Hae
Hannamaria

Hiukset kesäkuosiin

Oli aika jälleen istua nykyisen vakiokampaajani Annin penkkiin Loihtimossa. Kuten aiemminkin, Goldwell Elumen -väreillä syntyi tämä muutos ja en voisi olla tyytyväisempi. Aikaisempia hiusaiheisia postauksia pääset lukemaan Hiukset -tagin alta.

Goldwell Elumen

Tällä kertaa tyveen tehtiin jälleen vaalennus ja loppuajaksi sitä vietiin hiusten päälliosassa myös pituuteen rajan häivyttelyn toivossa. Hiuksiin laitettiin kolmea eri massaa, joissa jokaisessa oli eri määrä Elumenin värejä; violettia, turkoosia, sinistä ja ehkä jopa ripaus pinkkiä.


Ennen-tila oli päässyt jälleen melko ”pahaksi” ja suurimman osan ajasta hius olikin kiinni korkealla nutturalla. Tuon jatkuvan pidon vuoksi oli niin päänahka kuin pituuskin kärsinyt, jonka vuoksi siitä napsaistiin muutaman sentin verran mittaa pois. Jotenkin olo on taas kotoisampi kevyesti ohuemmilla hiuksilla.

Myös päätä halkova ”pinkki raita” oli jälleen vahvistunut hiusvärin kuluessa ajan myötä. Tuo saatiin onneksi nyt aika hyvin tasoitettua ja sävynvaihtelua onkin enää kampaajakäynnin jälkeen pääosin pystysuunnassa.

Goldwell ElumenGoldwell Elumen

Yksi osa hiuksessa edelleen ei nappaa väriä kuten muu, mutta tuolle ei voi tehdä mitään. Violetti ylipäätään kuulostaa kampaajien mukaan olevan yllättävän työläs väri saada tasaisesti ja nätisti, jonka vuoksi sävyeroja on jatkuvasti. Kun ne ovat pystysuunnassa, ei tuo haittaa vaan tuo jopa mukavaa eloa hiukseen.

Onneksi vaakaraita-tilanne (jonka itse aiheutin Englannissa ollessa värjäämällä tyveä vain Goldwell Elumen VV@All -värillä) on nyt lähes selätetty. Nyt voikin keskittyä hiusten pitämiseen kunnossa mm. naamioiden ja suihkeiden kanssa. Etenkin naamiot pitää nyt ottaa mukaan kehiin, sillä niiden käyttöä olen hiukan laiminlyönyt (suutarin lapsella ei ole kenkiä, hehe).

Loihtimossa on muuten nykyään kanta-asiakasohjelma, jota voi jokainen hyödyntää. Homma toimii niin, että mikäli liityt ja kerrot että tulit esimerkiksi minun, Hannan / hannamaria-blogin kautta asiakkaaksi, saan muutamat kanta-asiakaspisteet omalle tililleni.

Millainen on teidän kesätukka?

Sinua voi kiinnostaa myös nämä postaukset:

6 x Nappaa nämä asiat Curly Girl -metodista itsellesi
Elumen -hiusvärin hyvät ja huonot puolet
Uusi suosikkihiustyyli: Korkea nuttura ja otsatukka
Hiusvuosi 2018

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kun vaan saisin aikaiseksi niin olisi tarkoitus itsekin väriä hieman muuttaa; suoraväreillä nimittäin 😀

 2. Mia Malmi kirjoitti:

  Kiva tukka! Mulla on ihan luonnontilassa. Värjätty(tyviväri ja vähän raitoja) ja leikattu n. kuukausi sitten ja nyt vaan koitan suojata auringolta ja kuivuudelta, Espanjassa kun olen. Käytän syväkosteuttavia hoitoaineita ja hiusöljyjä. Kivaa kesää sinulle!

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Kuulostaa kyllä todella hyvälle kombolle, toivotaan ettei Espanja tee tuhojaan. Kivaa kesää myös sinne!

 3. Krista kirjoitti:

  Tuo vaihtelevuushan tuo vain eloa tukkaan! 🙂

  Pitäisi itsekin jaksaa värjäillä kuontaloa taas pitkästä aikaa!

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ja se on kyllä totta, nimenomaan pystysuunnassa se on ok mutta paksut vaakaraidat ei ole ihanuutta 😀

 4. Mari kirjoitti:

  Tuo sun tukka on kyllä niin upea! Voi kun itsekin voisin värjätä :).

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Mulla on käynyt joskus mielessä kasvivärit ja muut vastaavat, mutta niillä ei ole untakaan että saisi tälläisen. Jos joskus palaan punaisen tai oranssin sävyihin voisi niitä testata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *