Hae
Hannamaria

Auttaako aika sisarussuhteiden parantumisessa?

*Sisältää mainoslinkkejä

Jostain syystä tämä oli mulle koko kauden vaikein jakso nauhoittaa tähän asti. Olin pieni pala kurkussa koko jakson ajan ja nieleskelinkin menemään aika paljon jatkuvasti. En tiedä huomasiko Meri, mutta välillä mulla nousi myös kyynelet silmiin etenkin kun puhuttiin mun ja veljen välirikoista, veljen tärkeydestä, meidän yhteydenpidosta sekä opituista asioista.

Toisin sanoen meinasin porata koko jakson ajan, ehheh! No mut ei, tavallaan tämä jakso oli ihan tosi terapeuttinen, mutta olisi ihana kuulla teidän mielipiteitä ja kommentteja muista näkökulmista; eli jos sulla on isompia sisaruksia tai useampi kuin yksi, jaa tuntosi kommenttikenttään tai viestillä @suhteellistapodcast IG:ssä!

Käy samalla kattomassa Instagramista millaista materiaalia ja nauruja syntyi, kun minä ja Meri stailattiin toisemme Koto Design Marketin pyynnöstä!

Tässä jaksossa käsitellään tarkemmin mm. 

 • Onko tärkeää, että on sisaruksia?
 • Mitä jos olisi ainoa lapsi? Onko tyytyväinen asiaan vai kaipaisiko jotain muuta?
 • Onko sisarussuhteet opettaneet jotain?
 • Mitä eroja siinä, kun sisaruksena on sisko tai veli? Merin ja Hannan kokemukset
 • Oletko kateellinen sisaruksille? Oletko ollut?
 • Millainen suhde oli lapsena vs nyt?

Jakson loppubiisinä on tietenkin Avicii:n Hey Brother, koska veljet ja siskot on best. Tämä oli mun valinta enkä sitä siinä hetkessä pystynyt perustella, mutta etenkin tämä kohta ”Oh, if the sky comes falling down for you / There’s nothing in this world I wouldn’t do” pitää niin paikkansa.

Äänikirjoista tykkäävät nyt korvat hörölle! Uudet *Nextory käyttäjät saavat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson käyttämällä rekisteröityessä koodia ”Suhteellista”! Pääset rekisteröitymään kys. palveluun *täältä.

Suhteellista Podcast Auttaako aika sisarussuhteiden parantumisessa?

Kuuntele podcastia:

Spotify
Anchor.fm
Apple Podcast

Seuraa Instagramissa @suhteellistapodcast

Onko aika auttanut teillä sisarussuhteiden parantumisessa?

Yksi kommentti

 1. Meri kirjoitti:

  Hitsi, en kyllä huomannut <3 Istuttiin liian kaukana omissa "poteroissamme".

  Selkeesti tärkeä aihe <3

  -Meri
  https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.