Hae
Hannamaria

Hit & Miss: Maaliskuu 2017

Hannamaria Hit & Miss Maaliskuu 2017

Kuu oli aikamoinen, sillä löysin paljon uusia suosikkeja mutta en oikeastaan inhokkeja juuri ollenkaan. Suurinta osaa tuotteista jotka minulle saapui ja joita ostin en edes päässyt käyttämään tarpeeksi useasti että voisin sanoa niitä inhoavani. Siltikin, löysin yhden jutun josta tein inhokin tälle kuulle! Löydät edellisten kuukausien postaukset tagin Hit & Miss -alta.

Hit – Suosikit

Hannamaria Hit & Miss Maaliskuu 2017

Urban Decay Naked Ultimate Basics -paletti on pakko mainita ensimmäiseksi! Olen käyttänyt kyseistä palettia lähes joka päivä kun olen meikkaillut (eli n. 26/31 kuun päivästä) ja olen ihan rakastunut. Sillä saa vaikka ja minkälaisen meikin, kuten jo aiemmassa postauksessa totesin ja kuten olen nyt arjessa päätynyt toteamaan useamman kerran. Saa hentoa, vahvaa sekä vaikka minkä sävyistä ja oloista. Puhdasta rakkautta!

Hannamaria Hit & Miss Maaliskuu 2017

Sigman siveltimet, F30 Pencil Brush sekä E25 Blending Brush, ovat osoittautuneet käytössä todella herkullisiksi! Ostin tuotteet pienen alennuksen kanssa kosmetologikauppa.fi:ltä, joka on Suomen virallinen jälleenmyyjä Sigman siveltimille ja tuotteille. Teen näistä vielä laajemman postauksen jossa esittelen muitakin lempparisiveltimiäni, mutta nämä kaksi ovat kyllä silmämeikin teossa nousseet vahvasti RT:n parin siveltimen rinnalle ja kuten näkyy, on niitä tullut käytettyä useasti!

Hannamaria Hit & Miss Maaliskuu 2017

Nivea MEN After Shave Balm Sensitive tuli Maaliskuun Bette Boxista, joka oli samalla tämän vuoden ensimmäinen bloggaajaboxi (voit käydä lukemassa tarkemman postaukseni täältä). Olin kuullut tästä miesten aftershavesta jo ikuisuus sitten miten hyvä se on meikinpohjustukseen ja miten iho pystyy lähes mattaisena koko päivän ja joudun liittymään samaan kerhoon. Teen tuotteesta vielä laajemman postauksen, mutta voin kertoa että näin halpaa ja hyvää pohjustusuotetta saa kyllä etsiä kissojen ja koirien kanssa! Vanhat drag -kikat kunniaan!

Hannamaria Hit & Miss Maaliskuu 2017

Models Own Flawless Color Correcting Concealer sävyssä Yellow oli pieni yllättäjä itsellenikin. Kärsin tummista silmänalusista, joille olen käyttänyt sekä Maybellinen FIT Me -peiteainetta sekä NYXin Dark Circle -peiteainetta sekaisin, mutta en ole kokenut tehon riittävän. Nykyään, kun laitan tätä sormilla kevyen kerroksen ennen meikkivoidetta sekä itse peitevoidetta, saan tummat silmänaluset melko hyvin piiloon ja ero on silminnähtävissä! Teinkin Models Ownin tuotteista pienen First Impression -postauksen, jossa mm. muita väriä korjaavia tuotteita oli esillä!

Miss – Inhokit

Hannamaria stressi

Ainainen kiire menee inhokkien puolelle. Kun juuri kirjoittelin postauksen ”Jostain on aina tingittävä”, on samanlainen ajanpuutteen tunne vallannut kehon melkein kokonaan. Odottelen jo innolla koulujen loppumista tältä keväältä jotta voin viimeinkin keskittyä itseeni, parisuhteeseen, blogiin töihin sekä kaikkeen muuhun pikkaisen enemmän. Odottelen myös, että pääsisin viimeinkin syksyllä opiskelemaan niitä juttuja, joiden takia kouluun uudelleen lähdin.

Oliko joukossa tuotteita tai juttuja, joista tunnetta samalla tavalla?

8 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Ultimate Basics on kyllä parhautta. <3

 2. Ninni / Visions kirjoitti:

  Oi vitsit, mäkin olen himoinnut tuota Urban Decayn palettia niin paljon! Saa nähdä jos se vihdoin ostaisi kun se piste vihdoin ja viimein aukeaa Sokkarille haha! 🙂

 3. SanniiJuliaa kirjoitti:

  aargh, itse omistan tuon after shaven ja olen testannut tasan kerran! 😀 Nyt kun ilma alkaa lämmetä eikä tarvitse käyttää kasvoja peittävää huivia (joka hankaa meikit mukaansa), aloitan meikkaamisen ja tämän testaamisen! .D

  • hannamaria kirjoitti:

   Kokeile hei ihmeessä, tää on kyllä erittäin hyvä tuote ja paremaa saa hintaansa nähden etsiä!

 4. Charming Nails kirjoitti:

  En ole vielä kokeillut tuota Niveaa mutta mahtava kuulla että se toimii sulla hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.