Hae
Hannamaria

Vuosi elämästä 2017

Tänä vuonna onnistuin puoleen väliin vuotta asti pitämään kirjaa siitä, mitä vuoden mittaan kuukausissa tapahtui ja thank god sain sen aikaiseksi! Olisi nimittäin pikkaisen erilainen alkuvuosi tullut kuvailtua jos olisin jättänyt nämä kirjoittamatta. Mutta hypätään pikakelauksella vuoteen 2017!

Vuosi elämästä 2017 tammikuu

TAMMIKUU. Vuosi aloitettiin hastattelulla Keskisuomalaisen juttuun, joka julkaistiin Helmikuun puolella. Kirjoittelin selkäongelmista, jotka ovat tänäkin vuonna vaivanneet ihan urakalla. Tammikuu oli täynnä töitä, opintojen jatkumista ja vitutusta julkista liikennettä kohtaan. Rakastuin uuden kalenterin korkkaamiseen ja yritin ylläpitää jonkinlaista herkkulakkoa. Tein oman osani Power of Makeup -haasteeseen.

Vuosi elämästä 2017 helmikuu

HELMIKUU.  Pääsimme Jyväskyläläisten bloggaajien kanssa osallistumaan Foodinin bloggaajatapahtumaan, jossa tehtiin raakasuklaatyöpajassa omat raakasuklaat! Kokeilin erilaisia kotitekoisia kuorintoja ja ihana Heta kävi haastattelemassa lehtien juttupankkiin kahden eri aiheen tiimoilta, noita juttujakin taisi pari lehteä napata itselleen pankista.

Varattiin uudelle vuodelle reissu Lontooseen, jota sitten odoteltiinkin into pinkeänä loppuvuosi! Loppukuusta tuli käytyä fysiatrilla, joka antoi muutamat keskivartaloa vahvistavat ohjeet kuntosalille selän kuntouttamista varten. Julkaisin myös ekoja Bloopers -kuvia.

Vuosi elämästä 2017 maaliskuu

MAALISKUU. Kiireisin kuukausi koko kevään aikana, jolloin tuli tehtyä töitä melkein täysipäiväisen verran ja jonka ohella koulu jatkui jatkumistaan melkein kyllästymiseen asti. Julkaisin yllättäen 18 postausta, joka on melko paljon ottaen huomioon kaikki muu. Kirjoittelin siitä, miten opin olemaan kameran edessä.

Kävin ensimmäisen kerran Thaikuntonyrkkeilemässä ja olin positiivisesti yllättynyt siitä, että kunto ei ollut tippunut niin paljon kuin olin odottanut. Julkaisin ensimmäisen My day -videon. Ihon kunto otti myös harppauksen parempaan, en ole ihan varma vaikuttiko veden juonti tai muu vastaava herkun vähentäminen tähän niinkin paljon.

Vuosi elämästä 2017 huhtikuu

HUHTIKUU. Saksalainen kaveri oli jälleen Suomessa alkukuusta. Me vietettiin pari mukavaa iltapäivää shoppaillen, syöden ja hengaten, jotka tuli todella tarpeeseen usean deadlinen kanssa. Kirjoittelin siitä, mitä tuolla hetkellä toivoin ja odotin. Hain myös opinnoissani kärkeen, tarkemmin sanottuna Brändikärkeen jonne loppujen lopuksi pääsin.

Selkä kipuili jälleen jonkin verran, joka hidasti menoa pikkaisen niin sali- kuin työrintamalla. Kävin Indiedaysin päivätapahtumassa näyttämässä naamaa ja karkaamassa kiireistä kuukautta pakoon. Tutustuin ensimmäistä kertaa Ziajan vuohenmaitotuotteisiin Bette Boxin innoittamana.

Vuosi elämästä 2017 toukokuu

TOUKOKUU. Kuun alussa oli kevään viimeiset kouluhommat saatu pakettiin ja parin viikon semi-loma ennen kesätöitä. Sain itseni kammettua useamman kerran salille sillä selkä ei reistaillut, jolloin kirjoitinkin yhteistyösalini Elefitin kanssa treeniohjelman tälle selälle. Myin käytettynä edellisen kamerani ja hommasin uuden Olympus OM-D EM-5 Mark2:n tilalle joka oli paras päätös hetkeen.

Kävin Helsingissä kertaalleen Kauneusseminaarissa viettämässä todella valaisevan ja kivan päivän. Puunattiin meidän nyt jo talviteloilla oleva kesäauto Opel Kadett D kuntoon. Toteutettiin Bette Beautyn kanssa yhteistyössä video arkimeikistä silmälasien käyttäjille.

Vuosi elämästä 2017 kesäkuu

KESÄKUU. Olin kokopäiväisenä töissä chattailemassa asiakkaiden kanssa, ja se jos mikä meinasi joskus raasta hermoja. Esittelin ensimmäistä kertaa blogissa ihastukseni Ziajan päivävoiteisiin. Toteutettiin kanssabloggaajien kanssa yhdellä paletilla 10 erilaista meikkiä. Kesä teki tuloaan ja päädyttiin uusimaan hiukan meidän parvekkeen ilmettä.

Kävin sekä Helsingissä että Tallinnassa nopealla parin päivän lomareissulla, jossa päästiin tutustumaan Signe Seebidin tehtaaseen Tallinnassa ihan videolla asti!  Pyöräilin ahkerasti paikasta toiseen ja etenkin työmatkat oli ihana pyöräillä satoi tai paistoi.

Vuosi elämästä 2017 heinäkuu

HEINÄKUU. Toi tullessaan vain muutaman työvuoron ja erittäin paljon vapaa-aikaa. Niinkin paljon, että meikäläisen pyörä päästiin pöllimään omasta kotipihasta ja jouduin uuden hommaamaan tilalle. Ja jonka tuo avopuoliso päätti sitten tuhota ajelemaan lähtiessä onneksi huollon kuitenkin maksaen. Heinäkuu toi mukanaan myös Suomipop-festivaalin sekä uudistuneen Jalo Kitchen & Loungen blogidinnerin. Loppukuusta valmistauduin taas henkisesti töihin menoon elokuun ajaksi.

Vuosi elämästä 2017 elokuu

ELOKUU. Juuh, eli koko kuukausi täysipäiväisenä töitä. Pohdin loppukuusta miten aion saada yhdistettyä useamman työn, opiskelut, blogin sekä muun elämän ja kuten syksy osoitti, eihän siinä kovin hyvin käynyt aikataulutuksesta huolimatta. Jaoin mun parhaat vinkit punakuparin hiusvärin ylläpitoon, joita voi toki soveltaa muihinkin väreihin.

Rakastuin BodyBoomin kahvikuorintoihin ja intoilin ihan järkyttävästi Urban Decayn Naked Heat -paletin lanseerauksesta Suomessa. Huomasin myös, että yksissä kuvissa mulla oli ehdottomasti kolme lempparivaatetta päällä, joissa suunnilleen asuin koko kesän ajan.

Vuosi elämästä 2017 syyskuu

SYYSKUU. Opinnot alkoivat taas ja jännitys oli ensimmäisenä viikkona suuri – oli täpärällä, että en päässyt muutamalle kurssille sisään ja syksystä olisi tullut melko laiha opintopisteiden tiimoilta. Saatiin julkaistua Marian kanssa kuvattu 40 kysymystä kauneudesta -video!  Olin juuri hommannut uuden tietokoneen, kun päätin sitten mokata ja poistella muutamat melko tärkeät kuvat ja tiedostot tuolta uudelta koneelta.

Parisuhteessa oli hiukan hankaluuksia, sillä Jullin synttärit aiheutti meikäläiselle kaiken muun päälle stressiä ja perseelleenhän ne män. Olin kipeänä lähes koko syyskuun sekä lokakuun, jonka vuoksi salikertojakin kertyi ehkä pari. Huoh.

Vuosi elämästä 2017 lokakuu

LOKAKUU. Kipeänä olo jatkuu, joka kostautuu sitten selkäkipuna liikkumattomuuden vuoksi. Parasta ikinä. Kurssit oli jo hyvässä vauhdissa ja opinnot tuntui sujuvan ihan hyvin. Töitä oli juuri sopivasti niin, että vapaa-aikaakin jäi ja se taasen näkyi postausmäärissä. Ärsytystä silti alkoi aiheuttaa erään Brändikärjen ja muissa kursseissa mukana olevan toiminta, joka jatkui itse asiassa koko samperin syksyn.

Iloa tuotti I love me -messut loppukuusta sekä mukava syysloma. Kävin myös laitattamassa hiukset syyskuosiin ja sain teillekin vielä edelleen voimassa olevan alekoodin Kampaamo Lumoon! MAC Cosmetics myös pisti oman pisteensä pystyyn Jyväskylässä, jeij!

Vuosi elämästä 2017 marraskuu

MARRASKUU. Mikä ihmeen kuukausi tämä oli olevinaan? Huomasin hyvin miten työt, opiskelut ja liian kiireinen aikataulu alkoi ottaa mielen sekä kunnon päälle ja fiilis alkoi laskea, vaikka se ei ulos ehkä heti näkynytkään. Vietettiin kunnon ostoviikonloppua loppukuusta ja annoin esimakua Instagramissa arvonnan puolesta hannamarian omasta joulukalenterista.

Opintojen viimeisiä deadlineja vietiin ja ryhmätöitä toisen perään riitti ihan järkyttävästi opintojen puolesta. Niin ja hei, just kun olin flunssasta selvinnyt niin se palasi loppukuusta! Jeij. Not. Onneksi joulufiilis alkoi mieltä nostattamaan jossain vaiheessa.

Vuosi elämästä 2017 joulukuu

JOULUKUU. Phuuuuuh viimeinkin vuosi paketissa! Syksy oli todella rankka niin fyysisesti kuin henkisesti ja thank god tässä kuussa pääsi rentoutumaan ihan urakalla. Jouluostokset olin tehnyt jo marraskuun puolella ja kuun alussa, joten niistä ei tarvinnut ressailla.Puhuin sekä Lushin joulufiiliksen tuovista tuotteista, kuin julkaisin viimeinkin oman osanikin Kauneusbloggaajien Face chart -haasteeseen!

Joulusiivoukset tuli työvuorojen vähyyden vuoksi tehtyä ajoissa flunssasta huolimatta, jeij! Joka perjantai ilmestyi joulukalenterin luukku joita aukesi yhteensä 4. Lontoo oli ihan mahtava ja siellä vietettiinkin vuodenvaihde. Aion tuosta tehdä vielä videokoosteen sekä postausta.

Tykkäsin erittäin paljon tehdä tuota kalenteria ja perinnettä melko varmasti jatkan vielä ensi vuonnakin 😉 Aloin myös laajentaa Youtuben puolelle ihan hyvin, pari videota kuukaudessa blogin ohella on aika jees! Lontoota odoteltiin todella paljon ja löyhistä suunnitelmista huolimatta reissu oli aivan mahtava. Flunssa oli seurana kolmesta neljään viikkoa, mutta hellitti viimein loppukuusta.

Sellainen vuosi meikäläisellä! Olen jo todella täpinöissäni alkavasta vuodesta ja toivon että siitä tulee entistä rauhallisempi, onnellisempi ja kaikin puolin parempi. Suunnitelmia on jo jonkin verran ja ajattelinkin tehdä tavoitepostauksen tulevasta vuodesta. Tuleva tammikuu ainakin näyttää melko rauhalliselta töiden puolesta, joten pääsen keskittymään juttuihin joita oikeasti haluan koulun ohella tehdä! 😉

Millainen oli teidän 2017?

8 kommenttia

  1. NelliL kirjoitti:

    Tapahtumarikas vuosi sinulla. Hyvää uutta vuotta 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Oli kyllä, ehkä tästä vuodesta tulee hiukan hiljaisempi 😀 Kiitos samoin!

  2. marja liljeström kirjoitti:

    Sinulla oli tosi rankkaa. Fyysisesti ja psyykkisesti. Selkävaivat, koulutyö, työ ja blogin pitäminen. Kevätpuoli tuntui valoisammalta. Hyvää uutta vuotta 2018!

  3. Marjo kirjoitti:

    Ikävää, että selkäsi reistailee – toivottavasti saat sen kuntoon. Sinulle on ollut aika tapahtumarikast vuosi ja mukaan mahtunut myös aallonpohjia. Toivotaan, että alkaneesta vuodesta tulee hyvä ja pysyt jakamaan aikasi opintojen, työn ja myös blogin kesken 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Toivotaan, ainakin kunnon ryhtiliikkeet on nyt sitä parantumista kohden aloitettu. Eiköhän tuo jako onnistu, töitä ainakin tähän alkuun on melko vähän ja aion panostaa tänä keväänä myös liikuntaan, vie se sitten aikaa miltä tahansa muulta (todennäköisesti blogilta).

  4. Mari kirjoitti:

    Ihana koonti, paljon onkin tapahtunut vuodessa 🙂 Mulle jäi hyvin mieleen tuo Tallinnan reissu, kiitos vaan seurasta!

    • hannamaria kirjoitti:

      Se olikin vuoden kohokohtia ehdottomasti! Kiitos ja samoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *