Hae
Hannamaria

Lumene kangasnaamio – Hellä & Kirkas

*Sisältää mainoslinkkejä

Lumene kangasnaamio valloittaa alaa! Olin ihan äimän käkenä kaupassa kun bongasin nämä, sillä en ollut kuullut kenenkään vielä puhuvan tai kirjoittavan näistä mitään. HELLÄ – kostetuttava kangasnaamio ja KIRKAS – kirkastava kasvonaamio on molemmat ihan todella ihania, ja tokihan nämä oli ostoviikolla heti laitettava testiin.

Mun yleisfiilis kangasnaamioihin on edelleen ”rakastan”, mutta mielessä aina käy tuo jätteen määrä joka yhdestä naamiosta tulee. Sen takia oonkin suurimmilta osin lopettanut niiden ostamisen (nämä poikkeus) ja siirtynyt jälleen perinteisempien naamioiden pariin. Mutta etenkin reissulle mukaan otettaessa on nämä edelleen 6/5 ja tottakai käytän pois kaikki, jotka on päässeet laatikkoon kertymään.

Lumene kangasnaamio Hellä Kirkas

Lumene HELLÄ & KIRKAS -linjat

Molemmat näistä kangasnaamioista kuuluvat linjoihin, jotka Lumenella on ihonhoidossaan ollut jo pidempään. KIRKAS -linjan tuotteita on yhteensä seitsemän kappaletta ja se tähtääkin heleyden tuomiseen iholle. Tuosta löytyy mun suosikki vaahtoputsari Lumenelta, todella hyvä hinta-laatu-suhde! Linja on pääasiassa ”normaalille iholle”, mutta kukin käyttää sen mukaan mitä iho tuntuu silloin tarvitsevan.

HELLÄ -sarjaan kuuluu viisi ihonhoidon tuotetta ja se on nimesä mukaisesta tarkoitettu hellemmälle iholle ja onkin hoitava sekä kosteuttava (ja melko vähäntuoksuinen). Tämän sarjan kosteuttava kasvovesi on todella kiva tuote ja ei ole hinnalla pilattu!

NESTEIDEN koostumukset

Tuoksut ovat hyvin samassa linjassa kuin molempien sarjojen muissa tuotteissa. Näissä on neste mielestäni hiukan juoksevampaa kuin joissain muissa naamioissa, mutta ei kuitenkaan niin paljon ettei se pysyisi mm. kankaan kanssa paikallaan tai sitä voisi käyttää myös yksinään.

Nestettä on pusseissa todella paljon eikä sitä kannata todellakaan hukata! Itse sivelin nestettä vielä kaulalle ja dekolteelle ja pystyin säilyttämään lopun vielä seuraavaan aamuun käytettäväksi pois. Tuonkin jälkeen olisi varmasti vielä voinut hiukan kaapia illalle.

Lumene kangasnaamio Hellä Kirkas

Päällä oleva verkko, joka auttaa paikalleenlaitossa

Verkon poiston jälkeen jäljelle jäävä kangas

NAamion istuvuus

Verkko on mielestäni hiukan turha osa näitä naamiota, sillä vaikka kangas on helppo saada paikalleen myös yksinään. En ole muissa kuin Garnierin naamioissa nähnyt aiemmin tälläistä ”extrakerrosta”, joka auttaa naamion paikalleenlaittamisessa. Kangas itsessään peittää kivasti koko kasvot, mutta nenän pieliin jää hiukan tyhjä kolo (olisipa pienempi nenä, niin tätä ongelmaa ei olisi, hehe!).

Itse kangas on hyvin ohutta, joka mukautuu todella kauniisti kasvoille. Mitään lovia silmien ja huulten ympärysten isontamiseen ei ollut, mutta etenkään suulle en noita kaivannut. Silmillekin oli kerrankin tarpeeksi ison kolot jo sellaisenaan, mutta vanhasta tavasta ekalla kerralla saksin niitä auki kulmista testaamatta ensin.

Hinnat & ostopaikat

Yhden naamion hinta on ostopaikasta riippuen n. 3,90-7€, joka on melko keskihinta kangasnaamiosta. Toki tämä on suomalaisen yrityksen tuote, joka sinällään tekee siitä itselleni hyvän valinnan.

Näitä löytyy monesta kivijalkamyymälästä, verkossa näitä myy mm. eleven.fi (*KIRKAS, *HELLÄ), cocopanda.fi (*KIRKAS, *HELLÄ), Lyko.fi (*KIRKAS, *HELLÄ) ja KICKS.fi (*KIRKAS, *HELLÄ).

*****

Summasummaarum, tykkään molemmista ihan todella paljon! Harmittaa oikein, että kaapissa on muita kangasnaamoita joita käyttää pois ennenkö edes harkita ostaa nämä Lumene kangasnaamio:t jälleen varastoon. Yksiä kivoimmista joita olen testannut, vaikka toki esim. loviasiaa ja turhan verkon poistoa voisi harkita kehitettäväksi.

Oletteko te testanneet näitä?

12 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Multa on mennyt nää ihan ohi. 😮

  Näyttäisi istuvan tosi kivasti, pitääkin kurkata onko näitä tullut jo meidän myymälään, niin ostan kokeeksi. 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Joo sama homma, kassajonossa itekin bongasin! KErro sit mitä pidit!

 2. Mimosa kirjoitti:

  Itse en tykkää noista verkoista, yleensä kiskon ne heti pois ja asettelen naamion sellaisenaan kasvoille 😀 Itse joudun poikkeuksetta saksimaan kaikkia kasvonaamioita silmien välistä, kun kangas muuten kiristyy ja alkaa nousemaan iholta. Toisinaan joudun myös leuan kohdalle tekemään lovet tai suurentamaan niitä.

  Ihan kiva, että Lumene on tämmöisen aluevaltauksen tehnyt, vaikka naamiot onkin tehty Ranskassa (ei taida Suomessa tosin kukaan sheet maskeja tehdä). Itselläni tulee hinta vastaan, joten jäi kertaluontoiseksi ostokseksi 🙂 En raaski kertakäyttöisestä tuotteesta maksaa yli kolmea euroa enempää, tarjouksesta toki voi ostaa jos on hyvä sellainen!

  • hannamariav kirjoitti:

   Lumene ylipäätään teettää paljon kosmetiikkaa Italiassa, mikä ei ole salaisuus. Kyseessä on kuitenkin suomalainen brändi, sillä pääjehuilu tapahtuu Suomessa kaiken hallinnon ja joidenkin labrojen sekä varastojen osalta. Minen kyllä vaan vieläkään käsitä noiden verkkojen funktiota!

 3. villananna kirjoitti:

  Mulle tuo jätteen määrä on tullut juuri kynnyskysymykseksi tässä kun olen miettinyt näitä kangasnaamioita.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itsekin näin näitä jossain kaupassa, pitää ehdottomasti joskus testata 🙂

 5. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Jonkinverran olen kangasnaamioita käyttänyt, mutta koskaan en ole tuollaiseen verkkoon törmännyt. Vai enkö vain ole sitä huomannut?! Lumenea pitää ehdottomasti joskus kokeilla, vaikka itsellänikin on muutamia naamioita kotona käyttöä odottamassa. Ja juurikin luonnontakia en näitä halua säännöllisesti käyttää.

  • hannamariav kirjoitti:

   Nämä on melko uusia, joten voi olla ettei vain ole vielä osunut silmään!

 6. Marianne kirjoitti:

  Kiva lukea sun käyttökokemus näistä! Itse tykkään myös näistä tosi paljon, mutta olen samaa mieltä että tuo verkkokerros on mielestäni ihan turha. Tämä itse kangasnaamio on onneksi biohajoava ja on ihanaa että Lumenella on muutenkin nostettu vastuullisuusteemoja ja -toimia prioriteetteihin korkeammalle niin pakkausten kuin tuotteiden osalta ☺️?? Suunta on oikea!

  • hannamariav kirjoitti:

   Sama juttu, oon kanssa iloinen että Lumene on alkanut nostaa vastuullisuusaspektia korkeammalle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.