Hae
Hannamaria

Lyhyen kesäloman parhaita juttuja

Mulla on tää Heinäkuu ollut sellaista on-off lomaa, josta oon osannut nauttia aika paljon. Tai no, pidän sitä itse jo aika paljon lomailuna, jos viikossa on vain yksi tai kaksi virallista työpäivää jolloin liikun toimistolle asti ja muutoin saan mennä ja tehdä mitä haluan ja milloin haluan. Tähän pieneen lomaan ja kesään muutenkin on mahtunut paljon juttuja, vaikka tälläisiä hyviä shortsi- / t-paitakelejä kuten kuvassa ei oo näkynyt kuin muutama.

hannamaria Hanna Voutilainen plussize hannamaria Hanna Voutilainen plussize

Just eilen näin pitkästä aikaa ystävää, jonka luona Säynätsalossa vietin ihan parhaan päivän. Ollaan vanhoja aikuisopistokavereita ja tunnettu jo parisen vuotta, ikäeroa ja välimatkaa löytyy mutta vaikka saattaa mennä useampi kuukausi että toisesta kuulee vaan Facebookin tai Whatsappin välityksellä, on meillä joku ihmeellinen yhteys ja toisen seurassa on aina niin helppoa olla. Ollaan periaatteessa samalla alalla, vaikka melko eri juttuja tehdäänkin. Terhi on niin lämmin ja ihana ihminen, ettei useita samanlaisia löydy. Tänään tutustuin Säynätsaloon ja venejuttuihin taas ihan eri tavalla ja pääsin päiväksi olemaan kärpäsenä katossa ”saarielämässä”. Säykkis on sellainen paikka jossa voisin kuvitella itsekin asuvani.

Vaikka oon ärsyyntynyt sateesta, oon kanssa iloinnut että saa ”luvan kanssa” olla lämpöisissä vaatteissa ja istua sisällä ja parvekkeella. Oon niin anti-kesäihminen, että vaikka tykkäänkin että on lämmintä ja semi-aurinkoista, en tahdo koko aikaa olla ulkona ja vaan ”hengailla ja ottaa rennosti”. Tahdon saada juttuja tehtyä ja olla potematta siitä huonoa omatuntoa ja mikäs parempi keli sille kuin kylmyys ja sateet! Mutta myönnetään, tahtosin ees pikkasen lisää lämpöä mittariin (21 astetta tänks!) ja edes pilvistä, kunhan ei sadetta.

hannamaria Hanna Voutilainen plussize

Pääsin akkreditoitumaan Suomipop -festareille ja kuuntelemaan erittäin hyvää musiikkia. Oon aiheesta tehnyt ihan oman postauksensa mutta summasummaarum, festarit oli hyvät vaikka lauantai loppui omalta osalta lyhyeen ja propsit menee etenkin superhyvästä festariruokavalikoimasta ja kahden lavan järjestelyistä!

Sain uuden työpaikan kellot.fi -somevastaavana. Tuun siis kyseisen verkkokaupan suomen päädyn somea ja aspaa hoitamaan, joten jos on uudelle rannekellolle tarvetta ni sinne vaan! Löytyy Hugo Bossia, Daniel Wellingtonia, GANTia, WeWOODia ja ties mitä. Aattelin muutenkin kirjoitella pikkaisen tulevan syksyn koulu- ja työkuvioista sillä ne mietityttää vielä hiukan itseäkin ja vaikka sanon etten jotenkin oota opintojen jatkumista ollenkaan, kyllä sitä kaipaa sellaista arkirytmiä jo pikkaisen enemmän.

hannamaria Hanna Voutilainen plussize

Summer bucket listiltäkin oon karsinut jo juttuja pois! Oon mm. opetellut elämään pikkasen enemmän hetkessä ja tehnyt todella paljon ex-tempore -juttuja jotka ei alkuvuonna olleet ollenkaan mahdollisia (mm. päivä ihan jossain muualla kun kotona), oon nauttinut työnteosta sen ollessa ainut päähomma ja oon maistanut ja todellakin yli viittä erilaista jäätelömakua. Vielä olisi mm. piknik ja liikuntapuoli händlättävä, vaikka ruokavalio onkin ollut ihan OK oon laiminlyönyt salin ihan totaallisesti.

Mitä teidän kesälomaan kuuluu?

10 kommenttia

 1. Anniina kirjoitti:

  Kivoja juttuja oot ehtinyt tehdä 🙂 Mullahan ei ole mitään lomaa, tai no pari viikkoa syyskuussa ennen opintojen alkua juu. Oon silti yrittänyt ottaa kesästä kaiken irti, ehkä vähän liikaakin ohjelmaa oon järkännyt itselleni työpäivien päälle. Loppukesän vois ottaa vähän vähemmän suunnitelmallisesti.

  • hannamaria kirjoitti:

   Välillä sitä tulee buukattua sitä kivaakin tekemistä ehkä hiukan liikaa!

 2. Outi / Pisteitä Ruudulla kirjoitti:

  Ah, lyhytkin loma kyllä virkistää kummasti.

  Onnea uudesta työstä! 🙂

 3. Laura kirjoitti:

  Heh, ajattelin ihan samoin kesästä, joten minua ei myöskään ole nämä sateiset tai viileämmät päivät haitanneet :).
  Itse vietän 6 päivää lomaa ennen koulun jatkumista, mutta näillekin kuudelle päivälle on jo paljon suunnitelmia – suurimpana viikonloppu Helsingissä :).

  • hannamaria kirjoitti:

   Hyvä että meitä on useampikin! Kuulostaa hyvältä, just sellanen breikki mitä tarttee ennen opintoja!

 4. Mari kirjoitti:

  Paljon oot ehtinyt jo tänä kesänä! Musta tuntuu etten itse ole tehnyt muuta kun kotoillut 😀 Nuo shortsit on niin kivat ja mukavat päällä, tän kesän ykkös vaate! 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kotoilussakaan ei kyllä oo mitään pahaa! 🙂 Ja niin on, ihan nappiostos!

 5. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Ensinnäkin, tuo asu on ihana! Nuo shortsit ja kukat ja kaikki, oih!
  Kivalta kuulostaa sun heinäkuu! Onko löytyny hyviä uusia jäätelömakuja? Kiinnostais kyllä kuulla sun työ- ja opiskelukuvioista, tunnut tekevän niin paljon juttuja, että ihan hengästyttää!

  Oma heinäkuu on mennyt reissussa, ensin ”mummolassa” eli äitini luona ja sitten Lontoossa ja Tampereella. Vielä yksi viikko lomaa jäljellä, ja toivoisin kovasti lämpimämpiä kelejä 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Oi kiitos, tykkäsin jotenkin todella paljon itekin tästä kombosta! 🙂 Ja kirjottelua tulevasta syksystä on tulossa 😉 Ja oi että Lontoo, sinne ollaan myökin menossa uutena vuotena joten kaikki vinkit otetaan vastaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.