Hae
Hannamaria

7 x Elämäupdeitti – Harjoittelu, työt, vapaa-aika

*Sisältää mainoslinkkejä

Ajattelin, että pieni updeitti elämän suhteen olisi paikallaan! Nyt on taas arki hiukan tasaantunut ja voi antaa ajatusta myös tälläiselle updatelle, joka ei vielä hetki sitten olisi ollut mahdollinen. Kuvat otti jo elokuussa 2018 ihana Juulia Sallinen.

Hanna Voutilainen hannamaria

1. Aloitin opintoihini kuuluvan työharjoittelun tammikuun lopussa ja sitä on takana nyt n. puolisentoista kuukautta. Meillä JAMKilla mun linjalla harjoittelu on 20 kalenteriviikkoa, joten lopettelen harjoittelun tuossa kesäkuun alkupuolella. Työporukka on oikein mukana ja on kiva päästä näkemään miten markkinointia ja mainontaa tehdään isossa talossa, mutta digipuolesta haluaisin enemmän vielä saada oppia. Tähän taitaa tosin olla tulossa muutos!

2. Teen täysipäiväisen harjoittelun ohella osa-aikatöitä. Koska harjoittelu on palkaton, asetin toiveeksi ja tavallaan jopa reunaehdoksi että joustoa työvuorojen kanssa olisi tultava. Olenkin saanut olla esim. keskellä viikkoa päivän pois harjoittelusta mikäli tarve ja lähteä mm. perjantaisin aikaisemmin tehden vain puolen päivän. Toki nuo poissaolot teen sitten tunteina sisään, mutta tuo ei toisaalta haittaa. Ehkä yhden pari lauantaita joudun tässä vuoden mittaan tekemään, etänä teko kun ei onnistu iMacin vuoksi.

Hanna Voutilainen hannamaria

3. Opinnot etenevät, mutta ehkä hiukan verkkaasti. Tänä keväänä on viimeisimpiä ammattiopintoja (opparikursseja yms lukuunottamatta), joita suoritan kaksi. Yksi kolmen nopan ja yksi viiden nopan, joten tekemistä riittää. Lisäksi opparin suunnitelma tulisi lyödä lukkoon ja saada vielä projektiopinnot tämän vuoden aikana maaliin.

4. Vapaa-aikanani yritän tänä keväänä parhaani mukaan rentoutua. Ennen olen kaiken vapaa-aikani käyttänyt vain sohvalla maaten tai tietokoneella (sen jälkeen kun liikunta koki stopin), mutta nyt pyrin keskittymään parhaiden ystävieni seuraan ja omaan rentoutumiseen esimerkiksi kävelyn muodossa. Selkä ja lonkka ovat olleet taas hiukan huonona, mutta niiden parissa venyttely ja jumppailu toivottavasti tuo taas tulosta.

Hanna Voutilainen hannamaria

5. Aikataulutus onkin kaiken A ja O tänä keväänä. Tänä keväänä ei ole ollut yhtäkään sellaista viikonloppua, kun olisi molemmat päivät olleet suunnitelmattomia. Yleensä sunnuntai onkin sellainen jonka pyrin käyttämään aivan miten haluan, sillä ja iltojen rentoutumisella jaksaa 6-päivästä viikkoa. Joskus sunnuntait menee töissä, joskus teen blogihommia ja meikkaan, joskus vaan istun, joskus käyn lenkillä tai näen kavereita. For real vapaapäivä.

6. En ota kesätöistä tällä hetkellä stressiä. Olen hakenut paikkoja ja parhaani mukaan sitä edelleen teen, mutta myös pelkkään oppariin ja lomailun keskittyminen kuulostaa tulevalle kesälle melko hyvältä. Markkinoinnin ja mainosalan parista on kesäksi todella hankala töitä saada, mutta nähtäväksi jää. Säästöjä löytyy sen verran että selviän kyllä kesän ja ainahan sitä saa nostettua extralisän lainaan.

7. Parisuhde- ja tapailurintamalla ei ole tällä hetkellä mitään uutta kertomisen arvoisesti. Siitä on aikalailla vuosi, kun erosin pitkästä parisuhteesta ja tuosta toipuessa on viimeisin vuosi mennyt. Hullua sinänsä ajatella että tuosta on vain vuosi, sillä tuntuu että viimeiseen vuoteen on mahtunut ihan todella paljon kaikkea. Ja hei, vuosi violettipäisenä on myös plakkarissa!

Kuvissa päällä Lindexin mekko ja jalassa Vagabondin kengät. Tämä on mun aika perus konsulenttiasu jossa kuljen Sokoksella. Kulmat olen tehnyt NYX Professional Makeupin Suede Matte Lip Liner huultenrajauskynällä sävyssä 64 Cyberpop, huulilta löytyy YSL Tatouage Couture Liquid Lipstick sävyssä 20 Pink Squad.

Miten teidän ALKUVUOSI on edennyt?

6 kommenttia

 1. Päivi Pennanen kirjoitti:

  Hienoa kuulla kuulumisiasi. Tuo hiustenväri sopii muuten sinulle ✌️. Toivottavasti löydät kesätöitä mutta jos ei niin huilaa. Työtä ehtii sinunkin ikäiset kyllä tekemään kun eläkeiät nousevat tulevaisuudessa. Hyvää kevättä sinulle.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos, mukava että perinteiset kuulumiset vieläkin kiinnostavat! 🙂 Ja se on kyllä totta, kyllä tässä töitä ehtii elämänsä aikana ihan hurjan määrä vielä varmasti painaa vaikka yhden kesän ottaisikin hiukan rennommin töiden osalta. Ihanaa kevättä sinnekin!

 2. Minnea kirjoitti:

  Tosi kivat kuvat! Sulle sopii hiukset kivasti nutturallekin 🙂

  Ah, alkuvuosi on tuntunut jostain syystä aika raskaalta. Ehkä se tästä kevenee kevättä kohti 🙂

  Pitäiskö lähteä joskus yhdessä kävelylenkille?

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitti! Yhteen aikaan pidin hiuksia jatkuvasti nutturalla ja kyllästyin, pitää ottaa tämä look osaksi kavalkadia taas! Toivotaan että kevenee ja hei, asutaan niin lähekkäin että ehdottomasti mennään kävelylle joku päivä!

 3. Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi kirjoitti:

  Ootpa kaunis kun sulla on hiukset kiinnikin♡ Ihana kuulla sun kuulumisia, miten tuntuu, että kaikilla oli kova viime vuosi.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos <3 Viime vuosi oli kyllä mullakin ihan todella hanurista ja mitä luin niin vaikutti siltä, että se oli ääripäiden vuosi. Toisilla meni todella hyvin ja toisilla sitten ihan päin hemmettiä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *