Hae
Hannamaria

TUOKSUTORSTAI: Kesän ihanimmat tuoksu-uutuudet

*Sisältää mainoslinkkejä

Kuten moneen kertaan on tullut esille, työskentelen melko usein tuoksujen parissa konsulenttina. Näin minulle tulee suuri määrä erilaisia hajuvesiä ja etenkin uutuuksia tutuksi ja nyt haluankin jakaa kesän uutuuksista mun lempparit teille!

Tämä kevät ja kesä on ylipäätään tuoksujen suunnalla ollut erilainen ja todella ihanan laaja, mutta keskitytään nyt mun lemppareihin. Kaikki muut hajuvesiaiheiset postaukset löytyy Tuoksutorstai- ja Hajuvedet -tagien alta. Kuvista jokainen on otettu virallisista markkinointimateriaaleista.

Laura Tender Edt

Hämmennyin, kun Laura toi uuden tuoksun tänä vuonna! Laura Biagiottin nimikkotuoksu ”Laura” on ollut valikoimissa nimittäin jo vuosikymmeniä, mutta uutuuksia ei juurikaan ole nähty. Nyt kesäajan saatavilla oleva Laura Tender on ihanan kevyt, makea ja naisellinen tuoksu joka sopii ihanasti päiväkäyttöön.

Tästä tykätäksesi sinun tulee tykätä makeista tuoksuista sekä päärynästä. Alkutuoksussa esiintyy päärynä, mandariini sekä jasmiini, sydäntuoksussa orvokki, valkoinen ruusu ja mangolia, pohjalla on myskiä, patsulia, amberia sekä vaniljaa. Tämä on myös ihanan pitkäkestoinen

Saatavilla Suomessa pääosin 30ml ja 50ml koossa. Kivijaloista mm. Stockmanneilta, Sokoksista ja KICKS -myymälöistä.

Burberry Her Blossom EdP

Ostin itselleni juuri parisen viikkoa alennuspöydästä 50ml kokoisen Burberry Her -tuoksun, joka on ensimmäinen Her -tuoksuperheen tuoksuista. Tämä uusi ja aivan erilainen Her Blossom on tämän kevään uutuus, joka on ihanan kevyt, pitkäkestoinen sekä kukkainen tuoksu olematta ollenkaan tunkkainen. Tässä sinänsä ei tule hirveästi uutta, mutta koen että tämä on jotain uutta ja nuorekkaampaa Burberryn tarjoamana.

Itse pullo on myös mielestäni todella kiva ja erilainen hajuvesipulloksi kuin monella muulla merkillä ja jatkaa hiukan Burberryn selkeää linjaa, ollen kuitenkin moderni. versio. Alkutuoksussa on ihanaa pinkkiä pippuria ja mandariinia, sydäntuoksussa luumupuun kukkaa sekä pionia, pohjalla myskiä sekä santelipuuta.

Saatavilla Suomessa pääosin 30ml, 50ml  ja 100ml koossa esim. Nordicfeel.fi:stä, KICKS.fi:stä sekä MyLook.fi:stä. Kivijaloista mm. Stockmanneilta, Sokoksista ja KICKS -myymälöistä.

Dolce & Gabbana Dolce Peony EdP

Aikamoinen pionipommi! Tämä viides lisäys D&G Dolce -linjaan on söpö ja etenkin pionien ystäville kohdennettu, pionin jalustalle nostava kukkaistuoksu. Mikäli ylipäätään Dolce -linja ei ole tuttu, kuuluu siihen neljä eri kukkaa ja kukkaisyhdistelmää korostavaa tuoksua joista jokainen on melko uniikki. Tämä tai alkuperäinen

Alkutuoksussa on päärynää, bergamonttia, pinkkiä pippuria ja syklaamia. Sydäntuoksussa  on pionia, freesiaa ja bulgarianruusua, pohjalla taasen hunajaa, patsulia, mirabellea sekä ambrosiaa.

Saatavilla Suomessa pääosin 30ml ja 50ml koossa esim. KICKS.fi:stä. Kivijaloista mm. Stockmanneilta, Sokoksista ja KICKS -myymälöistä.

CK One Summer EdT

Pop-art henkinen, läpinäkyvä lasipullo on tehty CK One -tuoksun pohjalle, mutta siihen on lisätty ihana määrä sitruksen eri tuoksuja ja tämä luokitellaan vesituoksuksi, eli kevyeksi tuoksuksiPorukan unisex -tuoksuna tämä sopii todella moneen makuun ja mukautuukin todella ihanasti jokaisen oman ihon pH:n mukaan.

Alkutuoksussa on vesimäisiä nuotteja, sydäntuoksussa matcha-teetä ja pohjalla ajopuuta lisättynä jo valmiiseen pakkaukseen CK One -tuoksun kevyttä sitruksisuutta. Pakkauksen mukana tulee tarroja, jolla pullon voi kustomoida haluamakseen.

Saatavilla Suomessa pääosin 100ml koossa esim. MyLook.fi:stä, KICKS.fi:stä sekä Nordicfeel.fi:stä. Kivijaloista mm. Stockmanneilta, Sokoksista ja KICKS -myymälöistä.

YSL Mon Paris Floral EdP

Tämä on jännittävä uutuus, joka on muistaakseni neljäs tuoksu Yves Saint Laurentin Mon Paris -linjaan. Jos perustuoksu on tuttu, on tämä ihana kukkaisversio siitä olematta kuitenkaan yhtään samanlainen kuin Burberry Her Blossom. Tämä on parfyymimäinen ja pysyy iholla mukavan pitkään muuttuen ihosta riippuen joko raikkaammaksi, makeammaksi tai tummemmaksi. Itselläni tämä muuttuu hiukan pehmeämmäksi ja kukkaisuus ei korostu enää samaan tapaan kuin pullossa.

Alkutuoksussa on sitrusnuotteja sekä persikkaa, sydäntuoksussa erilaisia valkoisia kukkia ja pionia, pohjalla tässäkin myskia, patsulia sekä vaaleaa puuta (cashmere woods).

Saatavilla Suomessa pääosin 30ml ja 50ml koossa esim. Nordicfeel.fi:stä sekä KICKS.fi:stä. Kivijaloista mm. Stockmanneilta, Sokoksista ja KICKS -myymälöistä.

————————

Näiden lisäksi toki verkkokaupat ja kivijalkamyymälät ovat pullollaan toinen toistaan ihanimpi uutuuksia, mutta tässä on sellaiset joita olen itse tuoksutellut ja joihin olen ihastunut tässä kevään aikana!

Ja kuten saattaa huomata, tykkään näin keväällä aika keveistä tuoksuista – syksy ja talvi on ihan erikseen sitten. Haluaisin muuten laajentaa tuoksutietämystäni joten jos joku tietää esimerkiksi hyvää kirjaa asian tiimoilta, saa suositella!

Näin itse myyjänä haluan muuten sanoa, että mikäli käytte palvelun hakemassa myymälästä mm. oikean tuoksun etsimisen muodossa, ostakaa tuoksu myös myymälästä vaikka myöhemmässä vaiheessa.

Ymmärrän kyllä hintapolitiikan, mutta mikäli ostat tuoksun vaikka lentokentältä ja laivalta, on se melko röyhkeää hakea palvelu muualta varsinkin kun etenkin alekampajoiden aikaan tuoksut usein ovat saman hintaisia kivijalassa kuin tax freessa. Kohteliaasti voi myös jättää kertomatta sen, että ostaa tuotteen myöhemmin mm. tax freestä – mikään ei vie motivaatiota enemmän vaikkei se palkkaukseen vaikutakaan.

Mikä on teidän kesätuoksu?

 

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuota Laura Tender -tuoksua pitää ehdottomasti käydä testaamassa, alkuperäinen Laura itseltäni löytyykin 🙂

 2. Anne kirjoitti:

  Hahaa, tuo Calvin Kleinin pakkaus on kyllä hauska 🙂
  Itse olen aika friikki tuoksujen hamstraaja. Fiiliksen mukaan sitten tuoksua aamulla lähtiessä suihkaus.

  • hannamariav kirjoitti:

   Hihitytti itseäkin tuo pakkaus. Ihana kun löytyy muitakin fiiliksen mukaan meneviä!

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Minun kesätuoksuni on Jimmy Choo. Se on ollut lempparini monta vuotta ja en osaa siitä luopua. Ehkäpä pitäisi joskus kokeilla jotain uutta 😉

  • hannamariav kirjoitti:

   Onko kyseessä se heidän uusi kesätuoksu vai jokin aikaisemmista? Kivoja on niistä kyllä suurin osa!

 4. Marjut kirjoitti:

  Mun lemppari on Kenzo flower by kenzo <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.