Hae
Hannamaria

Sisustussunnuntai: Eteisen kenkäteline

Lidl Kenkäteline eteinenLidl Kenkäteline eteinenLidl Kenkäteline eteinen

Tartten nyt vähän apua! Hommasin meille tuossa viime viikon puolella Lidlistä aika siistin kenkätelineen, joka sopii meille melko hyvin. Ongelma on nyt kuitenkin siinä, että seinä telineen takana ja yllä näyttää liian tyhjälle.

Mielessä pyörii tällä hetkellä mm. nämä Finnish Design Shoping Normann Copenhagenin koukut, erilaiset taulut sekä esimerkiksi jonkilainen muistitaulu. Muistitaulu on tällä hetkellä kuitenkin epätodennäköisin suunnitelma, sillä sitä asiaa ajaa jääkaapin ovi sekä jo seinältä löytyvä Satokausikalenteri.

Myös jonkinlainen maailmankartta kyseiselle seinälle olisi mukava. Ideana on jo pitkään ollut jonnekin päin asuntoa hommata kartta, johon voi merkitä missä on käynyt joko yksin tai yhdessä. Myös perinteiset vanhojen koulujen opetuskarttalevyt olisivat mukavia, ne vaan tuntuvat olevan arvossaan.

Mitä te tekisitte?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Joku taulu olisi kyllä hyvä tuohon. Itelleni tuli myös mieleen et voisit kenties lisätä siihen kokovartalo peilin. Ite ainaki aina ennen ulos lähtöä katson koko asuani peilistä, hiukset on hyvin yms.
  Tuo kenkäteline on muuten tosi hienon näköinen lidlistä ostetuksi. Omaan eteiseen kaipailisin myös samanlaista, sillä kenkiä omistan paljon ja ne pinoutuvat toistensa päälle.

  • hannamaria kirjoitti:

   Toi kokovartalopeili unohtu ihan tyystin! Meillä ei edes kokovartalopeiliä ole tällä hetkellä, joten toi voisi todellakin olla hyvä vaihtoehto.

 2. H kirjoitti:

  Meillä on samantyyppinen eteinen siinä mielessä, että kengät ja takit ovat näkösällä. Siksipä itte oon halunnut eteiseen yhden ison katseenvangitsijan, joka ikäänku kokoaa näkymää vähän yhteen. Meillä se on iso peili, jonka vieressä on vaihtuvia postikortteja sitten silmänruokana. Luulen, että tässä teidänkin eteisessä esim. muistitaulu tai moni pieni koukku hajauttaisi näkymää kun taas peili tai taulu vähän fokusoisi.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kuulostaa tämäkin hyvälle! Meillä muistitaulun virkaa pitää tällä hetkellä jääkaapin ovi, mutta muistitaululla tms tuon osan asuntoa saisi siistittyä hyvin.

 3. Marika kirjoitti:

  Ostaisin siihen jonkun oikean taideteoksen. Gallerioissa usein on myynnissä esim. grafiikkaa tai jos helpommalla haluaa päästä, niin taiko.fi. Terv. taideopiskelija 😉

 4. hannamaria kirjoitti:

  Kiitos vinkistä, tuokaan ei ole mikään mahdottomuus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.