Hae
Hannamaria

Kaksi vuotta Elumenia – entä jos haluan tästä eroon?

Oon moneen otteeseen miettinyt, että mitä teen sitten, kun haluan eroon Elumen -hiusväristä. Se aika nimittäni varmasti koittaa jossain vaiheessa ja oon ymmärtänyt, että se on aika vaikeaa. Tästä kun vaalentaa, paljastuu alta pinkki eikä sininen kuten kestoväreissä tai suoraväreissä.

Goldwellin Elumen -värithän eivät siis tartu hapetteella hiukseen kuten normaali kestoväri, vaan nämä tarttuvat hiukseen sähkövarauksen avulla. Ylipäätään Elumen hiusvärinä on kokonaisuutena hellempi kuin hapettelliset värit, mutta tarjoaa samaa kirkkautta väriin kuin suoravärit. Oon aikaisemmin kirjoittanut Elumen -värien hyvistä sekä huonoista puolista ja pysyn noiden sanojen takana edelleen.

Goldwell Elumen eroon Elumen -hiusväristä

Vaihtoehdot päästä eroon Elumen -hiusväristä

Ykkösenä taitaa olla sen mahdollisimman hyvä poistaminen ja päälle värjääminen muulla tuotteella. Onko tuo tuote sitten kestoväriä, kevytväriä vai ylipäätään mitään, jännä nähdä ja kuulla omalta kampaajalta mikä päälle sitten tarttuisi kunnolla kun aika tulee.

Toisena oman värin kasvatus. Tätä puuhaa ei kyllä jaksa enää kolmatta kertaa elämässä tehdä alusta asti. Lyhythiuksisena oli helppoa kasvattaa oma väri takaisin, sillä se onnistui kuukaudessa parissa, mutta tilanne olisi nyt aivan eri.

Jos joskus haluan tästä eroon, niin pitäisi varmaan tehdä kahden ylläolevan kombo. Ensin vetäistä kaikki mahdollinen latvasta karkuun, päälle ruskea ja mahdollisimman omaa väriä vastaava sävy. Tai sitten toki jokin toinen ihana väri!

Jos tiedätte muita tapoja, saa jakaa!

Goldwell Elumen VV@AllGoldwell Elumen VV@All

Hiusten tulevat suunnitelmat

Mun tekisi kesäksi mieli hiukan uudistaa tätä violettia. Anni on viimein löytänyt täydellisen kombon josta tämä yllä olevan kuvan violetti saadaan aikaan ja se on omaan silmään aivan 6/5. Oon kuitenkin miettinyt hiukan lyhyempää ja skarpimpaa mallia (long-bob kenties) syksyksi ja ennen tuotahan voisi latvalle näyttää hiukan vaalennusainetta, jotta kesäksi saataisiin violetti-pinkki balayage, hihi! Mutta katsotaan, katsotaan..

Tällä hetkellä ei toki tilanne ole siinä pisteessä että haluaisin tästä upeasta violetista eroon, mutta tulevaan on aina hyvä varautua ainakin taustatyön tekemisellä!

Muita hiusjuttuja löydät Hiukset -kategorian alta.

Oletteko te joskus halunneet eroon tietystä hiusväristä?

12 kommenttia

 1. Henna kirjoitti:

  Heips!
  Sun hiukset on kyllä aivan maagiset. Tulin kuitenkin uutena lukijana kysymään, että mistähän sun silmälasit mahtaa olla hankittu? Itsellä nimittäin hakusessa just tuollaset 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Oon hankkinut nää viime syksynä Instrumenateriumista. Nämä on Ralph Laurenin lasit 🙂

 2. Marjo kirjoitti:

  Pakko tunnustaa etten ole itse koskaan – edes teininä – värjännyt hiuksiani.
  Olen jättänyt sävyttämisen aina kampaajalle koska en luota omiin taitoihini.
  Sinun hiukset ovat niin ihanat ja pidän myös tuosta väristä. Violetti-pinkki liukuvana voisi olla myös kiva. Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä teet 🙂

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ja kampaajalla on kyllä hyvä käydä homma tekemässä, toki on sitä itse tullut aika paljon tehtyä myös kotona. Ammattilainen on kuitenkin aina ammattilainen!

 3. Katja kirjoitti:

  Mulla on ollut Elumenit päässä nyt 9 vuotta. Samaa ajoittain mietin, kuinka niistä eroon ja sitten lakkaan ajattelemasta. Ehkä ne on siinä aina. 😀

  Katja
  http://www.optimismiajaenergiaa.fi

 4. villananna kirjoitti:

  Tuo on kyllä super upea väri. Itse halusin aikanaan yhden värin pois heti päästäni ja siksi ajelin pääni kaljuksi 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Sinun hiusväri on todella kaunis. Enpä olekaan ymmärtänyt sitä, että värinpoistaminen ei onnistu hetkessä. Minulla ei ole nyt mitään radikaalia suunnitteilla hiusteni suhteen. Mennään näin yksinkertaisella linjalla.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Itsekin kaipaan joskus yksinkertaista linjaa, sitten taas muistan että se ei ainakaan tällä hetkellä ole mulle! 😀

 6. Isivuosi kirjoitti:

  Tällaisena kaljua ja lyhyttä siiliä jo vuosikaudet suosineena miehenä, pääsen tässä hiussuunnittelussa kyllä rikollisen helpolla.
  Tuo sun ykyinem hiusten väri on kyllä kivan räväkkä.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ja se on kyllä totta, että lyhyt siili on helppoudessaan 6/5.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.