Hae
Hannamaria

Tuoksutorstai: Giorgio Armani Si Passione EdP- täynnä intohimoa

*Sisältää mainoslinkkejä

Giorgio Armani Si Passione on tuoksu, jonka ostamista mietin jo alkutalvesta 2018. Ihastuin siihen heti ensinuuhkaisulla mutta koska kevät teki vahvasti tuloaan tuona ihastumisen hetkenä (ja varallisuus oli melkoisen heikko), päätin jättää tämän oston sellaiseen hetkeen kun saan sen hyvästä tarjouksesta sekä ajallisesti lähestytään joko syksyä tai talvea (koen tämän itse nimittäin melko talvituoksuksi).

TUOKSUTORSTAISSA sukelletaan tuoksujen maailmaan ja kohelletaan nuottien kanssa tutustuen milloin millaiseenkin tuoksuun. Klassikot, uudet tulokkaat ja villaisella painetut hajuvedet pääsevät framille esittelyjen ja arvioiden kera.

Tuoksutorstai: Giorgio Armani Si Passione

BRÄNDI – Giorgio Armani

Armani Beauty on osa laajempaa Giorgio Armani S.p.A -kattobrändiä, joka tuottaa luksustuotteita mm. kosmetiikan, tuoksujen, sisustuselementtien, silmälasien ja vaatteidenkin osalta. Giorgio Armani itse on italialainen suunnittelija, joka on tällä hetkellä jo kunnioitettavassa 85 vuoden iässä. Hän perusti nimeään kantavan merkin vasta 1975, mutta merkistä on silti kasvanut yksi komea brändi mm. Hugo Bossin rinnalle. 

Giorgio Armanin tuoksuja myydään tällä hetkellä ympäri maailmaa, samoin Armani Beautyn meikkejä. Brädin tuotteita ei myöskään testata eläimillä (eivät tee sitä itse tai teetätä kellään). Käsitykseni mukaan näitä kuitenkin viedään Kiinaan, jossa valtio saattaa näitä, kuten muitakin sinne myytäviä tuotteita, testata eläimillä itsenäisesti.

Tuoksutorstai: Giorgio Armani Si Passione

TUOKSUN TARINA

Vuonna 2017 laseerattiin tämä Giorgio Armani Si Passione -tuoksu, joka on uudelleen tehty versio jo vuonna 2013 julkaistusta nimikkotuoksusta. Mainoskasvona toimii näyttelijä Cate Blanchett, joka kuvastaa oivasti sitä vahvaa, voimakasta ja intohimoista naista jolle tuoksu on Giorgio Armanin päässä ajateltu.

Pullosta sekä pakkauksesta on tarkoituksella tehty punainen intohimoon ja punaiseen huulipunaan viitaava kokonaisuus. Tämä vertaus on kuitenkin itseäni hämmentävä etenkin huulipunan osalta, sillä Cate Blanchettilla on kuvissa hyvin neutraali lähes no-makeup-meikki, mutta kaikki muu on punaista – toisaalta tuossa on haettu voimakkuutta muulla kuin punaisella huulipunalla. Jo markkinointimateriaali on yhtä näyttävä kuin tuoksu itse.

Tuoksutorstai: Giorgio Armani Si Passione

NUOTIT JA KESTÄVYYS

Latvatuoksussa tuoksuu omaan nenääni ensimmäisenä mustaherukka, jonka lisäksi siitä löytyy päärynää, roséepippuria ja kevyesti sitrusta. Sydäntuoksussa on kunnon kukkajysäys, joista ensimmäisenä nenääni tuoksuu ruusu. Mukana olevat jasmiini, heliotrope sekä kevyt ananaksen vivahde sekoittaa pakkaa ihanasti. Pohjatuoksuista vanilja antaa yhdessä seetripuun kanssa ihanan täyteläisyyden tuoksulle, patsulin ollessa erinomainen toveri.

Kestävyytensä puolesta tämä on oikein oiva tuoksu. Pistän tätä itse yhden supsauksen ranteisiin ja yhden rintakehään. Jos oikein tästä (tai muista hajuvesistä) haluan pitkäkestoisen, skippaan rintakehän ja laitan suihkauksen hiuksiin. Tuoksuöljyä on tässä hyvä määrä, sillä tämä on hiukan arvokkaampi EdP -tuoksu ja testaillessani tuoksui tämä edelleen ranteissani ja paidallani yli 8h tuoksun laiton jälkeen.

Tuoksutorstai: Giorgio Armani Si Passione

KOKONAISUUS

Kokonaisuus on erittäin pehmeä, täyteläinen, hiukan marjainen ja kukkainen yhtä aikaa. En ole montaa henkilöä tavannut edes konsulenttihommissa, joka ei tästä tykkää – osa ei vain rakasta sitä yhtä paljon kuin minä. Kuten jo sanoin, koen tämän kuitenkin olevan huomattavasti enemmän syksy- ja talvituoksu kuin kevät- tai kesätuoksu sen täyteläisyytensä vuoksi. Itse kaipaan keväisin ja kesäisin kevyempiä tuoksuja, mutta mikään ei toki estä tätä käyttämästä myös silloin.

Kannattaa olla kuitenkin määrän kanssa varovainen, sillä tämä on yksi niitä voimakkaita tuoksuja, joista voi muilta tulla negatiivista sanomista voimakkuutensa vuoksi. Oma nenä helposti turtuu tuoksuihin, joten etenkin ranne + niska on erinomainen kombo kevyen tuoksun aikaansaamiseksi tämän ja muiden voimakkaiden tuoksujen kanssa.

Tuoksutorstai: Giorgio Armani Si Passione

MYYTÄVÄT KOOT JA OSTOPAIKAT

Suomessa kivijaloista on pääosin saatavilla on 30ml, 50ml sekä 100ml kokoa. Joulun aikaan tästä on myös upeita lahjasettejä saatavilla, joissa tulee joko suihkugeeli tai jonkinlainen voide yleensä tuoksun hinnalla.

Tälläinen lahjasetti löytyy mm. *Lyko.fi:stä. Lisäksi viime vuoden Holiday 2018 -collectionin tuoksu löytyy nyt *eleven.fi:stä melko hyvästä alesta ihanan kuosinsa kera (50ml nyt 60,55€, norm. yli 80€)! *Mylook.fi myy erikoisempaa 15ml kokoa, jonka mukana tulee kaunis meikkipussi.

Normaalihinnalla edullisimmillaan tämän löytää tätä nykyä Lyko.fi -verkkokaupasta (*30ml & *50ml), mutta esimerkiksi Cocopanda.fi:ssä on melko usein hyviä alennuksia (*30ml & *100ml). Toki tätä myy myös *Nordicfeel.fi, *KICKS.fi sekä *eleven.fi.

Mikä on teidän syystuoksu?

8 kommenttia

 1. Marjo kirjoitti:

  Onpa ihanan erikoinen parfyymipullo. Minulle tuli siitä joku mielleyhtymä kynsilakkapulloon mutta äärimmäisen kaunis. Täytyypä käydä tuoksuttamassa tätä sillä olisi oivallinen lahja vaikka jouluna. Kiitos vinkkauksesta!

  • hannamariav kirjoitti:

   Haha, et ole ensimmäinen joka sanoo kynsilakkapullosta! 😀 Tämä on todellakin lahjaksi aivan ihana 😉

 2. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Joskus kaipaan aikaa, jolloin nenäni ei mennyt näin herkästi tuoksuista tukkoon. Tuoksut tekivät olon juhlavaksi ja ”hienostuneeksi” 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Tuoksuilla on tuollainenkin voima, etenkin näillä vähän mausteisimmilla!

 3. Marianne kirjoitti:

  Oo kuulostaa ja näyttää ihanalle tuoksulle, pitää käydä tuoksuttelemassa!

 4. villananna kirjoitti:

  Mulle Armani on aina ollut hippasen liian voimakas ja olen saanut siitä aina migreenin. Tuoksut ovat muutoin olleet sellaisia, joista tykkäsisin.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • hannamariav kirjoitti:

   Harmi kuulla 🙁 Toki käyttömäärälläkin on vaikutusta (esim. vain hiuksiin tai niskaan eikä kehon etupuolelle ollenkaan), mutta joskus nekään ei auta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *