Hae
Hannamaria

Bette Box Kesäkuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box tässä kesäkuussa on Kesäbette vol 1. ja nostaa heti hymyn huulille kannesta löytyvän Popedan letkautuksen avulla; ”On pitkä kuuma kesä ja mä aion elää sen.” Kuten muutkin boxit, olen tämänkin saanut osana ilmaista tilausjaksoa ja voit kaikki aikaisemmat Bette Box -kuukaudet katsoa täältä. 

Bette Box Kesäkuu 2019Bette Box Kesäkuu 2019Bette Box Kesäkuu 2019

Myös pakettikortti oli ihana. Nämä näyttävät nykyään niin ihanilta, että niillä voi alkaa täyttää seinää sekä valokuvakehyksiä. Tietää mistä lähteä etismään inspiraatiota tulevan varalle! Teema tosiaan on suunnittele vähemmän ja elä hetkessä, jota aion tänä kesänä ainakin itse toteuttaa oikein huolella.

Bette Box Kesäkuu 2019

Ziaja ravitseva jalkavoide (50ml/4,90€) on ihan klassikko! Tätä on tullut boxeista aiemminkin ja jokaisen olen käyttänyt pois. Ihan parasta lyödä tätä yöksi jalkoihin ja vaikka sukat jalkaan jos ei ole liian kuuma ja boom, aamulla ihunan pehmoiset jalat. Toki ei nämä kovettumia poista yössä, mutta siinä rajalla olevaa jalkaa helpottaa huomattavasti. Tämä sisältää mm. oliivia ja auringonkukkaöljyä. Saatavilla mm. Sokoksista sekä osasta Emotioneita.

Vaseline Original -huulivoide (20ml/1,29€) on perinteinen huulivoide, jota ei ole tullut käytettyä vuosiin. Boxissa annettiin vinkki käyttää tätä glitterin kanssa, joka on kyllä ihan toimiva kikka! Itse pistän tämän yöpöydälle nykyisen loputtua, jotta voin sillä kosteuttaa huulet nukkumaan mennessä. Saatavilla mm. Päivittäistavarakaupoista ja Tokmannilta.

Njie:n proteiinipatukka oli myös laitettu boxiin mukaan. Näistä en koskaan kieltäydy, etenkään tästä 3€ hintaisesta jota ei välttämättä muuten tulisi testattua. Saatavilla mm. Prismoista, S-marketeista ja valikoiduista K-kaupoista.

Bette Box Kesäkuu 2019

Easysweet Vartalosokeri (200g/n.15€) on ilmeisesti ollut vain osassa boxeja, sillä sitä ei ollut pakettikortissa. Mukana oli kuitenkin erillinen käyttöohjekortti, jossa kerrottiin pikaisesti miten tätä käytetään. Myös Youtubessa on ilmeisesti ohjeita käyttöön. Innolla odotan, sillä en ole koskaan päässyt tälläisiä kotona testaamaan! Saatavilla mm. Life-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Glitternisti Fiji XL -kosmeettinen glitteri (5m/6,50€) on todella ihana tuote festareita ajatellen! Kaikki Glitternistin glitterit ovat myrkyttömiä, vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Tätä voi käyttää hiuksissa, kasvoilla ja vartalolla, joten festarilook on taattu. Saatavilla glitternisti.fi sekä Sokoksen ja Emotionit.

Mukaan mahtui myös kesäfestareista inspiraation saanut Hollister Festival Vibes -tuoksukortti jossa piti olla naisten ja miesten tuoksusta laput, mutta omastani puuttui naisten tuoksulappu. Voinpahan antaa tuon miesten version jollekin tuoksutettavaksi. Hollisterin edullisia tuoksuja voi ostaa mm. Nordicfeeliltä.

Bette Box Kesäkuu 2019

Lumene Luminous Shine -huulikiilto (5ml/9,90€) pääsi heti testiin ja koostumus oli kyllä yllättävän miellyttävä. Tämä sävy 1 Pale Honey on ultrakiiltävä nude ”my lips but glossier”, jonka tuoksusta en oikein saa kiinni. Se on miellyttävä, mutta en osaa erottaa mikä tässä tuoksuu eniten. Sävyjä on yhteensä kahdeksan erilaista helmiäisillä ja ilman. Ihana kiilto, vaikka Fenty Gloss Bomb on edelleen mun vakkari. Saatavilla mm. Sokoksista, Stockilta, lumene.com:sta sekä KICKS.fi:stä.

AfterSpa Mini Makeup Remover -meikinpoistoliina (5,95€) on kiva lisä kokoelmaan. Minulla on alkuperäisiä Makeup Erasereita pari sekä yksittäisiä muita. Tämä on kivan kokoinen ja uskon sen tekevän tehtävänsä samaan tapaan kuin muutkin liinat (eli vain veden avulla poistavan suurimman osan meikeistä). Vedenkestävä lähtee kun liinalle kaataa vedenkestävän meikin poistoainetta tai öljyä. Saatavilla tämä on tosin vain boots.com:sta, mikä on hassua sillä he eivät toimita enää Suomeen… Alkuperäisen Makeup Eraserin voi ostaa mm. Nobebeautyn sivuilta sekä Cocopandalta.

—————————–

Yllätyin todella positiivisesti tämän boxin sisällöstä! Etenkin tuo kotona toteutettava sokerikuorinta oli todella kiva lisä, sillä en ole sellaista ennen kokeillut vaikka aina on kiinnostanut! Kortti myös laittaa ajattelemaan ja muistuttaa hetkessä elämisen tärkeydestä.

Mikäli oman Bette Box:n tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi! Lisäksi koodilla kesäale15 saat -15% jokaisesta tilausmuodosta!

Osaatteko te elää hetkessä?

4 kommenttia

 1. Melissa kirjoitti:

  Ja heti oli pakko popittaa Popedaa 😀

 2. Jonna kirjoitti:

  Ihanat tekstit laatikossa! Tuli hyvä mieli, vaikka ei olekkaan oma avattu laatikko! Herkullinen sisältökin näyttää olevan! 😀

 3. Jasmiina kirjoitti:

  Vaikuttaa kyllä kivalta boksilta! Lumenen tuotteet kiinnostelee aina 🙂

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Mulla loppui just Bette Boxin tilaus ja oon jo nyt silleen, että hmmmm pitäiskö vaan jatkaa tilausta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.