Hae
Hannamaria

Madara 24h ale tänään – näitä suosittelisin

*Sisältää mainoslinkkejä

Madara 24h ale

Tänään tiistaina on käynnissä jälleen * Madara 24h ale, jossa tuotteet on -40%! Halusin kerätä tähän teille sellaiset tuotteet, joita suosittelisin ehdottomasti testaamaan jos haluatte Madaraa kokeilla! Näistä moni on mun vakkareita joita käytän ja haluan vaan uudelleen ja uudelleen, osasta on hyvät kokemukset vuosien takaa ja etenkin viimeisenä listassa olevaa värikosmea kehutaan ja haluaisin päästä sitä testaamaan!

Löydät kaikki mun Madara-postaukset täältä.

Madara 24h ale SOS

SOS -sarjan kosteuttavat tuotteet

Näitä ei vaan oikeasti voi kehua tarpeeksi. Oon käyttänyt jo vuosia SOS -sarjan superkosteuttavia tuotteita ja tää on mun kolmas pullo tuota *SOS Hydra Repair -seerumia ja vuodelta 2017 oleva postausta tästä tuotteesta pitää edelleen paikkansa. Tämä on mielestäni yksi luonnonkosmetiikan kosteuttavimmista, kaikille ihotyypeille sopivista seerumeista.

Viime kesänä pääsin myös testaamaan saman sarjan *SOS Moisture + Radiance Hydra -naamiota, joka sisältää mm. hyaluronihappoa ja rauhoittavaa nokkosta. Näissä SOS -sarjan tuotteissa on ihana pehmeä ja hiukan ”puuterinen” tuoksu noin niinkö hajuvesitermeittäin, josta pidän. Se ei kuitenkaan ole ylitsevuotava, vaan juuri ihana.

*SOS Hydra -sarjan tuotteet on edelleen vegaanisia, gluteenittomia sekä pähkinättömiä ja Ecocert -sertifioituja.

Madara Nokkosvoide

Nokkonen Daily Defence -voice

Tämä on vielä vanhempi suosikki, sillä tästä löytyy postaus jo vuodelta 2015. Kyseinen *”nokkosvoide” (ja saman sarjan kasvosuihke) on tehty yhdessä Nora Shinglerin kanssa, mikä on aika iso juttu!

Seison edelleen sanojeni takana *tästäkin monitoimituotteesta: se sopii kaiken kosteuttamiseen huulista kantapäihin ja mm. kovettumien pehmentämiseen. Nokkonen rauhoittaa, sheavoi kosteuttaa ja suojaa. Tämä sopii hajusteyliherkille ja myös herkemmälle iholle.

Madara 24h ale

Deep Moisture -silmänympärysvoide

Porukan uusi tulokas ja vahvasti aamu- sekä iltakäytössä oleva tuote on *tämä kosteuttava silmänympärysvoide. Mulle silmänympärysvoiteen täytyy olla todella kosteuttavaa, sillä meikkaan todella vahvasti mun silmänaluset ja mikäli ne ei ole kosteutetut, jää meikki niihin todella rumasti.

Mulla on myös välillä ongelmaa silmien vuodon kanssa ja sehän kuivattaa silmäkulmat sitten todella pahasti. Tämä hoitaa tuonkin ja oon tykännyt tästä osana ihonhoitorutiinia tosi paljon. Kiinteytymistä en ole huomannut, mutta sitä en haekaan (vielä).

Muut vaihtoehdot Madaralta silmänympärystä kosteuttamaan olisi esimerkiksi *SOS -linjan silmänypärysvoide ja naamio -yhdistelmä (okei, tästä lukiessa alkoi kiinnostaa!!) sekä hiukan vanhemmalle iholle *Re:Gene Optic Lift -silmänympärysseerumi.

Madara 24h ale

Madara meikkivoide & muu värikosmetiikka

Madara lanseerasi tosiaan vähän aikaa sitten enemmänkin värikosmetiikkaa ja etenkin näistä *huulikiillot sekä tämä *Madara Skin Equal Soft Glow -meikkivoide kiinnostaa! Monet tituleeraa tätä meikkivoidetta yhdeksi parhaista luonnonkosmetiikan nestemäisistä meikkivoiteista ja en millään malttaisi jo saada omat näppini kiinni tähän. Samaan syssyyn voisi testata *Luminous Perfecting -peitevoiteen!

Madara City CC -voide

Aurinkotuotteet

Mikäli haet two-in-one -tuotetta Suomen olotiloihin, suosittelen tutustumaan *aurinkosuojakertoimellisiin City CC-voiteisiin. Oon noita käyttänyt itse yhden tuubin ja tykkäsin suuresti, sillä peitto oli juuri sopivan kevyt kesään, ne sisältää UVA ja UVB -suojan ja koostumuksessa on hyaluronihappoa.

Suosittelen omiin tarpeisiin kattomaan myös muut *aurinkosuojatuotteet. Noita alkaa pikku hiljaa tarvitsemaan ja paljon ulkoilevat toivottavasti ovat alkaneetkin niitä jo hyvä tovi sitten käyttämään! Itse huomasin jo Vapun aikaan nenän ottaneen hiukan väriä paljon ulkoillessa, joten ihon suojaaminen kannattaa aloittaa jo ajoissa.

*****

Mua aina kiehtoo *tämä Madara 24h ale, sillä se on niin hyvä tilaisuus täydentää varastoja suosikkituotteista -40% hintaan! Mulla on näitä mun suosikkituotteita nyt niin hyvin varastossa, että säästän tuotteet muille. Tuota meikkivoidetta kyllä haluisin kovasti testata, samoin muuta värikosmea…

Meinaatteko te täydentää varastoja jotenkin

4 kommenttia

  1. JonnaH. kirjoitti:

    SOS-sarjan tuotteita seerumia ja naamiota olisi tarkoitus ostaa yhdet varastoon. 🙂

  2. Iina / MouMou kirjoitti:

    Lähes samat suosikit mulla. CC-voide tosin top-listalla aika kärjessä tähän aikaan vuodesta! ?

    http://moumou.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.