Hae
Hannamaria

Joulu ja juhlapyhät: rasite parisuhteelle?

*Sisältää mainoslinkkejä

Mistä kiikastaa, jos joulu ja muut juhlapyhät on vain rasitteita parisuhteelle? Me saatiin tosi hyvää keskustelua Merin kanssa aikaan, sillä ollaan niin eri tilanteissa elämässä ja käsitellään asioita niin erilailla. Pääsin mm. kertomaan mun yhdestä ainoasta erilaisesta pariskuntajoulusta, jonka reissulta palasinkin sitten yksin kotiin jouluaattona.

Nauhoittaessa oltiin ihanissa pikkujoulutunnelmissa kuten IG:stä näkyi ja oli ihana saada tämä ensimmäinen kausi purkkiin! Otetaan vastaan muuten kaikki parannus- ja aihe-ehdotukset, olisi ihana saada tehtyä myös toinen kausi. 

Mulle henkilökohtaisesti joulun on melko stressittömiä, mutta toki tilanne voi muuttua todella äkkiä jos päätyy esim. hostamaan joulun. Mun yksi vinkki olikin, että hoida niin paljon käytännönjuttuja pois alta kuin mahdollista jopa ennen joulukuuta jotta stressi vähenee. Oon vuosia toitottanut tätä mm. lahja-asioissa perheelle ja viimein tänä vuonna aikaiset toivelistat löi läpi, joka vähentää huomattavasti ainakin mun stressitasoja.

Tässä jaksossa käsitellään tarkemmin mm. 

  • Onko joulu jotenkin spesiaali vs. Uusi vuosi, juhannus, pääsiäinen?
  • Miten erilailla me vietetään joulun ja mikä tähän vaikuttaa?
  • Kertooko se suhteen tilasta / pituudesta miten joulua viettää?
  • Onko joulu ja juhlapyhät rasite parisuhteelle vai vaan laatuaikaa?
  • Meidän (viisi) vinkkiä stressittömämpään/helpompaan juhlakauteen/jouluun!

Loppubiisinä on Merin valinta, ihana klassikko eli ”Silver Bells” Elviksen tulkitsemana! Tämä on Merille osa vahvaa perinnettä, sillä he kuuntelevat tätä aina jouluisin niiltä muutamalta joululevyltä mitä perheensä kanssa sattuvat omistamaan.

Äänikirjoista tykkäävät nyt korvat hörölle! Uudet *Nextory käyttäjät saavat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson käyttämällä rekisteröityessä koodia ”Suhteellista”! Pääset rekisteröitymään kys palveluun *täältä.

Kuuntele podcastia:

Spotify
Anchor.fm
Apple Podcast

Seuraa Instagramissa @suhteellistapodcast

Onko joulu teidän parisuhteessa rasite & mitä vinkkejä vähempään stressiin teillä on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.