Hae
Hannamaria

Sisustussunnuntai: Yksiön yksityiskohtien päivitys

Tein viime vuoden Huhtikuussa Home Tour -postauksen sekä videon, jossa esittelin uuden kotini. Se on kokenut tässä välissä pienen päivityksen, jonka halusin kanssanne jakaa! Osa päivityksistä on melko suuriakin, osa aivan todella pieniä yksityiskohtia (mutta siltikin arkea helpottavia juttuja). Jotta asunnon pohja hahmottuu, kannattaa tuo aikaisempi postaus käydä katsomassa!

Jyväskylä Tähtiniemi JYSK yksiö sisustus Jyväskylä Tähtiniemi JYSK yksiö sisustus

Eteisen aputaso & karttataulu

Tämä kohta on uusin kookkaampi sisustuslisäys asuntoon. JYSKin alennuksista kävin nappaamassa VIRUM -linjaston sivupöydän, jonka sijoitin keittiötasoa vastapäätä tuomaan lisälaskutilaa keittiöön niin tarvittaessa sekä tuomaan hiukan kotoisuutta muuten pitkään ja tyhjään käytävään.

Se sai heti koristeekseen joululahjaksi pyytämäni raaputuskartan, jonka tuohon taakse seinälle laittoa vielä harkitsen. Toisaalta en haluaisi yhtään ylimääräistä reikää tähän asuntoon, toisaalta pöytätilaa vapautuisi pikkuisen. Pöydälle eksyi myös päivittäisten vitamiinien ja lääkkeiden kori joka muistuttaa niiden ottamisessa.

Jyväskylä Tähtiniemi yksiö sisustus Jyväskylä Tähtiniemi yksiö sisustus

Olohuoneen järjestyksen pyöräytys

Tämä muutos on itse asiassa ollut voimassa jo pidempään. Kun sohvan selkämys oli keittiönpöytää vasten tuntui, että tilaa olisi puolet vähemmän ja fiilis oli ahdas. Nyt kun selkä on sänkyyn päin, jää keittiönpöydän sekä ”olohuoneen” väliin runsaasti tilaa ja ilmavuutta.

Sohvan ja sängyn väliseen koloon mahtuu juuri sopivasti Philipsiltä saamani höyrytin, talousjakkara sekä sohvan päädyn ja seinän väliin muutamat isommat maljakot sekä skumppapullot. Ainoa häiritsevä osio nyt on tuo johtorykelmä sekä modeemipalikka, joille pitäisi vielä tehdä jotakin etteivät ne olisi noin rumasti esillä jatkuvasti.

Jyväskylä Tähtiniemi yksiö sisustus Jyväskylä Tähtiniemi yksiö sisustus

Asunnon uusin tulokas, uusi televisio!! En pysty kertomaan miten iloinen olin kun tämän 49 tuuman Samsungin kaunokaisen sain joululahjaksi, elämänlaatu parani heittämällä. Tämän nimi on virallisesti Pau, edellisen postimerkin kokoisen television (jossa oli Smart TV vuosikymmenen alkupuolelta) oli Piu. Upgreidausta sanon minä!

Sormenjäljet olisi näköjään voinut pöydästä pyyhkiä, hupsista! No kuitenkin, lasipöytä on sijoitettu sivuun sen ollessa puhtaasti sohvapöydäksi aivan liian korkea ja hassun mallinen tähän tilaan. Tekee silti tehtävänsä! Se onkin saanut päälleen jälleen mm. Iittalan Kastehelmi -tuikkuja sekä kuivattuja kukkia. Näiden kuvien oton jälkeen muuten jo kovia kokenut palmuseni (?) teki ihan täyden kuoleman eikä siitä mikään osoita enää ylöspäin. En ymmärrä mikä hänelle tuli, mutta yritän vielä muutamat elvytystoimenpiteet.

Jyväskylä Tähtiniemi Satokausikalenteri yksiö sisustus

Keittiössä Satokausikalenteri…

… jo toista vuotta putkeen! Tästä ei varmaan tarvitse sanoa hirveästi muuta kuin että olen aivan hurahtanut kyseiseen kalenteriin sekä muuhun Satokausi -brändin tekemiseen. Heidän esillä oleminen mm. Prismoissa on aivan mahtavaa, samoin Satokausipyyhkeet ja koko brändin uusi ilme vetoaa meikäläiseen ihan huolella! Jo toista vuotta mennään heidän seinäkalenterilla ja odottelen vain sitä päivää kun heiltä alkaa saamaan A5 tai pienempää taskukalenteriakin 😉 Heidän tuotteitaan saa suoraan heidän omasta verkkokaupasta.

Jyväskylä Tähtiniemi yksiö sisustus Jyväskylä Tähtiniemi JYSK yksiö sisustus

Lipastonpäällinen & koruteline

Kestokukat saivat siirtyä käytävän aputasolle kun tilan valtasi Englannista löytämäni, aivan upea koruteline! Tämä kaunokainen maksoi vain reilut kymmenen puntaa ja on aivan täydellinen löytö. Näiden kuvien jälkeen paikalle löysi myös Iittalan Turkoosi mini-Vitriini, jonne siirsin osan arvokkaimmista sormuksista. Kalevalan korut täytyisi saada tähän vielä esille, sillä niitäkin haluan alkaa käyttää enemmän ja laatikosta ne todella harvoin eksyvät päälle!

Hajuvedet ovat saaneet oman tarjottimensa ja uusin tulokas, Tiffany & Co:n hajuvesi on vielä omassa paketissaan esillä. Tuo turkoosin sävy on niin täydellinen että koko paketti saa jäädä esille! Päällinen on nyt simppeli ja huomattavasti kivempi kuin mitä se aiemmin oli (tosin nytkin sieltä löytyy jo mm. Joulukuun Allure -boxi sekoittamassa pakkaa, hups).

—————————-

Nyt odotan jo suuresti tulppaanikautta, sillä ne ovat yksiä suosikkikukkiani! Olen suhteellisen tyytyväinen asuntoon tällä hetkellä, ainut murheenkryyni meinaa olla keittiönpöytä joka on aavistuksen liian iso nykyiseen tilaan mutta välikappaleen poistaessa hiukan kiikkerä. Asia ei kuitenkaan vaivaa lähes ollenkaan arjessa, joten näillä mennään!

Mitä päivityksiä olette tehneet tai haluaisitte tehdä kotiinne?

6 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Kaunista. Mistä olet löytänyt tuon kehyksen raaputettavaan karttaan?

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ostin ihan valkoisen kehyksen, jonka spraymaalasin kultaiseksi. Olisi tullut tuplaten kalliimmaksi ostaa oikean kokoinen valkoinen kehys verkkokaupasta, nämä tarvikkeet löytyi ihan Jyväskylästä! 🙂

 2. Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi kirjoitti:

  Onpa sulla kaunis koti! Tuntuu, että haen itse vähän kaiken paikkaa. Mulla on minikaksio ja tuntuu ettei mikään sovi minnekään.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Tässäkin on ollut kyllä työmaata jonnin verran, tykkään kuitenkin sisustamisesta todella paljon niin pikku hiljaa muotoutuu. Nappaa ihmeessä inspiraatioksi etenkin Deco-lehti, siinä on aika useinkin hyviä vinkkejä justiin miniasuntojen (eli yksiöiden ja kaksioiden) sisustamiseen ja käytön helpottamiseen!

 3. Donja kirjoitti:

  näppärä koruteline!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *