Hae
Hannamaria

2 x Paras Lumene -ripsiväri: Nordic Chic Full-On Curl & Full-On Volume

*Sisältää mainoslinkkejä

Etsin jatkuvasti uusia ripsareita testiin. Nyt on ollut Nordic Chic Full-On Volume (uudelta nimeltä Lumene Nordic Berry Volume) ja Full-On Curl (uudelta nimeltään Lumene Nordic Berry Curl) yhteiskäytössä jo pidemmän aikaa ja pakko sanoa, että näiden kombo on todella hyvä! Molemmat toimii myös yksinään, mutta kimpassa nämä on parasta.

Muut Lumene-postaukset löydät täältä.

Nordic Chic Full-On Volume Nordic Chic Full-On CurlNordic Chic Full-On Volume Nordic Chic Full-On Curl

Ripsiharjat & massat

Lumene Nordic Chic Full-On Curl  (vedenkestävä) harjan harjakset on jaoteltu ns. kuvun muotoon, jossa pisimmät ovat keskellä ja lyhyimmät päissä. Tälläisellä harjalla saan itse parhaan lopputuloksen alaripsiin, mutta yläripsiin täytyy nähdä suuresti vaivaa. Tämä on lisäksi tarpeeksi pieni, joten tämä sopii myös pienimmille silmille ja lyhyemmille ripsille sotkematta. Massa on melko ohutta jo alusta asti ja ei kuivu kasaan hirveän nopeasti (kestää yli 3kk).

Lumene Nordic Chic Full-On Volume harjakset sijoittuvat ympäri harjaa, lyhyempien ollen päädyssä. Tämän kanssa sotken alaripseni melko nopeasti ja niihin on hiukan hankala saada mitään aikaiseksi (kuva alla). Yläripsiin tällä saakin kerrostettua kivan määrän tuotetta luoden tuuheutta ja erotellen. HUOM! Pyyhi ylimääräinen kärkeen jäävä ripsiväri pois, jottei se tahraa muuta

Nordic Chic Full-On Volume Nordic Chic Full-On Volume

Nordic Chic Full-On Volume

Tutustuin tähän sattumalta käydessäni kiertelemässä Sokoksella yksi päivä. Olen vuosia sitten pitänyt heidän True Mystic Volume -ripsiväristä ja tuo oli pitkään ainut Lumenen ripsiväristä, joista pidin tuon Curlin ohella. Tällä saa juuri arkeen sopivan määrän tuuheutta, se kerrostuu helposti, harja ja massa ovat todella hyviä hintaan nähden.

Ainut miinus minkä olen tässä huomannut on se, että tämä kuivuu todella nopeasti ja vaikka tämä ei ole vielä edes täysin kuivan koppura, alkaa se varisemaan kasvoille ja etenkin alaripset suttaantuvat helposti. Ja ota huomioon, että tämä varisemiskommentti tulee tyypiltä, jolla ei juurikaan ripsiväri varise.

Lumene Nordic Chic Full-On Curl Lumene Nordic Chic Full-On Curl

Nordic Chic Full-On Curl (vedenkestävä)

Tämä ripsiväri on ihan 6/5 ja sellainen, jota on aina oltava meikkipussissa ja onkin ainut, joka pitää ripsieni taivutukset ihan aina. Toki muutkin ne pitävät suhteellisen ok pitkin päivää, mutta tämä on sellainen johon voi luottaa jos taivutusten pitää varmasti olla on fleek.

Lopputulos on tällä sen verran luonnollinen, että kaipaan tämän päälle jotain. Toki tätäkin on helppo kerrostaa ja useammankaan kerroksen kanssa tämä ei varise pois saatika muutu liian raskaaksi. Poisottoon tarvitsee ehdottomasti öljypohjaisen tuotteen, esimerkiksi vedenkestävän silmämeikin poistoaineen sillä tämä on supertujua pysymään ripsessä. Alaripsiin tämä on täydellinen sellaisenaan!

Full-On Curl, päällä Full-On Volume Full-On Curl, päällä Full-On Volume

Pohjalla Full-On Curl, päällä Full-On Volume

Parhaita yhdessä

Oon aikaisemminkin käyttänyt tätä Lumene Full-On Curl -ripsiväriä yhdessä muiden ripsareiden kanssa ja se vain toimii. Tuo Curl toimii erinomaisena pohjana pitäen ripsien taivutukset, muttei etenkin valokuviin tuo tarpeeksi tuuheutta ja pituutta omaan silmääni, vaan jättää kevyemmän lopputuloksen.

Senpä takia tuonkin tuuheuden yleensä erillisellä tuuheuttavalla ripsivärillä. En toki arkena yleensä kerrosta kumpaakin, vaan laitan vain tuota tuuheuttavaa ripsiväriä. Niinä tilaisuuksina kun pitää taivutusten ja ripsivärin pysyä (sekä haluan olla hiukan extra), laitan molempia.

Nordic Chic Full-On Volume Nordic Chic Full-On Curl

Molemmissa pakkausmuutos

Kävin juuri viime viikolla Sokoksella vain todetakseni, että molempiin näihin ripsiväreihin tuli jälleen pakkausmuutos ja nimimuutos. Pakkaus palaa hiukan vuosia sitten olleeseen, ylöspäin levenevään tuubimalliin, mutta ripsiharjat pysyvät samana. Nimet ovat nykyään Nordic Berry Volume ja Nordic Berry Curl.

Kysäisin tottakai koostumuksesta, jonka sanottiin olevan lähes samanlainen. Toivon todella, että etenkin tuon Curlin koostumukseen ei ole koskettu sen suuremmin, sillä se on 6/5. Itsellä on onneksi näitä molempia yhdet avaamattomana varastossa vielä.

Ostopaikat ja hinnat

Full-On Volume löytyy vielä muutamasta verkkokaupasta tässä mallissa, kuten *Lyko.fi:stä, *Bangerhead.fi:stä, *eleven.fi:stä ja *Hajuvesi.fi:stä (edullisin). Myös Full-On Curl Waterproof löytyy vielä mm. *Lyko.fi:stä ja *eleven.fi:stä (edullisin) tässä vanhassa koostumuksessa ja pakkauksessa. Osassa näistä se on alessa, woop!

Uutta Nordic Berry Volume -ripsiväriä saa tätä nykyä mm. *KICKS.fi:stä ja*Hajuvesi.fi:stä. Nordic Berry Curl Waterproof taasen uudella pakkauksella ja nimellä on jo saatavilla mm. *KICKS.fi:stä ja *Hajuvesi.fi:stä.

*****

Summasummaarum, Curl on ihan 6/5 ripsiväri taivutusten pitoon ja ylipäätään kestävään silmämeikkiin, mutta kaipaa lisätuuheutta avuksi. Volume taasen on hyvä perusripsiväri, jonka harjas sopii myös pienemmälle silmälle ja lyhyemmille ripsille sotkematta.

Jos sua kiinnostaa muuten ripsiväriasiat ja etenkin mun kaikkien aikojen ultimate-suosikit markettiripsareista, niin oon nekin aikoinaan listannut! Tuo listaus pitää edelleen paikkansa, vaikkakin tää Full-On Curl kolkuttelee noiden ovella jatkuvasti. Siinä postauksessa on myös toinen paras top-ripsiväri taivutusten pitoon!

Mikä on sun lempiripsivärikombo tällä hetkellä?

6 kommenttia

 1. Ellivelli kirjoitti:

  Huomenta! Mä just lähiaikoina huomasin, että mun ”kuivat silmät” taitaakin olla jotain punoitusta joistain silmämeikeistä ja ostin sit Lumenen Sensitive ripsarin. En muuten löytänyt kuin 2 Allergia- ja Astmaliiton hyväksymää ripsaria(!). Olen käyttänyt tuota Sensitiveä vuosia sitten vaan enpäs muistanut, että tämähän on aivan loistava!! Heti eka vedoilla jää hyvästi massaa eikä varise/leviä. Ihana!! Ny pitää testailla pikkuhiljaa mikä nuita silmiä sit ärsyttää..huhhuh.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  IsaDoran Lash Energy on tällä hetkellä testissä ja vaikuttaa varsin lupaavalta 🙂

 3. Melissa kirjoitti:

  Itse en yhtään tykkää tuosta varisemisesta. Herkkäsilmäisenä se ei vaan toimi mulla.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 4. Mari kirjoitti:

  No on kyllä kiva lopputulos! Oon itse aina tykännyt Lumenen ripsareista, näitä en vielä oo testannut. Tän hetken suosikki on benefitin Bad gal bang! 🙂

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Täytyy myöntää etten ole vielä koskaan kokeillut Lumenen ripsareita. Olisikohan jo aika kokeilla näitä?

 6. tes kirjoitti:

  Huonoin ripsiväri ikinä – varisee pitkin kasvoja parin tunnin käytön jälkeen. Harmi etten nähnyt tätä ennen kirjoitusta kuin ostin… Hukkaan meni rahat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.