Hae
Hannamaria

Tati Beauty lanseerataan huomenna!

Nyt on todellinen fan girl -moment. Tati Beauty lanseerataan nimittäin jo huomenna! Tätä jos mitä on odotettu heti siitä lähtien kun hän ilmoitti lanseeraavansa jotakin uutta ja vuosi kaksi sitten ne olivatkin Halo Beauty -vitamiineja, joista etenkin Hair Skin & Nails on mun suosikki ja joka auttoi hiusten uudelleenkasvun buustaamisessa.

Mielenkiinnolla toki katselen muidenkin isojen vaikuttajien tuottamia kokoelmia ja omia brändejä, mutta Tati on kyllä kaikkien yläpuolella tässä asiassa omalla kohdalla.

Tati Beauty paletti

Teaser-video nimellä ”I’ve been keeping a secret…” antaa jo hiukan vinkkiä tulevasta, samoin sosiaalisen median kanavat jotka löytyvät kaikki @tatibeauty. Odotettavissa on ensimmäisessä lanseerauksessa neutraali luomiväripaletti, jossa on kimalletta sekä mattasävyjä kokonaisen lookin luomiseen (ylläolevassa kuvassa swatcheja paletista).

Brändin slogan vaikuttaa olevan ”Beautiful is your story to tell” ja kaikki materiaali mitä nähtävissä on osoittaa, että tarjolla tulee olemaan luksusta, erittäin laadukkaita tuotteita ja pitkäjänteisesti erilaisia lanseerauksia. Tämän paletin hinta on 48 USD.

Tati Beauty paletti

Kuvat on kaikki @tatibeauty

Verkkosivu on auki, mutta ennakkoon tarjolla oli vain laatikko sähköpostiosoitetta varten uusien tiedotteiden saamiseksi. Tuotteiden lanseeraus on 25.10. klo 10 PST eli 25.10. klo 20 Suomen aikaa.

Vielä ei ole tiedossa onko sivuilla maailmanlaajuista kuljetusta ja saako tuotetta tänne meille Suomeen suoraan hänen sivuiltaan (toki tullit pitää varmasti maksaa, sillä en oleta ensimmäisen paletin olevan alle 22€ kuljetuksineen), vai täytyykö tukeutua kuljetuspalveluihin kuten Shipito. Tarjolla on maailmanlaajuinen kuljetus suoraan verkkosivuilta, päivitys tuli juuri!

*****

Hauskaahan tässä toki on, että nyt lokakuussa kilpaillaan jälleen kolmella kovalla merkillä. James Charles lanseerasi juuri Morphen kanssa Artistry -paletista miniversion jossa mukana on peili, Shane Dawson ja Jeffree Star tuovat sekä merchiä, paletin että kokonaisen sarjan peileineen linjoille ja nyt vielä Tati julkaisee omansa samaan aikaan. Syksy on suurten lanseerausten aikaa!

Oletteko te tästä innoissanne?

18 kommenttia

 1. Tiitu / Gingerbiscuit kirjoitti:

  Mie olen niinkö niin yli-innoissani tästä, pakko saada!!! En osaa tuota shipitoa käyttää vaan, toivottavasti sivuilta saa suoraan Suomeen ❤️

  • hannamariav kirjoitti:

   Sama täällä! Hänen yhdessä kuvassaan oli sekä hinta että tieto ”worldwide shipping” joten todella toivon että se kiitää tänne asti (Haloa ainakin saa, joten olettaisin että tänne myös meikkejä saadaan!).

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Varmasti aivan upea. Onneksi olen ostolakossa luomivärien suhteen xD

 3. Elina / Kerroksia kirjoitti:

  Onpa kauniit sävyt! En usko, että tulen tilailemaan palettia ulkomailta, joten toivottavasti tämä rantautuu joskus Suomeenkin.

  • hannamariav kirjoitti:

   Voipi olla että hetki menee, tällä hetkellä merkkiä saa vain hänen omilta sivuiltaan 🙂 Onneksi vaihtoehtoja kuitenkin on!

 4. Jenna kirjoitti:

  Tulee kyllä tilattua. 🙂 Paletti on lisäksi juuri semmoinen mistä tykkään ja siinä on paljon sellaista jota ei multa löydy, vaikkakin on myös sellaista joka löytyy.

 5. Mimosa kirjoitti:

  Tämä on kyllä mielenkiintoinen paletti, jo ihan nimienkin vuoksi, kun joka riville on sama nimi (ainakin tällä hetkellä). Mutta ei niin paljoa sykähdytä, että tilaisin 🙂

 6. Diiskuneiti kirjoitti:

  Tämä on ihan uusi brändi mulle, täytyy tutustua tähän! 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Brändi on itsellekin tavallaan uusi, sillä se vasta lanseerataan. Tati tosin on henkilönä todella, todella tuttu 🙂

 7. Sorakukka kirjoitti:

  Nyt olin kieltämättä ihan pihalla. Aivan uusia nimiä itselleni

 8. Taru kirjoitti:

  Tämä on varmaan kaunein paletti, mitä olen ikinä nähnyt.
  Siksipä tilaus lähti aamulla itselleni ja kaverille, postimaksut vajaa 15 usd. Tulli toki päälle, jos ja kun paketti Suomeen asti pääsee.

  Eka erä on muuten loppuunmyyty, me joudutaan nyt odottamaan seuraavaa satsia, jonka postitus on vasta 15.12 🙂 Odottavan aika ja silleen. En millään jaksaisi, kyllä.

  • hannamariav kirjoitti:

   Tuo ensimmäinen erä taisi myydä loppuun alle 12h ja niitä taisi olla varastossa yli 70,000 jos en ihan väärin oo ymmärtänyt Tatin somesta.

 9. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Ihan uusi brändi minulle. Ja minä muka seuraan aikaani. No, en kaikissa meikkijutuissa pysy mukana. Kauniit sävyt, mutta tällä kertaa jää tilaamatta.

  • hannamariav kirjoitti:

   Brändi on muutenkin uusi, ainoastaan Tati henkilönä on tehnyt jo pidempään sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.