Hae
Hannamaria

Valloittava väripommi: Jeffree Star Cosmetics Blood Lust -paletti

*Sisältää mainoslinkkejä

Viime perjantaina myyntiin tuli uusi väri-iloittelun toteutus, Jeffree Star Cosmetics Blood Lust -paletti. En ollut ensialkuun vakuuttunut tästä ollenkaan, sillä violetti väri-iloittelu pitäisi pitää sisällään täysin sitten violettia, mutta mieli muuttuikin pikku hiljaa.

Tätä alettiin tiisaamaan jo parisen viikkoa ennen sen julkaisupäivää ja no, ensimmäiset vinkit siitä tulivat jo Shane Dawsonin dokumenttien aikaan kun klipillä vilahti uusi huulipunabundle!

Jos muut Jeffree Star -postaukseni kiinnostaa (mm. Jawbreaker on jatkuvasti matkallakin mukana), löydät ne täältä.

Jeffree Star Cosmetics Blood Lust -paletti Violetit luomivärit Jeffree Star Cosmetics Blood Lust -paletti

Jatkumoa väri-iloittelulle

Tämä palettihan jatkaa tiettyyn väriin kohdistuvaa väri-iloittelua kahden aikaisemman samantyylisen paletin mukaan. Ensimmäisenä tuli *punainen Blood Sugar ja seuraavana *sininen Blue Blood. Näistä en ostanut kumpaakaan ollenkaan, sillä punaiset ei enää ole noin suurissa määrin se mun juttu ja sinisiä koen olevan muissa paleteissani tarpeeksi.

Violetti ylipäätään värinä sekä luomiväreissä, että hiuksissa on yksi vaikeimpia saada oikein. Se on helposti ns. ”väärän sävyinen”, pigmentiltään todella heikkon, huonosti häivyttyvä ja monesti täysin mahdoton kerrostaa. Tässä paletissa noista ongelmista ei kuitenkaan ole tietoakaan!

Jeffree Star Cosmetics Blood Lust -paletti

Tyytymättömyys muuttui mielenkiinnoksi

Kuten sanoin, en ensialkuun ollut tyytyväinen tähän palettiin. Okei, pakkaus oli jälleen hieno, mutta niin on aina Jeffree Starin paleteissa ja muissakin tuotteissa, eikä sen saakaan antaa hämätä liikaa. Kaunis pakkaus on ylellisyyttä, mutta itse tuotteen toimivuus takaa hyväksynnän.

Ensialkuun tässä oli makuuni aivan liian vähän violettia ja ihmettelin miksei tämä ollut yhtä suuri violetti-räjähdys verrattuna siniseen ja punaiseen. Nähtyäni tästä kuitenkin Nikkie Tutorialsin testivideon ja miten kauniisti hän a) yhdisti sävyjä, b) miten violetit toimivat ja c) miten tämä täydentää nykyisen violetin kokoelmani, olin myyty.

Eihän tämä missään nimessä ole matkustuspaletti, vaan vaatii paraatipaikan hyllyllä esillä. Hintakin oli kallein tähän mennessä maksamani, mutta tälläinen mun näköinen luksuspaletti samettipakkauksella saakin maksaa – tätä ei nimittäin kuluteta loppuun ja osteta uudelleen kuten joitain ruskeita paletteja.

Jeffree Star Cosmetics Blood Lust -paletti

Hyvälaatuiset violetit luomivärit

Koska violetti on mun sielunkumppani, oli tämä paletti hyvä lisä kokoelmaan – nyt omistan kaikki violetit, jotka haluan ja pystyn olemaan tyytyväinen (tai no, ainakin siihen asti kun Tati Beauty julkaisee oman violetin kokoelmansa haamassa tulevaisuudessa).

Tämä paletti ei toki ole ainut, jossa mulla on violetteja luomivärejä. Sekä *JSC:n Jawbreaker että *JSC Mini Controversy ovat sellaisia, joista löytyy tietynasteisia violetteja. Noissa ei kuitenkaan ollut niitä täydellisiä violetteja sävyjä, joten tämä paletti täydentää noita kahta täydellisesti.

Kuten sanoin, violetti on yksi vaikeimmista saada oikein. Siksi onkin yllättävää, miten vegaaniset luomivärit (tai no, pressatut pigmentit) voivat toimia näin hyvin. Toinen jolla violetit ovat todella hyviä sekä edullisia, on *Juvia’s Place. Heidän tuotteitaan ei vain pääse missään testaamaan ennen ostoa, joten osto on hiukan sokkopeliä vaikka arvioita katsookin.

Violetit luomiväritVioletit luomivärit Jeffree Star Cosmetics Blood Lust -paletti

Muu Blood Lust -kokoelma

Tällä kertaa kokoelma oli todella, todella suuri. Mukana oli useampi *eri huulikiilto (näiden koostumusta en muuten ole vieläkään kokeillut!), kolme eri peiliä joista etenkin *tämä kruunun mallinen on upea sekä *Mini Purple Bundle, joka on täynnä nestemäisiä huulipunia.

JSC:n omilla sivuilla tähän kuului lisäksi Extreme Frost, tuulitakki, bomber, pillejä, hattuja ja paljon muuta, mitä ei Suomeen tuoda jälleenmyyntiin.

Ostopaikat ja hinta

Suosittelen tilaamaan *tämän paletin ja muut perinteisemmät Jeffree Star -tuotteet Oletkaunis.fi:stä. Mikäli tuotteita haluaa hiplailla kivijalassa, on suurimmissa Sokos -tavarataloissa ja Emotion -myymälöissä saatavilla malleja, mutta hinnat ovat hiukan korkeammat kuin Oletkaunis.fi:ssä.

Hintaa tällä paletilla on Oletkaunis.fi:ssä 64,90€ ja jo sillä saa ilmaiset postikulut. Muiden tuotteiden hinnat vaihtelevat 19,50€ tuohon palettiin, edullisten ollessa huulikiiltoja.

*****

Semmoinen violetti pommi on Jeffree Star Cosmetics Blood Lust -paletti ja koko kokoelma! Nyt oma violetti kokoelma tuntuu täydelliseltä ja siltä, että pakosti siitä ei enää mitään puutu (katsotaanpa vain mitä Tati Beautyn violettiräjäytys saakaan aikaan). Ylipäätään luomivärikokoelma alkaa olla hyvin karttunut – ainoa mitä ei ole paljoa on punaiset, mutta niitä en koe tarvitsevani hirveästi tällä hetkellä.

Mitä te olette mieltä tästä pommista?

9 kommenttia

 1. Mimosa kirjoitti:

  Tykkään tuosta ulkokuoresta, mutta sävyt ei ole miun juttu 😀 Enkä oikein välitä pigmenteistä luomiväripaleteista, kun miulla ne tarttuu niin herkästi kiinni..

  Ja vinkkinä s-mobiilin omistajille, että siellä saattaapi olla 20% alennuskuponkeja, jolla saa hintaa hieman alaspäin, jos asioi S-ryhmän liikkeissä. Itselläni ei tätä kuponkia ollut, mutta etelämmässä ovat alennuksia saaneet 😉

  • hannamariav kirjoitti:

   Tää on kyllä aika tietyn kohderyhmän paletti! 😀 Ja ihan totta, esim. tulevalla viikolla on vissiin maanlaajuisesti Kutsu Kauneuteen Sokoksissa, joten ainakin kivijalasta saattaa saada paletin hiukan edullisemmin.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuo on kyllä niin ihana – ja sävymaailmaltaan juuri minua – mutta olen tämän vuoden puolella hankkinut jo kaksi luomiväripalettia, joten ainakin tältä erää saa vielä kauppaan jäädä 😀

 3. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Minulle käy näiden palettien kanssa aina niin, että lopulta kulutan niistä loppuun vaan yhden, suosikkini. Nytkin pitäisi ostaa uusi Urban Decayn pieni Naked-paletti lähinnä siksi, että lemppari väreistä alkaa olla lopuillaan ja huolestuttaa jo hiukan, että tuote poistuu markkinoilta ennen kuin ehdin sitä varastoida 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   I feel u, mulla on kulunut sama paletti lähes loppuun aikoinaan! Ei tuo onneksi tähän tietoon ole mihinkään menossa, on niin kova myyntihitti heillä ettei mitään rajaa!

 4. villananna kirjoitti:

  Upeat sävyt kyllä paletissa. Mulle ei violetti sovi, sulle taas se on napakymppi 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Olipas kertakaikkiaan upeat värit ja aivan ihastuttava pakkaus.
  MInä voisin ostaa koko paletin vain tuo ihanan paketin takia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.