Hae
Hannamaria

INSTAFEED 8/2018

hannamariaw

Elokuuhun mahtui jos jonkinlaista – ainakin se, että Instafeed -postaussarja tekee paluun! Tällä kertaa mennään itse asiassa alhaalta ylöspäin aikajärjestyksessä. Ei tullut julkaistua niin paljon, että olisin erikseen valinnut vain lempparikuvat postaukseen.

Oikeassa alakulmassa näkyykin Liesen mulle tekemä festari / unicorn -meikki! Pyysin meidän Nordic Style & Beautyn Lieseltä jotain ihan muuta kuin perus ruskea smokyeye ja sen myös sain! Tehtiin tästä ihan kokonainen videokin höpötellen kaikenlaista, joten se tsiikaukseen jos et ole jo nähnyt! Paremmat kuvat ja postaus lookista löytyy täältä.

Elokuun Bette Box myös tuli ja meni. Syyskuun boxi onkin itselleni muuten viimeinen hetkeen, sillä vaihdon ajaksi pyysin tuota minulle sponsoroitua boxia olemaan tulematta – en ole sitä kuitenkaan avaamassa, harmikseni!

Kuvattavana tuli oltua ihan urakalla (vielä on settiä julkaisematta, just wait and see!) ja päiväreissu Porvooseenkin tuli heitettyä. Tuotearvosteluiden kanssa myös ryhdistäydyin ja olenkin yrittänyt niitä kirjoitella varastoon vaihtoaikaa ajatellen.

Myös loppukuun reissut olivat oikein kaivattu piristys muuten melko hiljaiseen elokuuhun – niistäkin löytyy omaa postaustaan sekä videotaan (TonyMolyn lanseeraus sekä ProCaren pressipäivä olipi tuon reissun pääsyy!). Kouluhommat eivät ole vielä(kään) alkaneet ja olenkin voinut täyttää kalenteria vapaa-ajalla sekä töillä, mikä on tuntunut aika hyvältä.

Meikätyttö muuten irtisanoutui myös tässä syyskuun alussa, tarkemmin sanottuna viime maanantaina! Jään edelleen kirjoille ”sokkarityöhöni” kauneuskonsulenttina, mutta irtisanoutuminen tapahtuipi toisesta osariduunista. Olo on todella helpottunut ja samaan aikaan olen harmissani jättäessä tiimikaverit jälkeeni, mutta onneksi yhteyttä voi pitää muutenkin kuin töiden lomassa.

Millainen oli teidän elokuu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *