Hae
Hannamaria

Tulossa taas: Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri 2018

Oi että, tämä on ihan paras aika vuodesta! Taasen pistetään tulille ihanien kosmetiikkabloggaajakollegoiden kanssa joulukalenteri, eli Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri 2018. Tänä vuonna luukkuja on tosin vain ja tasan 24 kappaletta, kun muina vuosina osille päivistä on saattanut osua tuplaluukku.

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri 2018

Tänäkin vuonna banneri on meikäläisen tekele, kuten myös viime vuoden banneri. Olen tänä vuonna ihastunut ihan sikana vihreän ja valkoisen yhdistelmään (kuten voi nähdä mun Pikkujoulumeikkihaasteen meikistä), joten sitä pistin tänä vuonna banneriinkin! Onneksi toverit otti vaihtelun hyvin. Teemoina tulee tänä vuonna olemaan kaikkea ihanaa ja kannattaa pitää silmät auki myös arvontojen tiimoilta näissä luukuissa.

Mukana tulee olemaan seuraavat blogit päivämääräjärjestyksessä:

1. Purkkisirkus, 2. Glitz & Glam, 3. Hanna Julia, 4. Hennav, 5. Ihastukset, 6. MissAria, 7. Viilankantolupa, 8. Maria Glow, 9. Strokes of Color, 10. The Diary of a Shopaholic, 11. Huulipunamania, 12. Keyword:Love, 13. Better Nail Day, 14. Wasting Lifestyle, 15. Ria G, 16. In this Light, 17. elämää smykkinä, 18. Beauty Highlights, 19. Elina K, 20. Blinger Shimmer, 21. Hannamaria MÄ!, 22. Dioriina, 23. Charming Nails, 24. Yhteinen luukku jokaisen blogissa

——————————————————-

hannamaria joulukalenteri 2018

Hannamarian joulukalenteri

Mulla tulee muuten olemaan oma joulukalenteri kolmena maanantaina, eli 3., 10. ja 17.12. julkaisen oman luukun postauksen SEKÄ 21.12. aukeaa tuo oma luukkuni jossa onkin kiva ylläri myös teille. Oma kalenterini tulee olemaan täynnä arvontoja sekä ihania yhteistyökumppaneita, joten kannattaa pistää nuo päivämäärät mieleen!

——————————————————-

Uuden vuoden paikkeilla tulee myös ihania muutoksia, joista pääsen teille kertomaan hiukan myöhemmin! Olen jo niin innoissani tästä etten meinaa pysyä housuissani, mutta pakko vielä parin viikon ajan!

Mitkä fiilikset teillä on tämän vuoden joulukalenterista?

8 kommenttia

 1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Ihan uusi tuttavuus, tämä blogeissa, ei siis vaan yhdessä, yhdessä toteutettava joulukalenteri. Ehkä pitäisikin ryhtyä seuraamaan sitä!

  • hannamaria kirjoitti:

   Mukava kuulla! Kannattaa ehdottomasti, ollaan jokainen todella innoissamme tänä vuonna mukana!

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Odotan jälleen tätä innolla – oman luukkuni avautumista kuin myös muiden luukkujen vilkuilua 😀

 3. Mari kirjoitti:

  Mä niin odotan tätä, jännä nähdä millaisia luukkuja tulee :). Ja myös toi sun oma kalenteri on varmasti ihan huippu!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos! Ja mäkin odotan innolla millaisia postauksia kaikki saa aikaan!

 4. Ida kirjoitti:

  Voi miten hauska idea! Jään innolla seuraamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.