Hae
Hannamaria

Ensitreffit: valkoisia ruusuja ja huoltsikkakahveja

*Sisältää mainoslinkkejä

Me molemat rakastetaan sitä kihelmöivää ensitreffin tunnelmaa joka on ilmassa ainakin ennen treffejä. Mutta yhtä nopeasti kuin treffit alkavatkin, voi tuo tunnelmakin lässähtää.

Molemmille meille mahtuu sekä hyviä, että huonoja ensitreffikokemuksia Suomesta sekä ulkomailta. Mutta mahtuu niitä ihaniakin sinne joukkoon ja en voi millään väittää että tää jakso olisi ollut vaan valitusta. Päästiin molemmat kertomaan tarinoita, joihin otsikko vahvasti liittyy. Arvaatko kumpi on kumman?

Tässä jaksossa käsitellään tarkemmin mm. 

  • Millainen fiilis on ensitreffeillä käymisestä?
  • Onko jotkut jäänyt vain ensitreffien asteelle?
  • Miten hyviä ja huonoja ensitreffejä on päätynyt listalle?
  • Millaiset oisi täydelliset ensitreffit? Ne toteutettavat ja hulluimmat versiot!
  • Ollaanko päästy sokkotreffeille?
  • Lähettäisiinkö Ensitreffit alttarilla –ohjelmaan?

Loppubiisinä on Merin valinta Ensitreffit alttarilla -ohejlmasta, jonka mainoksissakin tämä kyseinen Mikko Harjun ”Sinä riität” -kipale esiintyy. Kyseiseltä artistilta on myös muita biisejä ohjelmassa ja itse olisin valinnut biisiksi Kaikuluotaimen (joka oli yhden ohjelmassa olevan parin valinta), mutta ehkä tämä Sinä riität sopii ensitreffiteemaan paremmin!

Äänikirjoista tykkäävät nyt korvat hörölle! Uudet *Nextory käyttäjät saavat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson käyttämällä rekisteröityessä koodia ”Suhteellista”! Pääset rekisteröitymään kys palveluun *täältä.

Kuuntele podcastia:

Spotify
Anchor.fm
Apple Podcast

Seuraa Instagramissa @suhteellistapodcast

Nyt ollaan menossa jo ysijaksossa tätä ekaa kautta ja koska kymmeneen tähdätään, on ensi viikon jakso viimeinen tälle syksyä! Puhutaan siinä hiukan joulupyhistä ja muusta mukavata (stressaavasta) ajasta parisuhteen näkökulmasta.

Millaisia ensitreffejä teillä on ollut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.