkäsin siitä kyllä kovasti, joten lähtisin varmaan uudestaankin herkuttelemaan maistuvalla aamupalalla! 🙂

  Kaksi ääntä, seuraan Facebookissa! 🙂

 120. Terhi kirjoitti:

  Ehdottomasti miesystävän kanssa vuosipäivänä, joka lähenee huhtikuussa joten tulisi otolliseen aikaan myös tuo lahjakortti 🙂

  Mukana 3:lla arvalla.

 121. Miia kirjoitti:

  Kun kaipaa hyvää ruokahetkeä hyvässä seurassa.

  Seuraan Facebookissa ja Instagrammissa (arvontahullumimmi).

 122. Rölli kirjoitti:

  Yllättäisin mieheni. Ollaan molemmat italilaisen ruuan ystäviä ja uusi italialainen ravintolahan pitää testata.

 123. Tiia - Littlebigthings kirjoitti:

  Olis ihana mennä just ystävien kanssa istumaan ja syömään rauhassa ja pitkän kaavan mukaan 🙂
  Kolmella arvalla mukana 🙂

 124. satu lampinen kirjoitti:

  Mieheni kanssa mentäisiin viettämään laatuaikaa

 125. Ninni kirjoitti:

  Veisin äitini synttäreille. 1 mukana

 126. Miia kirjoitti:

  Kuinka ihana arvonta sinulla täällä ❤ veisin ehdottomasti raskaana olevan parhaan ystäväni hemmoteltavaksi herkkulautasten ääreen, oikein pitkän kaavan mukaan! 🙂 mukana kahdella arvalla, ig seurannassa!

 127. Eppe kirjoitti:

  Jonain merkkipäivänä puolison kanssa.

 128. Suppa kirjoitti:

  Vierailisin siellä hemmotellakseni itseäni, koska en ole kolmeen kuukauteen käynyt ruoka kauppaa kummemmassa. Ansaitsisin hemmotteluhetken ja hengähdys tauon työelämän virtaan.

 129. Paula kirjoitti:

  Menisin äitini ja tyttäreni kanssa ystävänpäivänä herkuttelemaan.

 130. Tarja kirjoitti:

  mukana yhdellä arvalla. Trattoria on omiaan juhlavaan tapahtumaan hyvässä seurassa, perheen, ystävien tai työkavereiden kanssa.

 131. Ella Häkkinen kirjoitti:

  Veisin poikaystävän yllätykseksi hänen syntymäpäivänään syömään! Olisi aivan loistava yllätys sillä olemme molemmat talialaisen ruoan ystäviä 🙂

 132. Katri kirjoitti:

  Syntymäpäiväni ovat tammikuun lopussa, joten silloin mentäisiin syömään pitkän kaavan mukaan! 🙂 Trattoria on ihana paikka, jossa on tullut istuttua aiemminkin.
  (Seuraan sua instan puolella)

 133. Hannnna kirjoitti:

  Kolmella mukana. Veisin varmaan mieluiten äitin ja iskän syömään. <3

 134. Jenna kirjoitti:

  Veisin kaveriporukkani syömään! 🙂

 135. J.T kirjoitti:

  Yhdellä arvalla mukana.Trattoriaan poiketaan syömään kerrankin hyvin.

 136. Anu Lukkarila kirjoitti:

  Aviomiehen kanssa harvinaista laatuaikaa viettämään menisin….oli kyllä hyvää mainosta ravintolalle nämä sinun kuvat ja teksti….slurps..täytyy kai mennä tekemään leipä. Kaikilla kolmella tavalla osallistun tähän kisaan, tottakai!

 137. Siinatar kirjoitti:

  Veisin mieheni syömään =). Kolmella arvalla mukaan, seuraan FB:ssa ja instassa.

 138. Mari kirjoitti:

  Trattoriaan Englannista saapuvan ystävän kanssa, jota en ole nähnyt 8:aan vuoteen!

 139. jari E kirjoitti:

  yllättäisin kaverini viemällä hänet tuonne syömään. mukana yhdellä arvalla.

 140. Niina-K kirjoitti:

  Lähtisin käymään Jyväskylässä yli kolmen vuoden tauon jälkeen! Asuin siellä ennen ja olen halunnut pitkään käydä moikkaamassa mm. vanhoja työkavereitani. Menisin siis nostalgisoimaan kaupunkia ja tapaamaan tuttuja joita en ole nähnyt pitkään aikaan. Syöminen Trattoriassa illastaminen ei ainakaan huonontaisi reissua ;—) Kahdella äänellä mukana, seuraan Instagramissa.

 141. Jessica Maunus kirjoitti:

  1 arpa. Olen monta kertaa haaveillut pääseväni Trattoriaan, mutta hinta hirvittänyt liikaa. Aion kyllä ehdottomasti viimeistään loppukesästä käydä viimeisellä jäähyväisillallisella siellä puolison kanssa ennen ulkomaille muuttoa ja jätän jäähyväiset Jyväskylälle ja Suomelle.

 142. tikkanen anja kirjoitti:

  Kavereiden kanssa kuukausittaiseen illanistujaiseen

 143. Harri kirjoitti:

  Yhdellä mukana. Vierailisin siellä esim. juhlistamassa syntymäpäiviä.

 144. Mirja kirjoitti:

  Oih, veisin rakkaan aviomieheni hääpäivää viettämään juuri tuonne!
  Olisi kivan erikoinen, ennen kokematon paikka…..
  Tosi hyvät kuvat, kiitos!
  Herätti mielenkiinnon….

 145. Sara rökman kirjoitti:

  Perheen kanssa kävisimme herkuttelemassa juhlapäivänä. Seuraan IG:ssä ??

  Sara.rokman@gmail.com

 146. Suvi kirjoitti:

  Olen pian valmistumassa maisteriksi, ja sitä voisin käydä lähimpien ihmisten kanssa tuolla juhlistamassa 🙂

  Ainoastaan tätä kommentoimalla osallistun arvontaan.

 147. Ilona Välimäki kirjoitti:

  Avopuolison kanssa lähtisimme viettämään iltaa.

 148. Siiri kirjoitti:

  Menisin romanttiselle illalliselle 🙂
  3 äänellä mukana

 149. Anna kirjoitti:

  Veisin mieheni syömään, saataisiin kahdenkeskistä laatuaikaa jota lapsiperheessä on harvoin tarjolla. 🙂
  Kahdella arvalla mukana, seuraan fb:ssa.

 150. Karin kirjoitti:

  Kolmella mukana ? Perheen kanssa lähtisin nautiskelemaan.

 151. Teresa S kirjoitti:

  Minulla olis kohta synttärit. Olisipa ihana päästä syömään vaikka häämessujen jälkeen.. kahdella tai kolmella mukana..

 152. Anne M. kirjoitti:

  Yksi arpa. Mieheni kanssa voitaisiin käydä juhlistamassa tuolla jotain. 🙂 Kivan oloinen paikka ja rakastan italialaista ruokaa!

 153. anna s. kirjoitti:

  3 arpaa 🙂 Veisin ystävän syömään 🙂

 154. hilkka kirjoitti:

  Yksi arpa 🙂 Yllättäisin miehen ja veisin hänet syömään 🙂

 155. Maria kirjoitti:

  En ole seurannut, ihan uusi tuttavuus.

  Äidin kanssa menisin syömään 🙂

 156. Anne kirjoitti:

  Näyttää niin herkulliselta! Menisin ystävien kanssa ihan vain istumaan iltaa ja syömään hyvin. 🙂

 157. Jenni kirjoitti:

  Ihan muuten vain 🙂

 158. Kaisa kirjoitti:

  Menisin Trattoria Aukioon kurssilaisteni kanssa avamaan kesäkauden 2017 ja juhlistamaan lukuvuoden päättymistä ensi touko-kesäkuussa. Olen mukana yhdellä arvalla.

 159. Elli kirjoitti:

  Menisin tietysti treffeille tai juhlistamaan jonkun läseisen saavutusta/muuta ilonaihetta 🙂

 160. Anna kirjoitti:

  Nam! Tupladeiteille kaveripariskunnan kanssa 🙂

 161. Jenna kirjoitti:

  Voisin vierailla siellä joskus kun Jyväskylään taas eksyn 🙂 Kuulostaa kyllä ihan törkeän hyvältä, tuli nälkä lukiessa ja kuvia katsellessa 😀

  Kahdella arvalla mukana, seuraan sua myös Instagramissa.

 162. Essi antola kirjoitti:

  Ihan vaan kavereiden tai perheen kanssa 🙂 3 äänellä mukana.
  Essi.antola@gmail.com

 163. sippe kirjoitti:

  kaverin kanssa

 164. emppu kirjoitti:

  ystävän

 165. Ulpu kirjoitti:

  Ystävän kanssa voisin lähteä herkuttelemaan.

 166. Ilmari kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana ja veisin vaimoni trattoriaaan syömään.

 167. Ida Kiviluoto kirjoitti:

  Oih miten maukas arvonta! 🙂 veisin ehdottomasti rakkaan aviomieheni syömään, sillä yhteinen aika on ollut lähiaikoina todella säälittävän vähäistä.

 168. Kirsi kirjoitti:

  Arkena tai juhlapäivänä – italialainen ruoka maistuu aina!

 169. Henna Juotasniemi kirjoitti:

  3:lla mukana. Vierailisin mieheni ja minun suvun kanssa. Meillä kun on molemmilla pienet perheet ja tuntevat kaikki toisensa niin olis kiva koko köörillä istua syömään hyvää ruokaa ❤❤

 170. Päivi Hannula kirjoitti:

  Seuraan blogia ja kävisin ko ravintolassa ystävän kanssa sielläpäin vieraillessasi.

 171. Tuula V kirjoitti:

  Mieheni kanssa mentäisiin arkea piristämään.
  Mukana kolmella arvalla,seuraan FB:ssa ja instassa

 172. Jarkko kirjoitti:

  Työkavereitten kanssa iltaa istumaan ja syömään hyvin. Instassa seuraan

 173. Maarit kirjoitti:

  Äidin synttörit olisi aika täydellinen syy. 🙂

 174. tiiu kirjoitti:

  Mukana yhdellä! Jos joskus olisi Jyväskylään päin asiaa niin silloin voisin käydä ihan vaan huvin vuoksi.

 175. Luissara kirjoitti:

  Voisin iltaa istua ja syödä useissa eri tilanteissa . esim. miesystävälläni on helmikuun puolessa välissä synttärit niin veisin hänet yllätyksenä sinne, muutoin kun tapaisin pitkästä aikaa joitain ystäviä joita en ole pitkään aikaan tavannut jolloin voisimme istua iltaa ja syödä pitkän kaavan mukaan . Olisi oikein mieleinen palkinto koska olen suuri Italia-fani.
  Mukana 2 arvalla / seuraan blogiasi facebookin kautta .

 176. Repukka kirjoitti:

  Mukana arvalla,tykkään Fb:ssa

 177. Ira kirjoitti:

  Ooh, näyttää ihanalta! Tällaiset herkut maistuisivat toki aina, mutta erityisesti silloin kun haluan hemmotella itseäni ja puolisoani.

 178. piitu kirjoitti:

  Juhlisin synttäreitä! 1 arpa

 179. tiiakar kirjoitti:

  Oh tyttöporukalla syömään !

  kahdella arvalla mukana, seuraan ig:ssä 🙂

 180. suba kirjoitti:

  Syntymäpäivänäni 🙂

 181. JennaO kirjoitti:

  Meillä on pian vuosipäivä mieheni kanssa ja olisi enemmän kuin ihana juhlistaa sitä hyvän ruoan parissa! :))

 182. tjja kirjoitti:

  Ehdottomasti omana hääpäivänä, tänä vuonna tällä tuoreella avioparilla tulee 2 vuotta häistämme, ja olisi ihana illalla huoletta suunnata ravintolaan ja syödä listalta mitä ikinä mieli tekeekään ja nauttia jälkiruoaksi lasi aitoa champanjaa <3 . 2:lla arvalla mukaan, seuraan instagramissa.

 183. Riikka kirjoitti:

  Yhdellä mukana. Trattoria on mun lemppari, ja miehen kanssa haluaisin sinne rauhassa kahdestaan jonain lauantai-iltana. ?

 184. Miukkis kirjoitti:

  Trattoria Aukioon veisin arki-illan yllätyksenä nautiskelemaan oman rakkaan äitini, joka ansaitsee vain parasta 🙂

 185. Tiia kirjoitti:

  Ihana arvonta ! Tahtoisin viettää äitini kanssa laatuaikaa ja viedä hänet kunnolla syömään ulos. Ihminen, joka aina ajattelee ensisijaisesti muita itsensä sijasta ansaitsisi hemmottelua 🙂 Yksi arpa minulle

 186. Annika kirjoitti:

  Veisin äitini syömään kanssani ravintolaan. Voisin edes osittain osoittaa kiitollisuuttani hänelle avuista ja tuesta, jota häneltä olen saanut vielä aikuisiässäkin.

 187. Sara kirjoitti:

  Juhlistaisimme Trattoriassa vuosipäiväämme avomiehen kanssa. Yhdellä arvalla mukaan.

 188. Vipellys_ kirjoitti:

  Jos olisin siellä suunnalla, niin haluaisin lähteä viettämään tyttöjen iltaa muutaman äitiytyneen kaverin kanssa, joille voisin tarjota illan ulkona! Yksi ääni.

 189. Katriina kirjoitti:

  Merkkipäiväruokailu esim. synttäri tai hääpäivä. (Yhdellä arvalla mukana.)

 190. Kaijal kirjoitti:

  Veisin perheeni syömään. Kahdella arvalla mukana.

 191. ansu kirjoitti:

  yhdellä arvalla mukana, kavereiden kanssa lähtisin 🙂

 192. Erika kirjoitti:

  Yhdellä äänellä mukana! Menisimme juhlistamaan kihlapäivää miehen kanssa.

 193. Eveliina Henriksson kirjoitti:

  Kolmella arvalla mukana ! Omat synttärit lähestyy joten viettäisin syntymäpäiviäni poikaystäväni kanssa kyseisessä ravintolassa !

 194. Maijai kirjoitti:

  Yksi arpa. Rentoa yhdessäoloa 🙂

 195. Sami kirjoitti:

  Hyvien ystävien seurassa

 196. sarita kirjoitti:

  Vaikkapa synttäreitä juhlien! 1 arpa!

 197. heidil kirjoitti:

  Kavereiden kanssa!

 198. ansu88 kirjoitti:

  Juhlisin omia synttäreitäni!

 199. mikkot kirjoitti:

  Hyvien ystävien kanssa.

 200. Oona kirjoitti:

  Ystävät olisi kiva yllättää!

 201. marjo66 kirjoitti:

  Hääpäivän vietto, ollaan muutaman kerran käyty Haraldissa = erilaisten makujen maistelua
  seuraan fb:ssa

 202. ese kirjoitti:

  Illanviettoon olisi kiva päästä!

 203. viiviK kirjoitti:

  Tämä olisi täydellinen valinta äitipuoleni 50-vuotis synttäreille, hän on todellinen italia fani 🙂

  Seuraan seka fbs että instassa!

 204. kka1968 kirjoitti:

  Kaveriporukan kanssa illanistujaiset!

  Kolmella äänellä mukana 🙂

 205. ninni kirjoitti:

  Kavereiden kanssa synttäreitä juhlimaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.