Hae
Hannamaria

VIDEO: Syksyn suosikit 2018

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Pitkästä aikaa taasen suosikkituotteita esittelyssä! Tällä kertaa mukaan mahtui viisi kauneusaiheista suosikkia sekä yksi pikkaisen randomimpi suosikki tältä syksyltä. Oli pikkuinen tappelu muuten videon kanssa, edittiohjelma prakaili, äänet piti fixata olemaan ajallaan ja Youtubeen latailukin kettuili, mutta homma lopulta onnistui!

Syksyn suosikit 2018

Olen näiden lisäksi tehnyt juuri Black Fridayta ennen parit ihanat ostokset joihin rakastuin (mm. Fenty Gloss Bomb) mutta niitä en voi vielä suosikkeihin laittaa sillä testijaksot ovat kesken ja fiilikset vielä ihastumista, eivät rakastumista!Mainitut tuottehet:

Urban Decay Born to Run -paletti  (ALESSA!)
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base  (ISOSSA ALESSA!)
Crabtree & Evelyn La Source -käsivoide
Crabtree & Evelyn La Source -vartalovoide
Miss Dior Blooming Bouquet EdT 20ml
Stila Magnificent Metals -tuotteet

Mitkä on teidän tän syksyn suosikkeja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.