Hae
Hannamaria

Kesäinen hiusmuutos: pinkit latvat!

Violetti tyvi ja pinkit latvat! Kävin ennen tätä toukokuun käyntiä viimeksi helmikuussa kampaajalla jo ennen tuota pohdin, pitäisikö kokeilla pinkkejä latvoja ns. liukuvärinä violetista tyvestä. Tuolloin kuitenkin jänistin ja menin perinteisellä violetilla, mutta nyt rohkaistuin ja annoin Annin tehdä taikojaan hiuksiini!

Pink Purple hair Loihtimo Anni Jää Pink Purple hair Loihtimo Anni Jää Pink Purple hair Loihtimo Anni Jää

Jos nyt oikein ymmärsin, niin latvaa vaalennettiin ja tekniikkana käytettiin balayagea. Kovasti Anni maalaili vapaalla kädellä menemään latvan osalta ja sai aikaan ihanasti liukuvan värin, joka hehkuu eri sävyissä ja näyttää hyvältä sekä auki että kiinni. Ensimmäistä kertaa päässä on nyt Olaplexia, mitä ei ole aikasemmin koskaan tullut hiukseen laitettua.

Jotta lopputuloksesta tulisi sulava ja liukuva, vei Anni pinkin joissain kohdin ylemmäs ja joissain alemmas. Näin hiukset näyttävät nätiltä myös auki eikä vaaleampi latva vain ala ”töks vain” jostakin kohtaa. Ja kyllä, Anni nämä mulle selitti – en olisi itse osannut asiaa edes ajatella. Ammattitaitoa!

Pink Purple hair Loihtimo Anni Jää Pink Purple hair Loihtimo Anni Jää

Kuvat: Minnean muruja

Lopputuloksesta tuli täydellinen kesätukka. Taka-ajatuksena tälle oli, että kesäksi vaalennettu latva ja syksyksi sitten lyhyempi tukka. Katsotaan toteutuuko tämä ollenkaan sillä voi olla, että tykästyn tähän niin paljon etten haluakaan vaihtaa pinkkiä pois latvasta saatika muuttaa pituutta yhtään!

Kaikki aikaisemmat hiusmuutokset, hiusvuosikoosteet sekä etenkin tarinan lähes pixie-mittaisesta nyt pitkään, löytyy tagin Hiukset -alta.

Millaiset on teidän kesän hiusmuutokset?

4 kommenttia

 1. Annukka kirjoitti:

  Mulla lähtee reippaasti pituutta taas, kasvatan omaa väriä ja latvoissa oleva blondaus näkyy. Voiton puolella ollaan jo, mut vielä yks kavatus ja lyhennys kerta jää tän jälkeen.

 2. villananna kirjoitti:

  Onpas kiva nyt. Itse jotenkin aina tykännyt kaksivärisyydestä. Mulla rehottaa vaan, eipä tälle taideta tehdä nyt yhtikäs mitään…

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Hiuksesi näyttää tosi kivalta! En yhtään ihmettelisi, jos syksyn hiussuunnitelmasi peruuntuisivat ja jatkaisit tällä liukuvärjätyllä.
  Omat hiukseni kaipaisivat kipeästi kampaajakäyntiä. Viimeksi kävin helmikuussa kampaajalla. Lyhyitä hiuksia pitäisi värjätä ja leikata useammin.

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Oi kuinka upoea twist tuo pinkki <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.