Hae
Hannamaria

Jyväskylä-hoodz: Uusi kahvila-ravintola-viinibaari VENN Jyväskylä

VENN Jyväskylä kyllä häikäisi ja halu lisäkäynneille heräsi heti ensimmäisellä kerralla. VENN aukesi tänne Jyväskylän Kauppakadulle virallisesti lauantaina 26.5., mutta ennakkoavajaisia vietettiin jo parina päivänä ennen pääpäivää. Itse pääsin SOK:n kutsumana viemään ihanan avecini Katrin ennakkoavajaisiin jo perjantaina, jolloin meitä ja useaa, useaa muutakin hellittiin oikein urakalla.

VENN Jyväskylä ravintola kahvila viinibaariVENN Jyväskylä ravintola kahvila viinibaariVENN Jyväskylä ravintola kahvila viinibaari

Kyseisenä perjantaina sisään saavuttiin nimilistan perusteella. Tervetulleeksi meidät toivotettiin halauksen sekä Aperol Spritzin kera, jonka jälkeen saimme vapaasti valita istumapaikat. Pöydille oli valmiiksi asetettu tapas-tyylisiä lankkuja, joiden päältä löytyi maisteltavaksi lihoja, paperikoita, leipiä juustoja ja erilaisia kaloja sekä kastikkeita. Kaikki olivat taivaallista ja vaikka en itse välitä näistä espanjalaistyylisistä lihoista, menivät nekin alas nautinnon kera.

VENN Jyväskylä ravintola kahvila viinibaariVENN Jyväskylä ravintola kahvila viinibaariVENN Jyväskylä ravintola kahvila viinibaari

Jaoimme kuvissa näkyvät annokset aina neljään pekkaan vastapäätä istuneen pariskunnan kanssa. Yhdestä leipäkombosta en kerennyt kuvaa napsaista pariskunnan ollessa ilmeisen nälkäisiä, mutta lohilankku, puolikas tuosta leipäsestä sekä jälkiruoka ikuistui kuitenkin kameran rullaan. Jokainen annos tuotiin hyvässä tahdissa ja välit eivät olleet liian pitkiä. Tarjoilu myös pelasi, sillä juomaa sai pöytään tilattua tarjoilijalta tai suoraan itse tiskiltä.

Syötävää riitti ja olenkin reissun jälkeen vain kehunut VENNiä (sekä pyörähtänyt paikalla itsekin uudelleen!). Porukka on ammattitaitoista ja varmasti oppii jatkuvasti viinibaari-ravintola-kahvilan ollessa avoinna. Tällä hetkellä muuten Keskimaan S-mobiilista löytyy kupenki, jolla Pizzalevyn saa 5€ hintaan! Meikätyttö aikoo pian hakea omansa pois (ellen tämän postauksen ilmestyessä jo niin ole tehnyt)!

VENN Jyväskylä lounas

Lounas on hinnaltaan siinä kymmenen euron luokkaa. Alkusalaatti ja -keitto leipineen haetaan Revolutionin puolelta ja hintaan kuuluu myös Paahtimo Papun pavuista keitetty jälkkärikahvi. Itse söin parisen viikkoa sitten yllä näkyvän Lohilankun hintaan 10,90€ samalla kun opiskelutoveri vetäisi napaansa kanasalaatin. Nams!

Arkisin tarjolla on myös ”Loputonta aamupalaa”, jolloin päivälläkin 5€ hintaan saa napaansa vetää niin paljon Paahtimo Papun kahvia kuin haluaa, sekä yhden kappaleen croisantteja ja mehun.

Tälläinen jos millainen paikka on Jyväskylästä puuttunut! Viinibaari, kahvila, ravintola sekä mocktail-baari niin halutessaan. Aion tulla piipahtamaan useamminkin VENN JKL:ssä tuoden kaikki kynnelle kykenevät ystäväni mukana! Parasta antia pitkään aikaan mitä Jyväskylällä on ollut tarjota.

Oletteko te jo käyneet VENNissä?

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Näyttääpä herkulliselta 🙂 Pitää muistaa vierailla tuolla jos joskus Jyväskylän lähistöllä tulee liikuttua 🙂

 2. Anne kirjoitti:

  Ohhoh, miten herkun näköisiä annoksia kuvissasi! Se olisi sitten melkeen pysähtymisen paikka Jyväskylän kohdalla, kun Ouluun suuntaan (ohi) ajamme 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Nämä oli kyllä ihan todella herkkua, samoin kaikki muu mitä olen tuon illan jälkeen syönyt. Suosittelen!

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Meillä on avautui keväällä kanssa Venn ja heidän pizzapalat ovat todella herkullsia. Tykkään heidän konseptista ja olenkin piipahtanut muutaman kerran lasillisella.

  • hannamaria kirjoitti:

   Jep, VENNin konsepti on kyllä todella kiva ja juuri sellanen mitä Jyväskylä ainakin kaipasi.

 4. Mere - Mom is the new black kirjoitti:

  Oih mitä täydellisen näköisiä annoksia. Paljonkohan maksaisi tuo lohipizza kuljetettuna nyt heti Turkuun?

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, maksaisi varmasti maltaita (ja hintahan muodostuisi pääosin vaan taksimatkasta XD). Se oli kyllä herkku, kuten muutkin nuo levyt ja lautaset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.