Hae
Hannamaria

Bette Box Marraskuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt mennään jo Marraskuussa! Bette Box Marraskuu olikin painavampi kaveri kun sen kävin pakettiautomaatista nappaamassa, joka herätti suuresti mielenkiintoa sillä pari edellistä boksia ovat olleet suhteellisen kevyitä! Tämä boksi on ostettu Bette-pisteillä eikä täten ole PR-boksi. Kaikki aikaisemmat Bette Box -kuukaudet voit katsoa täältä. 

Bette Box Marraskuu 2019 Bette Box Marraskuu 2019

Boksin teemana on ottaa kaikki pimeästä ajasta irti niin ihon- ja hiustenhoidon kuin mielenkin hoidon puolesta. Ihan kiva teemä näin pimeimpään vuodenaikaan ja pakettikorttikin jatkaa raikasta linjaa.

Bette Box Marraskuu 2019

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava ja ravitseva käsivoide (7,90€/30ml) on mulle jo ennestään tuttu tuote, sillä kirjoittelin siitä jo postausta alkutalvesta. Tämä on kivan tuoksuton käsivoide, joka todellakin ravitsee ja jota itse tykkään käyttää yötä vasten, sillä sen imeytymisteho ei ole mm. näyttepäätetyöhön kuitenkaan ihanteellinen. Loistava tuote kuitenkin talveen muualle kuin työpaikalle! Saatavilla mm. päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja *KICKS.fi.

Dermosil Pigmenttitipat (9,40€/14ml) ovat vegaanisia ja värillisiä tippoja, joiden avulla esimerkiksi meikkivoiteen tai kosteusvoiteen sävyä voi vaihtaa. Tälläisiä on muillakin merkeillä ja itse sain vaalentavat tipat, joiden sävy on viimeinkin niin vaalea että se saattaa tehdä tehtävänsä. Melko vähän kuitenkaan tälläisiä tippoja käytän, mutta innolla testaan! Saatavilla dermosil.fi -verkkokaupasta.

Biozell Professional Volumizing -kuivashampoo (4,30€/100ml) on mun ihan luottotuote! Tätä löytyy aina kaapin päältä Herbinan kuivashampoon kanssa, joka on toinen kotimainen suosikki. Tämä raikastaa hiuspohjaa ihanasti ja freesaa hiuksen jättäen sen kuitenkin hyvin muotoiltavaksi. Biozell on myös kotimainen merkki ja edullinen sellainen, joten plussaa vaan sataa! Saatavilla mm. hyvin varusteilluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista sekä *Stockmann.com:sta.

Bette Box Marraskuu 2019

Vichy Micellar -puhdistusvesi (13,50€/200ml, mukana 100ml näyte) tulee tarpeeseen, sillä olen juuri lähdössä reissuun ja matkaan pitää saada misellivesi. En tiedä miten tämä eroaa juurikaan mistään muusta käyttämästäni misellivedestä muuten kuin sanomalla sopivan herkille silmille ja iholle. Matkaan lähtee, mutta täysikokoisena en käyttäisi näin paljoa rahaa miselliveteen. Saatavilla apteekeista.

Salus Floradix -yrttiuutos on vanha tuttu, jota on boksissa tullut aiemminkin. Tämä on ihan kiva tuote käyttää silloin tällöin, mutta kokonaista pulloa en ole koskaan ostanut. Makukin on yleensä OK ja kenties B6- ja B12 -vitamiineilla saa lisäbuustia uupumuksen torjumiseen tässäkin muodossa. Tuote on maidoton, soijaton ja säilöntäaineeton. Saatavilla apteekeista.

Näytteitä boksissa oli tällä kertaa useampi, joista Ziajan Vuohenmaitosarjan vartalovoide on vanha tuttu ja erittäin hyvä sellainen. Vichy Neovadiol Rose Platinium -voide taasen on aivan uusi tuote; kyseessä on ruusuinen päivävoide joka on etenkin vanhemmalle iholle sopiva.

Bette Box Marraskuu 2019

Mukana oli myös Silicea Beauty Shots (16€/30 annosta), eli yksittäispakattuja kauneusshotteja. Pii, biotiini ja seleeni ovat näissä tehoaineina ja boksissa tuli viikon kuuri tätä lisää. Yksi pakkaus on aina 15ml ja sen voi nauttia joko sellaisenaan tai sekoittaa smoothien tai esim. mehun sekaan. Sisältö itsessään on aprikoosisosetta, joten nämä lähtevät mulla eteenpäin mun ollessa allerginen aprikoosille. Harmi sinänsä, sillä olisin mielenkiinnolla testannut. Saatavilla apteekeista ja oriolashop.fi

Mukaan oli laitettu myös Pandan Passionhedelmäsalmiakkilakritsia, jota en itse tällä hetkellä syö ollenkaan. Vein pussin kotikotiin nautittavaksi, mutta myös isä välttelee lakritsaa verenpaineen vuoksi ja äiti yrittää vähennellä herkkuja. Toivottavasti tulee kuitenkin syötyä joulun aikaan tai tarjottua vieraille.

*****

Kokonaisuudessaan Bette Box Marraskuu on teemaansa sopiva ja sisältää monipuolisesti tuotteita, mutta olen edelleen sitä mieltä että kauneusboksiin on hassua sisällyttää makeisia (joita esimerkiksi itse tällä hetkellä tarkasti välttelen). Niiden sokeri kun ei varsinaisesti auta muuten kuin satunnaisen hyvän mielen saamisessa heitä, jotka makeisista nauttivat.

Mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee tai ajattelet sellaista lahjaksi, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan *täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi. Bette Box on esimerkiksi oiva lahjaidea!

Mitä mieltä olette sisällöstä?

12 kommenttia

 1. Teija kirjoitti:

  Olisin tykännyt kovasti tästä boksista, melkein kaikki olisi tullut omaan käyttöön ja on paljon erilaista uutta kokeiltavaa. Vähän harmittaa, että jätin tilaamatta marraskuun Beten, mutta pidin vähän taukoa, kun tilasin vasta Goodieboxin. Se oli ainakin ekan boksin osalta tosi laadukas ja ihania tuotteita. Joulukuussa saan odotella onneksi sekä Betteä että Goodieboxia ja availla joulukalentereita, aika luksusta. 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Täytyykin tutustua tuohon Goodieboxiin, se on jäänyt itselle aika tuntemattomaksi. Joulukuu on kyllä siitä ihana, että tuntuu jouluaatolta jatkuvasti kun on kalenteri ja tulee erilaisia bokseja 😀

 2. villananna kirjoitti:

  No nyt on vaikka mitä herkkuja siellä. Taisi saada rahantäydeltä kaikkea kivaa 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. Iina / MouMou kirjoitti:

  Olipa hyvä sisältö! Itse käytän tummentavia pigmenttitippoja, ne ovat kyllä nerokas keksintö. 🙂

  http://moumou.fi

  • hannamariav kirjoitti:

   Mun täytyy jostain metsästää ne tummentavatkin, tulis niin käyttöön varsinkin välikausina kun on just pikkaisen päivetystä tai pikkaisen se häipynyt – ei aina tarttis ostaa kahta sävyä!

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Pientä eroa noissa minun mielestäni extroissa oli 🙂

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/11/bette-box-marraskuu.html

  • hannamariav kirjoitti:

   Käväsin kattomassa mitä sulle tuli ja niin näyttää olleen! Kohdennuksen mukaan siis jälleen mennyt 🙂

 5. souliina kirjoitti:

  Tosi paljon tuttuja tuotteita tässä boxissa. Tuo naamio on uusi ja Vichyn voide. Ne voisi olla ihan mukavat tuotteet testata:)

 6. Helena kirjoitti:

  Tykkään näistä Bette boxeista paljon. Tämän kuukauden tuotteet kiinnostavat. Kivasti kerrot tässä postauksessa niistä.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos, kiva kuulla että postauksen formaatti on hyvä! Ja todellakin, Bettet kehittyy vain entisestään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.