Hae
Hannamaria

SISUSTUSSUNNUNTAI: Kesäparveke, check! (Ja 2 x uusi Hay Hee Lounge -tuoli)

*Sisältää mainoslinkkejä

Mietin jo hetken postaanko ollenkaan parvekkeen kesäpäivityksestä, mutta uudet Hay Hee Lounge -tuoli:t ja erään illan ilta-auringon ollessa parhaimmillaan napsasin kuvat enkä voinut vastustaa jakamista asiaa teidän kanssa! Toteutin tämän parvekepäivityksen jo kesäkuun puolella ennen Juhannusta ja parin kuukauden päästähän parveke pitää laittaa talviteloille, mutta vielä kerkeää!

Sisustusunnuntai on postaussarja, jossa jokin tietty kohta kodista pääsee framille. Muita saman aiheen postauksia pääsee lukemaan Sisustusunnuntai-tagin alta.

Sisustussunnuntai Hay Hee Lounge -tuoliSisustussunnuntai Hay Hee Lounge -tuoli

Kävin päiväreissulla Oulussa kesän alkupuolella hakemassa kaksi kappaletta kauan himoitsemaani Hay Hee Lounge -tuoli:a. Ostin nämä käytettynä Tori.fi:stä ihan todella hyvään hintaan varmistaen kuitenkin että kyseessä ovat aidot tuolit. Niiden ympärille syntyi loppu parvekkeesta. Käytössä nämä tuolit näkyvät mm. tämän postauksen kuvissa ja uutena näitä myy mm. *Finnish Design Shop.

Sisustussunnuntai JYSK BAKKEBJERG sivupöytä Sisustussunnuntai Hay Hee Lounge -tuoli

Halusin tuolien väliin pikkuruisen pöydän mm. kahvikupille ja sellainen löytyi alennuksesta JYSKistä. Tämä on nimeltään BAKKEBJERG mikäli joku sitä kaipaa. Myös tuotteen sen päällä ovat nekin JYSK:stä. Olin ylipäätään todella positiivisesti yllättynyt JYSKin valikoimista siellä käydessäni, sillä myös molemmat tuolien tyynyt ovat sieltä!

Tuolien vilteistä harmaa on Sokokselta alennuksesta ostettu ja parempilaatuinen, 100% puuvillaa oleva viltti, vaaleanpunainen taasen sekoitetta 7€ hintaan Clash Ohlsonilta. Se on silti vielä tässä vaiheessa ihanan pehmeä ja sopii parvekkeelle!

Sisustussunnuntai kesäinen parveke Sisustussunnuntai kesäinen parveke

Takana näkyvä kommuutti on äidin sukulaisten peruja ja kulkenut mun matkassa jo vuosia. Sen päällä oleva violetti esine on suihkepullo kasveille, jonka löysin Viherlandiasta! En ikinä uskonut että suihkepullot voisivat olla noin nättejä. Ja en muuten todellakaan uskonut että olisin saanut näin pitkään mitään kasvia pidettyä hengissä, olen ihan äimistynyt!

Pinnatuolin olen itse maalannut ja se aikaisemmin koristi keittiötä yhdessä valkoisen pöydän kanssa, mutta nyt toimii alustana kukkaruukulle. Maassa näkyvä kukkalaatikko on muistaakseni viime kesän ostos Carlsonilta.  Lyhdyt ovat sekalaisia ostoksia mm. Ikeasta ja Jyskän varastomyymälästä.

Sisustussunnuntai kesäinen parveke Sisustussunnuntai kesäinen parveke

Kukista ei ole hajuakaan mitä ne ovat, mutta Honkkarin kesäpihalta ne kävin napsaisemassa mukaani Mamma Voutilaisen avustuksella. Vanha arkku on muistaakseni Postin vanhoja peruja, kirpparilöytö aikaa sitten. Sen päällä olevat pienet kasvit ovat nekin JYSKistä. Parvekkeelta puuttuvat vielä valosarjat jotka ostin, mutta ne ajattelin laittaa vasta syksymmällä jos tähän asuntoon jään pidemmäksikin aikaa.

Huomasinpa muuten näistä kuvista, että ikkunalasit kaipaavat puhdistusta vielä ennen talviteloille siirtymistä, jaiks. Onneksi on kiva parveke ja kätevä uusi lempipaikka Hay Hee Lounge -tuoli:n päällä! Osa parvekkeesta muuten on vieläkin varastotilana, ei hajuakaan mihin laittaisin vihreän säkkituolin ja en ole vielä saanut aikaisemmin parvekkeella ollutta pöytää myytyä. Ostajat ilmoittautukaa!

Millainen on teidän kesäparveke?

6 kommenttia

 1. Minnea kirjoitti:

  Nuo Hayn tuolit on kyllä niin kauniit! Meidän terassi näyttää ihan kaatopaikalta sun partsiin verrattuna 😀

 2. Mira Rinne | Voimaannuttajana matkallasi osoitteessa www.fashionpoetry.eu kirjoitti:

  Ihastuttava kesäparveke! <3 Ja hei, meiltä löytyy myös tuo kyseinen Clasun viltti ja oon ihan lovena siihen (ehkä siksi se tähdittää mun työhuonettani mikä on muutoinkin värikäs ja pinkkimäinen unelma :D).

  Täytyy kyllä myöntää, että vaikka tuo terassi (asustellaan rivarinelilössä, jossa iso tilava takapiha sekä etupiha eli sisustettavaa riittäisi!) löytyykin ja muutenkin takapihaa sekä etupihaa, niin voimat on olleet tänä vuonna niin vähissä ettei ole riittänytkään puhtia. Vaikka just ei-niin-kauaa-aikaa sitten ennen kesää suunnitelinkin sisustusta näihin.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Oi mikä kesäkeidas sulla on <3

 4. villananna kirjoitti:

  Vitsit mikä ihana kesäparveke. Tosi kodikas ja suloinen.
  Mulla on kova ikävä omaa vanhaa parveketta, kun sen olisi saanut mukaan kun muutettiin…
  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 5. Marjut kirjoitti:

  Näyttää ihanalta <3 Nuo Hay:n tuolit on upeat.

 6. oikeinkirjoitus kirjoitti:

  tuoli:t?????

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.