Hae
Hannamaria

Vihreä laukku on mun tän hetken juttu

Vihreä laukku ja ylipäätään vihreä laukuissa on mun tän kevään ja kesän juttu! Ylipäätään tälläinen mielenkiinto eri värejä ja laukkumalleja kohtaan menee ihan ehdottomasti mulla ainakin jaksoissa. Nyt lähinnä mielenkiinto osuu tiettyihin väreihin, malleja sen sijaan on useampia erilaisia eri tarkoituksiin.

Vihreä laukku Marimekko Viivakukka Mulberry Blossom Pochette Lindex Holly & Whyte

Osa näistä laukuista on ollut mulla jo vuosia, kaksi on melko uusia hankintoja. Näiden neljän välillä on tullut tänä keväänä vaihdeltua niinä harvoina kertoina kun on minnekään lähtenyt. Tuo pienin näistä on kyllä ehdottomasti saanut tänä vuonna eniten ulkoilutuskertoja, juurikin tuon kompaktiutensa vuoksi!

Mulberry Blossom Pochette (Jungle Green) Hanna Voutilainen Mulberry ketogeeninen ruokavalioMulberry Blossom Pochette (Jungle Green)

Mulberry Blossom Pochette – Jungle Green

Tämä on näistä laukuista se, jonka ostin käytettynä Zadaasta. Kyseessä on mun suosikkibrändin Mulberryn yksi pienimmistä laukuista, joka taitaa olla jo poistunut valikoimista tai sitten sitä vain tuotetaan vähemmän. Tämä on porukan arvokkain, pienin ja kätevin.

Tähän mahtuu täydellisesti pieni käsidesi, lompakko, puhelin, avaimet ja burana- /muu kipulääkeliuska joka kulkee aina mukana. Oon käyttänyt tätä niin paljon nyt viikottaisilla kauppareissuilla ja olisi tämä kyllä täydellinen ulos lähtiessäkin, sillä tämän pitkän hihnan saa irti ja tilalle mukana tulleen käsihihnan, jolloin laukku muuttuu vähän enemmän cluthiksi.

Marimekko Seidi Viivakukka laukku Marimekko Seidi Viivakukka laukku

Marimekko Seidi – Viivakukka

Tiedän, että tämä ei ole pääasiallisesti vihreä laukku, mutta on ehdottomasti sisältää paljon vihreää (sekä mun tän hetken lempiväriä vaaleansinistä) ja on aivan järkyttävän kaunis. Tämä on porukan uusin lisäys tältä keväältä, joka ei ole saanut tarpeeksi ulkoilutusta vallitsevan tilanteen takia.

Sen muutaman kerran kun oon tätä käyttänyt, on mukana ollut perus lompakot ja avaimet, sekä vesipullo, Olympuksen kamera, lisälinssi, hanskat, sontsa ja jotain muuta pikkusälää, kuten kosmetiikkaa. Tässä tosin ei ole vetoketjua, joten esim. ulkomaille en tätä välttämättä ottaisi mukaan. Täydellinen silti arkikäyttöön, kun ei tarvitse läppäriä kuljettaa mukana – tämä nimittäin mahtuu myös pyörän koriin täydellisesti.

Lindex Holly & Whyte vihreä laukku Lindex Holly & Whyte vihreä laukku

Lindex Holly & Whyte

Se laukku, joka on näkynyt ensimmäisen kerran jo mun Instagramin kuvassa vuonna 2016, sillä olin tuona keväänä ostanut tämän ns. kesälaukuksi. Tämä on porukan vanhin, värikkäin ja isoin toveri. 

Mistä huomaa, että myös tummansininen väri on pysynyt mukana jo pitkään? Hehe, jotkin asiat ei vaan muutu! Tässä on tummansini-valkoinen sisus ja vetoketju, tätä mahtuu juuri ja juuri kantamaan olalla jos on tarvis ja tää on muutenkin vaan ihan todella herkku.

Mulla oli välissä pari vuotta kun en käyttänyt tätä juuri ollenkaan ja se oli lähinnä siksi, että käytin opiskeluaikoina aina vaan reppua ja silloin kun käytin laukkua, oli se silti jokin joku pikkulaukku tai niin suuri että istui hyvin olalle (eli mun Longchampin iso musta laukku vuodelta 2012).

Lindex Adtraction

Lindex pikkulaukku

Googlatessa kuvaa tuosta edellisestä Lindexin Holly & Whyte:n laukusta tajusin, että tämä vihreä pikkulaukku on myös Lindexin! Se on vuoden 2018 kesältä ja tämä on porukan keskikokoisin, tummimman vihreä ja paras kaupunkilaukku.

Oon käyttänyt tätä niiiiiin paljon, että se alkaa olemaan jo todella kulunut kultauksiltaan, kantohihnastaan ja myös takaosastaan. Tää on täydellisen kokoinen, sillä sinne mahtuu kaikki tarvittava mm. lomailua varten pienestä vesipullosta (0,33l) lähtien ja oon jopa pienen Olympus PEN -kameran saanut mahdutettua mukaan. Kun tarttee hiukan enemmän tavaraa kuin Mulberryyn mahtuu, on tämä se go-to -laukku!

*****

Semmoset vihreät laukut on nyt käytössä vaihdellen! Mun tekisi mieli ostaa tuossa Viivakukka -kuosissa myös reppu, sillä siihen mahtuisi myös läppäri mukaan. Mulla on kuitenkin kaksi täydellistä reppua tällä hetkellä (Marimekko Eppu -reppu fuksian värisenä ja Savotan 101 -reppu mustana) että en oikeasti tarvitse kolmatta reppua.

Mikä on teidän lempiväri laukuissa tällä hetkellä?

 

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulle keltainen on ehdottomasti vielä vahvemmin kevään väri, sekään tosin ei laukuissa esiinny 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Keltainen onkin kunnon kevätväri – se ei vaan itselle sovi ollenkaan! 😀

 2. villananna kirjoitti:

  Vihreä on uudistumisen väri ja niin ihana <3 Harmi kun vihreä ei ole niin yleisessä käytössä, että saisi sitä mistä tahansa 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • hannamariav kirjoitti:

   Sanopa muuta – vihreä hyppää silloin tällöin kauppojen hyllyille ja välillä katoaa täysin!

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kivoja vihreitä laukkuja sinulla! Mä en ole tainnut käyttää laukkuja kertaakaan sitten poikkeustilan alun. Viimeksi olen käyttänyt laukkua siellä Visit Jyväskylän reissulla. Kerran viikossa kauppaan löhtiessä rahapussin ja kännykän tungen takin taskuun tai kangaskassiin. Metsäretkillä on ollut reppu selässä, jos mukana on eväitä. Mies sen repun on yleensä kyllä kantanut.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kyllä se on fakta, että laukkuja ei tuu lähellekään yhtä paljon käytettyä nyt kuin aiemmin!

 4. Marjut kirjoitti:

  Vihreä on kyllä ihanan raikas väri. Tällä hetkellä itselläni taitaa suurin osa olla vain niitä tylsiä mustia laukkuja. 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Ei mustassa ole mittään tylsää, se on aivan yhtä valinta kuin muutkin (nimimerkillä omistan myös niitä ihan hyvän määrän!) 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *