Hae
Hannamaria

Onko se hyvä? Lookfantastic Beauty Box – Toukokuu 2020

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulle on tullut niin moni eri kauneusboksi, mutta nyt vasta ensimmäistä kertaa pääsee testiin Lookfantastic Beauty Box! Olen itse ostanut aiemmin lookfantasticin joulukalentereita kahtena vuonna peräkkäin ja näin tutustuin mm. Molton Browniin, joten tämä jos mikä on sellainen boksi joka kiinnostaa merkkiensä ja tuotteidensa puolesta todella paljon!

Boksi on saatu PR-näytteenä.

Lookfantastic Beauty Box Lookfantastic Beauty Box Lookfantastic Beauty Box

Boksin teema on ”Botanical”, joka tarkoittaa että nyt keskitytään mahdollisimman ”free from toxins” -tuotteisiin eli vapaasti suomennettuna ”myrkyttömiin” ja ”kemikaalittomiin” tuotteisiin. Kokonaisuus on suhteellisen harmoninen ja brändit mielenkiintoisia jopa tälläiselle kosmetiikkanarkkarille, joka on nykyään vaikeampi saada innostumaan!

Lookfantastic Beauty Box

Paketin isoin tuote on ehdottomasti *Magn!tone London Wipe Out Microfibre Cleansing Cloth (arvo n. 11€) eli puhdistusliina.Olen käyttänyt paljonkin muiden merkkien liinoja ja niillä on aivan älyttömän kätevä ottaa nopeasti meikki pois (ja käyttää mm. puhdistusöljyn kanssa poistamaan vedenkestävä meikki), jonka jälkeen puhdistaa kasvot kunnolla. Tämä on siis tarkoitus kastella, pyyhkiä meikit pois ja heittää pesukoneeseen. Omistan itse niin monta, että tämä menee ehdottomasti arvontaan Instagramiin.

Mielenkiinnolla testaan tätä sopivasti laukkukokoista *Balance Me Hyaluronic Plumping Mist -suihketta (30ml n. 21€, mukana 10ml näyte), sillä pidän suuresti kosteuttavista suihkeista. Tämä on tarkoitettu korvaamaan kasvovesi ihonhoitorutiinissa, käytettäväksi meikin päällä tai meikittömillä kasvoilla päivän mittaan. Itse pidän tälläisistä suihkeista paljon, joten mielenkiinnolla kokeilen!

Porukan hauskin tuote on ehdottomasti bataattia sisältävä *Dr. Lipp 100% Natural Moisturising Colour Lip Tint sävyssä ”Sweet Potato” (8ml n.10€, mukana 4ml näyte). Sävy tulee osaltaan siis ainakin bataatista, samalla kun tuote on 100% luonnollinen ja ”cruelty free”. Ja koska kyseessä on ”lip tint”, on koostumus kosteuttava ja enemmänkin värjäävä kuin perinteinen huulipuna. Kiinnostavaa, mutta olisin toivonut täysikokoista tästä tuotteesta.

Lookfantastic Beauty Box

*Avant Skincare Ultimate Hyaluronic Acid Resurfacing Duo Moisturiser -kosteusvoide (50ml 117€) oli miellyttävä yllätys. Testasin tätä jo ja pelkäsin, että tuoksu on tässäkin liian voimakas (testasin yhtä Avantin voidetta joulukalenterista ja se oli liian voimakas) mutta se olikin ihanan miellyttävä. Manteli on miellyttävä ja kokonaisuus harmoninen, mutta mikäli olet hajusteyliherkkä suosittelen jotain muuta. Käytän ehdottomasti pois tämän hyaluronihappoa, sheavoita ja manteliöljyä sisältävän voiteen.

Kasvonaamiona boksista tuli *KORRES Greek Yoghurt Probiotic Superdose -kasvonaamio (100ml n. 42€, mukana 20ml näyte), jonka sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille mutta eritoten herkälle iholle. Sen tulisi rauhoittaa, kosteuttaa ja hiukan jopa viilentää kasvojen ihoa. Testasin tätä jo ja tykkäsin kyllä kovasti, eli jos kaipaat juuri tälläisillä spekseillä olevaa naamiota niin tsekkaa tämä!

Viimeinen tuote on *Eyeko kulmakarvageeli (8ml n. 24€, mukana 4ml näyte), joka tuli ihan hyvään saumaan nykyisen ollessa elämänsä ehtoopuolella. Tämän sanotaan sisältävän mm. keratiinia ja Gingko Bilaboa jotka kosteuttavat ja vahvistavat hiusta. Rehellisesti, en tiedä miten paljon näillä on merkitystä kulmakarvageelissä – itse ainakin haen ennemmin pitoa, mutta testaan mielenkiinnolla tätäkin.

Lookfantastic Beauty Box Lookfantastic Beauty Box

Haluan vielä sanoa vihkosta parisen sanaa, sillä pääsin siihen ensimmäistä kertaa käsiksi. Tämä on ehdottomasti parhain ja kattavin tuotevihko mitä olen kauneusboksigeimeissä nähnyt! Sen lisäksi että sisällysluettelo on hyvä ja tuotteiden kuvaukset ovat kattavat, löytyy vihkosta hiukan aikakausilehtityylisesti artikkeleita ja lisää käyttövinkkejä tuotteisiin.

Pidän tästä konseptista suuresti ja ymmärrän miksi hintoja ei ole laitettu vihkoon mukaan, sillä tällöin ne täytyisi ilmoittaa vähintään puntina ja euroina myyntimaiden vuoksi. Tuotteet löytyy kaikki kuitenkin nopeasti *lookfantasticin omasta verkkokaupasta, joten jatko-osto on tehty helpoksi niin halutessaan. Ja kuten sanoin, merkit on sellaisia joista kosmenarkkarikin kiinnostuu!

Tämän *kuukausittaisen Lookfantastic Beauty Box hinta on 1kk tilausjaksolla 20€, 3kk tilausjaksolla 18€ ja alimmillaan 15,50€ 12kk tilausjaksolla.

Onko tämä kauneusboksi teille tuttu?


8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ooh. Etkö sä ole aiemmin LF:n boxia testannut? Tää on ehdottomasti yksi minun suosikeistani 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   En oo, tää oli eka! Ja meni kyllä itelläkin heittämällä ykköseksi mulla kanssa, mielenkiinnolla jo ootan tulevia!

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  20 euroa kuullostaa tosi vähältä – mutta toisaalta arvo 163 euroa tosi paljolta. Vaikka näistä tuotteista luultavasti käyttäisin vain kosteusvoiteen, joten minulle sen arvo olisi vaan sen arvo, joka sekin näemmä on kyllä ihan merkittävä. Mutta lisäksi saisin sitten ongelman, että mitä tekisin muilla tuotteilla.
  Aika paljon pitäisi olla kosmetiikasta kiinnostunut, että nämä ”kannattaisivat”.
  Mutta upean näköinenhän tämä on – oikealle henkilölle!

  • hannamariav kirjoitti:

   Tässä oli kyllä hinta-arvo -suhde ihan kohdallaan! Ja jonkin verranhan näitä kustomoidaan kanssa sen mukaan mitä tietoja itsestä on antanut lähettäjälle, tässä tosin ei sellaista tainnut olla. Ja kyllä, pitää olla avoin testaamaan erilaista että boksit kannattaa tilailla 🙂

 3. Isivuosi kirjoitti:

  Hienon hienoa, että kosmetiikassakin siirrytään koko ajan enmmän kemiikaalittomuuteen ja myrkyttömyyteen.

  • hannamariav kirjoitti:

   Myrkytöntähän etenkin EU-alueella olevan kosmetiikan on tullut olla jo kohta vuosikymmeniä, kemikaalittomuudesta sen sijaan ei varmasti pääse eroon – muuten ei olisi mitään mitä käyttää 😀

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Tämä oli munkin eka #LFbeautybox ja tykkäsin kyllä. Oli mielenkiintoisia tuotteita ja varsinkin tuo yli 100€ voide 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *