Hae
Hannamaria

Kesäinen kosmetiikka-arvonta Instagramissa @hannamariaw

Hannamariaw kosmetiikka arvonta

Tänään sunnuntaina pyörähtää käyntiin viikon ajaksi ihana kosmetiikka-arvonta ainoastaan mun Instagramin puolella! Suuntaa siis @hannamariaw ja osallistu tälläisen setin arvontaan! 

Ohjeet osallistumiseen löytyy tottakai kuvan tiedoista ja osa tuotteista on saatu PR-lahjoina, osan olen ostanut itse tätä arvontaa varten. Kaikki tuotteet ovat avaamattomia sekä käyttämättömiä, tietenkin!

Paketti, joka hoitaa ihoa ja ehostaa kesän menoihin

Halusin koota paketin, joka pitää huolen ihonhoidosta näin kesän aikana, sekä auttaa hiukan laittautumisessa kesän rientoihin (mitä ne ikinä tänä kesänä sitten ovatkaan).

Vasemmalta puolelta löytyy mm. ACO:n aurinkosuoja kasvoille (tosi hyvä!), Lumene kasvojenpuhdistusaine, mun suosikki Madara SOS Hydra -linjan kosteuttava seerumi, kuorinta, täsmätuote finneille, sekä Konjac-sieni!

Värikosmetiikan parista tuotteita löytyy (suojakertoimen sisältävä) kevyt värivoide, luomiväripaletti, liuta erilaisia huulituotteita ja kruununjalokivenä Luxien sivellinsetti, jolla syntyy täydellinen silmämeikki!

Päivän päätteeksi kasvot on helppo pyyhkäistä puhtaaksi Wipe Out -liinalla, joka on pese-käytä -tyyppinen, vain vettä puhdistaakseen tarvitseva meikinpoistoliina.  Itse pesen nämä koneessa ja nappaan esim. piknikille ja uima-halliin (tai no kesällä rannalle) mukaan! Oivia nappaamaan suurin määrä meikkiä pois, jonka jälkeen kasvot voi puhdistaa kunnolla.

Arvonta tapahtuu mun IG-tilillä @hannamariaw

Onnea arvontaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *