Hae
Hannamaria

Jeffree Star Cosmetics x Shane Dawson: Mini Controversy -paletti

*Sisältää mainoslinkkejä

Meikäläinen on yksi niistä onnekkaista, jotka kerkesivät omansa saada *Jeffree Star Cosmeticsin ja Shane Dawsonin yhteistyöstä. Mini Controversy -paletti tuli kokoelmasta kotiutettua vaikka todellakin halusin myös muuta tilailla mutta totesin, etten edes uutta peiliä tai meikkipussia oikeasti tarvitse enkä niihin niin paljoa ihastunut, että olisin jostain toisesta jo omistamastani halunnut luopua).

Jeffree Star Cosmetics x Shane Dawson: Mini Controversy -palettiJeffree Star Cosmetics x Shane Dawson: Mini Controversy -paletti Jeffree Star Cosmetics x Shane Dawson: Mini Controversy -paletti

Tämä * Mini Controversy -paletti itsessään on todella kompaktin kokoinen, asettelultaan kaunis ja täynnä kivoja sävyjä. Itseäni (ylläripylläri) eniten houkutti sävy Controversy eli paletin violetti toveri, joka olikin inspiraationa tähän meikkiin. Oli tuon lisäksi ihana saada sinisen sävyjä lisää kokoelmaan, sillä en esimerkiksi omista merkin *Blueblood -palettia (täynnä sinisen eri sävyjä).

Jeffree Star Cosmetics x Shane Dawson: Mini Controversy -paletti Jeffree Star Cosmetics x Shane Dawson: Mini Controversy -paletti

Lähes jokainen näistä luomiväreistä on pigmenttinen ja lunastaa lupauksensa. Ainoastaan sävy Exposed on poikkeus, sillä vaikka kyseessä on jo vamiiksi haalea väri, ei siinä ollut pigmenttiä muihin verrattuna nimeksikään ja ainoa miten tämä voi toimia, on yksinään koko luomella ilman mitään muuta.

Sävyt häivyttyvät todella hyvin (mikä ei etenkään näillä räikeämmillä väreillä ole kaikkien merkkien kanssa itsestäänselvyys) ja niitä on suhteellisen helppo työstää. Mielenkiinnolla odotan sävyn My Apology -käyttöä, sillä se on todella erikoinen sävy!

Jeffree Star Cosmetics x Shane Dawson: Mini Controversy -paletti

32,90€ hintaan verrattuna voi ajatella, että nämä minipaletit eivät ole sieltä edullisimmasta päästä per pannu laskettuna (ja verrattuna esim 18 pannun *Conspiracy -palettiin joka on 64,90€) mutta sävyt olivat tässä itselleni sen verran paremmat, että päädyin tähän. En halunnut ostaa  isompaa palettia vain kahden sävyn takia vaan halusin että se on oikeasti käyttökelpoinen kaikkine sävyineen.

Summasummaarum: Suurin osa tässä olevista sävyistä ovat todella ihania ja juuri mulle sopivia, paletilla on helppo saada aikaan erilaisia lookkeja (toki tietyissä rajoissa) ja se toimii myös arkipalettina. Sävy Exposed (vaalea violetti) oli paletin ainoa pettymys.

Ja vaikka paletti on tällä hetkellä loppuunmyyty (kuten suuri osa tuotteista), jää se pysyvästi valikoimiin ja varastojen täydennys tulee tapahtumaan todennäköisesti lähellä joulua tai alkuvuodesta seuraavan kerran.

KÄYTETYT TUOTTEHET

Silmämeikki & kulmakarvat:
*Jeffree Star Cosmetics x Shane Dawson Mini Controversy -paletti
*Lyko Fiber -ripsiväri
*Isadora Inliner Kajal (56 Blonde)
*Rimmel Brow Pro Micro Ultra-fine Precision -kulmakynä (003 Dark Brown)
*Rimmel Wonder’Full Brow kulmageeli (sävy 002 Medium)

Meikkipohja & huulet:
*Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base -pohjustustuote
*TONYMOLY Egg Pore Silky Smooth Balm -pohjustustuote
*Smasbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation (sävy 1.1 Fair Light + 1.5 )
*L’Oreal Infaillible More Than Concealer -peitevoide (sävy 324 Oatmeal)
*Dermacol Make-Up Cover (sävy 208)
*Jeffree Star Cosmetics Magic Star -irtopuuteri (sävy Fair)  // postaus tuotteesta
*L.A. Girl ProContour -varjostussetti (sävy Light)
*OFRA x Nikkietutorials Everglow -korostuspaletti
*Clinique Blushing Blush Powder Blush (sävy Precious Posy)
*NYX Professional Makeup Matte Finish -meikinkiinnityssuihke
*MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ -viimeistelysuihke
*BareMinerals Moxie Plumping Lipgloss (sävy Rebel)

*****

Ja sitten muihin uutisiin. Olen lähdössä nyt perjantaina Saksaan reissuun ja harmittaa ihan olan takaa, että mm. Postin lakon vuoksi ei Tati Beautyn lanseerauksessa tilaamani paletti ehdi mukaan reissulle. Olisin halunnut sitä päästä testaamaan myös ennen reissua, mutta minkäs teet. Odottaapahan yllätys sitten kun tulen kotiin!

Tilasitteko te tästä kokoelmasta jotakin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *