Hae
Hannamaria

Parhaat BLACK FRIDAY -kosmetiikkatarjoukset

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Vuosittaisen BLACK FRIDAY -postauksen aika! Tänä vuonna olen harkinnut entistä tarkemmin tuotteet ja kaupat jotka otan tähän postaukseen sillä toivon, että juuri näistä on teille oikeasti hyötyä mm. joululahjoja sekä omia kosmetiikkavarastoja täydentäessä. Tässäkin postauksessa olevat mainoslinkit kerryttävät pennosia hannamarian ylläpitokustannuksien (kuten palvelintilan) maksuun, joten kiitos kaunis jos käytätte oheisia linkkejä!

Tähän alkuun on sanottava, että olen itse edelleen Black Friday -ajatuksen puolella kuhan se ostaminen menee ”hyvään tarkoitukseen” eikä hankitoja tehdä vain suunnattomat aleprosentit silmissä. Toki jokainen päättää itse miten tästä ajattelee, mutta itse toivoisin että tarjouksia olisi enemmän juuri perjantaina sekä Cyber Mondayna, nyt kun monessa paikkaa aleja on jo koko viikon. Toki se on hienoa että on mahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin päättää jopa viikon verran milloin käy ostoksilla, mutta itselleni ainakin tulee ähky ja olen entistä tarkempi siitä mihin rahani kulutan. Mutta nyt niihin vinkkeihin, voimme jatkaa keskustelua kommenteissa jos halua löytyy!

Madara Black Friday

Madáran verkkokaupan valikoimaa löytyy -40% alesta, ai että! Täältä kannattaa tsekata ehdottomasti ihonhoitotuotteet ja joulusetit, joista mun lemppareihin lukeutuu SOS Hydra Repair Intensive -seerumi (joka on voittanut ihan sikana palkintoja) ja Plum Plum -huulivoide! Myös jokainen yli 60€ tilaus saa kaupanpäällisenä Deep Moisture Eye Contour -voiteen.

Nobe Black Friday

NOBE (ent. Beautypopup.fi) tarjoaa ihanaa ja erittäin spesiaalia Sheet Masks and Chill -laatikkoa 36€ hintaan, mutta sisältö itsessään on arvoltaan 145€ luokkaa. Tämä jos mikä on esimerkiksi ihana joululahja kosmetiikan sekä erityisesti kangasnaamioiden rakastajalle! Laatikko pitää sisällään mm. minulle ihan uuden merkin,  A’PIEU:n, tuotteita, mutta sisältä löytyy myös vakkarimerkkejä kuten Tony Moly ja Kocostar! Näitä on muuten vain rajoitettu erä!

Cocopanda.fi Black Friday

Cocopanda.fi on ihan ykkönen alejensa kanssa! Heillä on käynnissä ollut kokonainen BLACK WEEK, joka huipentuu tähän viikonloppuun. Jos et ole vielä hankkinut joulukalenteria (esim. Lumene nyt n. 62€), niin nyt jos koskaan sellainen kannattaa hankkia samalla tsekan joululahjapaketit. Muutoin alesta kannattaa tsiikailla sellaisia merkkejä kuin Revolution, bh Cosmetics ja Redken (ai että esim. All Soft -linja on taas niin hyvässä alessa!). Tuoksut ovat myös vähintään -25%!

Bette Box Black Friday

Bette Box tulee myös mainita, sillä vielä on aikaa tilata joulukuun boxi! Heillä on nyt tarjouksena Joulukuun boxi + Sensai boxi yhteishintaan 44,90€ (norm. 58,80€ ja arvo jopa 105€), joka on aika näppärä paketti. Toki heiltä löytyy vielä perusboxejakin tilattavaksi vaikka lahjaksi, samoin vaikka isälle tai veljelle kiva Miesten boxi + Joulukuun boxi -setti (arvo 29,90€, norm. 40,80€) Black Friday -hengessä!

Eleven.fi foreo black friday

Eleven.fi -sivustolta keskittyisin ehdottomasti Foreoiden hankkimiseen, sillä LUNA 2, LUNA Mini 2, UFO ja UFO mini ovat nyt -30% alennuksessa (joka tekee jo huomattavan alen yhden tuotteen ollessa kuitenkin melko hintava). Mikäli mietit että mikä niistä nyt olisi itselle paras, kannattaa ehdottomasti sivun yläreunasta tsekkailla tuotteiden erot!

Oletkaunis.fi Black Weekend

Oletkaunis.fi -verkkokaupassa on tänä viikonloppuna kaikki jopa -80%! Ihan hullut alet siis, joista mun puolesta kannattaa tsekata ehdottomasti nämä mun vakkarituotteet sekä sellaiset, joita haluan itsekin vielä testata;

Joululahjaksi en voi kuin suositella katsomaan jopa -50% alessa olevia lahjapakkauksia, joista löytyy mm. Jeffree Starin bundleja, Ofra x Nikkietutorials -kokoelma sekä upeita Real Techniquesin sivellinsettejä!

Kicks black friday

KICKS.fi -verkkokaupasta kohdistaisin huomioni ehdottomasti niinkin ihaniin brändeihin kuin Anastasia Beverly Hills sekä Smashbox (Urban Decay ei valitettavasti ole alessa, höh!). Meikit tulevat olemaan -25% alennuksessa 24.11. eli tulevana lauantaina, kun taas tuoksut ovat tänään perjantaina saman suuruisessa alessa.

Beauty Bay Black Friday

Ulkomaisista kaupoista on pakko sanoa, että Beauty Bay on pistänyt panoksia hyvin peliin! Aleprosentti ei vielä ainakaan ole hurja, mutta heiltä löytyvistä merkeistä on tosi ihana saada tälläinenkin ale! Itse olen tilannut mm. Juvia’s Placen luomiväripaletin todella edullisesti (tsiisus että olen näitä himoinnut kauan), samoin Stilan nestemäisten luomivärien setin!

——————————–

Mulla lähti tilaukseen kosmetiikan ja joululahjojen lisäksi parit lennot, sillä tulen viettämään uuden vuoden täällä Englannissa ja palaan tammikuussa Suomeen. Kävin myös jo tiistaina Lontoossa tekemässä joululahjaostoksia sekä perheelle, kavereille että itselle (tottakai), mutta nuo itselle ostetut esittelen sitten myöhemmin videolla!

Mitä työ tänään / tänä viikonloppuna hommaatte?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *