Hae
Hannamaria

En koskaan uskonut hankkivani rakennekynsiä

*Kynsien laitto saatu pavelu Josefiina Oikarilta

Jep, kävin ottaan rakennekynnet! Oon salaa näistä haaveilut jo vaikka miten pitkään, mutta aina on ollut olevinaan jokin ”este” olla ottamatta ja oon koittanut itseäni taivutella näiden haluamisesta pois.

Siltikin, nyt on kun varallisuustaso on suhteellisen tasainen ja en mm. enää harrasta aktiivisesti lentopalloa selkäongelman takia, en voisi kuvitella parempaa hetkeä. Ja nyt on myös THE HETKI tukea paikallista yrittäjää esimerkiksi ostamalla lahjakorttia tai muuta vastaavaa, joten taisi olla tähdet kohdallaan.

Rakennekynnet Josefiina Oikari

Rakennekynsien hyvät ja pahat

Mun omat kynnet ei suoraan sanottuna ole mitään. Ne kasvaa, mutta katkeaa heti ja vaikka oonkin liuskottumisesta päässyt suurimmaksi osaksi eroon, ei ne halua kasvaa tietyn mitan ylitse katkeamatta. Oonkin toisaalta oppinut olemaan superlyhyillä kynsillä koko elämäni, jonka takia vähän jännitin miten edes tämän pituisilla kynsillä eläminen sujuu. 

Heikompia pointteja joita olen tässä huomannut onkin kirjoitusnopeuden puolittuminen perinteisen näppäimistön kanssa, läppärillä sen sijaan ongelmaa ei ole. Pitikin hankkia uusi matalaprofiilisempi näppäimistö jotta työnteko onnistuu ilman läppäriä paremmin! Ongelmia on myös on vielä näin alussa kaikkeen tökkiminen ihan jääkaapin ovesta kahvikuppiin eikä kengännauhojenkaan sopiminen ollut ihan superhelppoa.

Parhaimpia puolia taas on enemmän! Kädet näyttää sirolta ja siistiltä, jakauksen teko on paljon helpompaa, tulee hoidettua käsiä paljon enemmän kuin normaalisti ja ei tule purtua ja revittyä kynsiä (tärkeä pointti!), mikä on mulle melko vaikeaa ollut lopettaa.

Rakennekynnet Josefiina Oikari Rakennekynnet Josefiina Oikari Rakennekynnet Josefiina Oikari Rakennekynnet Josefiina Oikari

Sopiva pituus ja upea design

Tiesin mennessä että halusin lyhyet mantelit, joiden kanssa on helppo aloitella ja joiden värissä ei olisi keltaista, oranssia tai punaista. Sainkin valita joitakin sävyjä hänen malleistaan ja tottakai silmät veti vaaleaan lilaan, siniseen, pinkkiin ja tähän samaan värimaailmaan missä muutenkin pyörin.

Lopputulos onkin mitä upein! Etusormi on yksinkertainen vaaleanvioletti geelimaali, keskisormessa ja peukalossa on kaikissa hiukan sinistä, pinkkiä, samaa glitteriä kuin pikkurilleissä ja hiukan hopeaa glittermaalia. Pikkurillit ovat tosiaan karkealla pinnalla, eli ”sugar nails” -tekniikalla tehdyt sini-violetti-punaisessa glitterissä. Näin nuo pikkurillit ovat tekstuuriltaan erilaiset, sillä glitterin päälle ei laiteta enää päälligeeliä.

Nimetön on aivan hopeaista glittermaalia, mikä sopii siihen aivan todella hyvin! Toinen nimetön pistettiin pilkettä täyteen, kaikkien suurimpien kristallien ollessa Swarovskia ja pienempien mikrohelmiä. Koko kynsi on täynnä, jonka vuoksi se on haastava kuvattava mutta sitäkin ihanampi ihasteltava ja kauniin korumainen. En toivo että tuota pitäisi ottaa koskaan pois!

Kynsien alle laitettiin vilkkumaan pinkkiä UV-geeliä sekä hopeaa glittergeeliä. Tuo jos mikä yksityiskohta on aivan todella ihana ja tuntuu, että se tekee kynsistä vielä pikkaisen erikoisemmat!

Rakennekynnet Josefiina Oikari

Huolellinen laittaja kaiken A ja O

Halusin tehdä asian huolella kun kerran kynnet otan. Kysyinkin mun Instagramissa teidän suosituksia hyvistä kynsien laittajista Jyväskylän alueella ja tämä tyyppi jolle menin, sai useamman suosituksen. Uskalsinkin hänen portfoliotaan katsottuani lähestyä häntä viestillä ja pistää varauspyörän pyörimään.

Saatiinkin diili aikaiseksi ja päädyin hyviin käsiin Josefiina Oikarille C-Kaareen. Hän on käynyt viimeisen kahden vuoden aikana yli 17 koulutusta, hänen portfolionsa on tosiaan upea ja hän haluaakin kilpailla kynsissä (mm. tulevana syksynä Hair & Nail Cup Finlandissa, mikäli ne järjestetään). Kynnet hän tekee aina Mosaicin geeleillä käyttäen muotteja, ei tippejä. Geeleillä teko oli itselleni yksi tärkeimmistä asioista ja mulle valittiinkin keskivahva geeli.

Josefiina opiskelee tällä hetkellä kosmetologiksi ja tekee kynsien lisäksi mm. kulmien laminointeja, ripsien kestotaivutuksia ja kasvohoitoja BiON- sekä Ekopharman tuotteilla. Hänellä on mm. Diamond Beauty -sertifikaatti ripsien kestotaivutuksista sekä noista kulmien laminoinneista, joka on nyt todella suosittu. Myös BiONin kasvohoidoista löytyy Signature Expert -sertifikaatti. Tyyppinä hän on aivan todella ihana ja juuri oikealla musiikkimaulla varustettu, meinasi välillä olla vaikea pysyä paikalla kun mieli teki jammailla tai laulaa!

Mainitsemalla nimeni tai koodin ”HANNAMARIA” varausta tehdessä saat kaikista normaalihintaisista palveluista, kuten kasvohoidoista tai kynsistä, 10% alennuksen Josefiinalta. Tarjous ei koske muita tekijöitä C-Kaaressa. Ajanvaraukseen pääset täältä.

Sain myös Josefiinalta kotihoidoksi CND Solar Oil-kynsiöljyn, jonka testailuja odotan suurella innolla! Olen käyttänyt tuota nyt aamuin illoin hiukan auki viikon verran ja mielenkiinnolla jatkan sen testejä. Tuon pitäisi nimittäin olla yksi markkinoiden parhaista, sillä se sisältää mm. jojobaöljyä, risiinialkioöljyä, manteliöljyä ja E-vitamiinia.

*****

Oon kyllä todella happy happy joy joy että otin nämä kynnet. Antamalla toiselle vapaat kädet koristelun suhteen (rajaten vain pois värit joita en halua) antamalla ideoita siitä mistä tykkään, syntyi jotain näin kivaa! Mulla onkin Instassa jo tallennetuissa erillinen kynsikansio, jonne pistän talteen kaikki inspiraatiot – jos teillä on hyviä kynsitilejä mitä seurata, pistäkää tulemaan!

Onko teillä ollut koskaan rakennekynsiä?

16 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  On ollut kerran, omalla kohdallani kaikki vastaavat kaatuu siihen kun en saa aikaiseksi varattua huoltoaikaa 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Haha, tuo hiukan jännittää itseäkin kun meinaan olla hiustenkin kanssa vähän myöhässä. Kynsien kanssa on katsottava kyllä uusi aina edellisen huollon jälkeen.

 2. Minnea kirjoitti:

  Ei ole koskaan ollut. Luulen, etten ehkä osaisi olla niiden kanssa 😀 Kestolakkaus kyllä kiinnostelisi. Nyt, kun löysit hyvän tekijän, niin saatanpa käydä testaamassa kestolakkausta.

 3. Marjo kirjoitti:

  On ollut rakennekynnet (akryyli) jo pitkään – en edes kehtaa kirjoittaa tänne kuinka monta vuotta 😀 Nämä vain ovat niin superhelpot. Teen työtä jossa käteni ovat esillä joten haluan, että myös kynnet ovat edustavat aina. Huolto kerran kuussa ja muuten ei tarvitse itse tehdä yhtään mitään. En usko, että osaisin edes olla ilman näitä.
  Sinun kyntesi näyttävät oikein hyvältä ja väri on juuri sinulle sopiva!

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ja se tässä onkin ihanaa, että kädet ja kynnet on nyt jatkuvasti edustavat. Tosin kirjoittamaan opettelu on ollut aika erikoista, piti ostaa uusi näppäimistökin sitä varten! 😀

 4. Iina / MouMou kirjoitti:

  Geelikynnet oli superkätevät! Oli aina huoliteltu olo. Pitääpä etsiä uusi luottotekijä, vanha kun lopetti kokonaan. :/

  http://moumou.fi

  • hannamariav kirjoitti:

   Niin ovat! Ja I feel u, luottotekijän menetys kirpaisee aina!

 5. Diiskuneiti kirjoitti:

  Onpa kauniit kynnet!
  Mulla on pari kertaa ollut joskus ja en osannut toimia niiden kanssa yhtään. Olisi kiva kokeilla pitkästä aikaa uusiksi 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Olisiko oleet liian pitkät? Mullakin oli näihin aika opettelu (ja opettelen vieläkin), mutta on nää kyllä ihanat!

 6. -Nanna- kirjoitti:

  Upeat kynnet! Itse ei ole tarvinnut haaveilla rakennekynsistä kun omat kasvaa senkin edestä.

  Asiasta toiseen… oletko tehnyt koskaan kulmakarva tutorialia? Uutena lukijana huomasin pikaisella blogisi selauksella(töiden ohella), että teet itsellesi tyylistä riippuen upeat kulmat oli ne sitten vahvemmat tai luonnollisemmat.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitti! Ja ai että mikä onnenpekka, kasvaispa mullakin 😀 Ja kiitos, täytyy pistää tuo ehdottomasti tekolistalle – en ole kulmatutoriaalia nimittäin koskaan tehnyt!

 7. Sonja Suomela kirjoitti:

  Nää on niin ihanat kynnet!! Vitsi oon kade kun en voi hoitajana ottaa koskaan kynsiä 🙁 Pitäisköhän vaihtaa alaa? ?

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitti! Ja haha, ehkä sitten jossain vaiheessa kun tulee pidempi loma tai oikeasti alanvaihto pistettävä kynnetkin testiin! 😀

 8. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Olen karttanut näitä, sillä olen jäänyt siihen käsitykseen, että niistä ei sitten pääsekään koskaan helposti eroon – mutta voihan olla, että tekniikka on kehittynyt ja olen väärässä. Hyvältä nämä ainakin näyttävät …

  • hannamariav kirjoitti:

   Nykyaikana näistä pääsee kyllä nopeasti ja kivuttomasti eroon, kosmetiikkamaailma on kehittynyt niin paljon ja kynnet kulkevat mukana asiassa! 🙂 Ja kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.