Hae
Hannamaria

Työreissu Montrealiin & hetken kevennetty postaustahti

Hyvää uutta vuotta! Ja niin, kyllä vain, kuten otsikko kertoo niin nyt se on tehtävä. Jotenkin tuntui vaikealta aloittaa koko tätä postausta, osaksi siksi että kevyestä lomasta huolimatta väsymys on läsnä (myös vielä kirjoitushetkellä hiilareiden syöminen osaltaan vaikuttaa olotilaan) ja osaltaan siksi, että postaustahdin kevennys on yksi niitä viimeisiä asioita joita haluan tehdä.

90kg Joulukuu Vila jakku musta90kg Joulukuu Vila jakku musta

Työreissu Montrealiin, Kanadaan

Ensi viikon sunnuntaina koittaa lähtö pariksi viikoksi Montrealiin. Tiedossa tulee olemaan työreissu, eli päivät menee melko varmasti töiden, hommien kehittämisen ja bondaamisen parissa. Illat sekä yksi viikonloppu joka päästään Montrealissa viettämään, on toivottavasti antoisia kaupunkiin tutustumisen ja työkavereiden kanssa ajan viettämisen parissa.

Reissussa tullaan olemaan siis aika lailla kaksi viikkoa, joka on jo valmiiksi melko täynnä ohjelmaa. Tämä on myös yksi syy kevennettyyn postaustahtiin sillä epäilen, että kyseisen reissun aikana ei opinnäytetyötä varmasti ihan hirveästi kerkeä edistää.

90kg Joulukuu Vila jakku musta

Kevennetty postaustahti, koska oppari

Pitkään pohdin että voiko näin tehdä mutta totesin, että pakko se on. Ei vaan voi enää pitkittää, vaan on saatava asioita pakettiin jotta pääseepi siirtymään eteenpäin sekä jää edes hiukan vapaa-aikaa muuhunkin. Opinnot on siinä pisteessä, että jäljellä on enää opinnäytetyö ja se on nyt hoidettava loppuun.

Tulen siis postaamaan normaalin 2-4 postauksen sijaan 0-1 postaussa viikossa ainakin nyt Tammikuun ja todennäköisesti myös osan Helmikuun ajan. Oppari on nyt saatava pois alta ja asiaa ei helpota yhtään se, että aloitan tekemään täysipäivästä työviikkoa nelipäiväisen työviikon sijaan.

Rakastan blogin ylläpitämistä ja kaikkea siihen liittyvää, mutta nyt on otettava hiukan aikaa muuhun. Blogi oli 2019 mulle melko suuri prio elämässä ja haluan sen edelleen sitä tulevaisuudessa olevan, sillä into kirjoittamiseen, kosmetiikkaan, ketojuttuihin ja muuhun ei ole laantumassa. Oma hyvinvointi ja opiskeluiden loppuun saattaminen on nyt laitettava kuitenkin etusijalle hetken ajaksi.

90kg Joulukuu Vila jakku musta 90kg Joulukuu Vila jakku musta90kg Joulukuu Vila jakku musta

Kuvat: Minnean muruja

Postaustahdin hidastaminen ei tälläiselle suorittajalle ja ”monta rautaa tulessa” -tyypille ole millään tapaa helppoa. Olisin niin kovasti halunnut pystyä kaikkeen, mutta nyt on priorisoitava opiskeluiden loppuun saattaminen bloigin ohitse – vuonna 2019 kun asia oli toisin päin. Vielä en osaa antaa tarkkaa päivämäärää kun tiheämpi postaustahti palaa, mutta elekää huoliko, kyllä se palaa.

Mutta huoli ei ole tämännäköinen – mulla on jonkin verran postauksia kirjoitettuna varastoon, jotka aion ajastella ja julkaista n. kerran viikossa ja yleensä ti-to -akselilla. Ja vaikka itse sanonkin, on melko hyviä juttuja tulossa! Instagramissa @hannamariaw kosmetiikka, elämä ja muu homma jatkaa menoaan samaan rataan!

*****

Kuvat on otettu Joulukuun puolella vielä ketogeenisellä ruokavaliolla ollessa. Aion ketoa jatkaa nyt 4.1. uudelleen, sillä olo tämän 1,5 viikon (vai kahden) kun on tullut syötyä vapaammin, on ollut aivan hirveä. Tahdon takaisin sen kevyen olon, jonka kanssa ei tule ähkyä, pöhöä ja vatsa ei ole sekaisin jatkuvasti. Jo -15kg tuli tiputettua tänä syksynä, vielä 10kg mentävänä alkuperäiseen tavoitteeseen.

Kiitos muuten jokaiselle joka osallistui joulukalenterin arvontoihin, arvostan jokaista osallistujaa! Jokainen voittaja on nyt arvottu sekä kontaktoitu ja paketit ovat jossain vaiheessa matkalla omistajalleen – myös yritykset lomailevat pyhien aikaan!

Millainen tulee olemaan teidän alkuvuosi?

10 kommenttia

 1. Minnea kirjoitti:

  Tsemppiä alkuvuoteen ja oppariin! Ja huippua työmatkaa Montrealiin!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tsemppiä loppurutistukseen – ja ihan oikean päätöksen olet tehnyt, kun itsekin osaisi höllätä välillä o.O

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Höllääminen on kyllä välillä niin vaikeaa, etenkin suorittajaluonteelle!

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Missä olet töissä? Muistan, että olit harjoittelussa Sokkarilla ja sait sitten vakkaripaikan, mutta en muista mistä 😀

  Nyt keskityt oppariin ja töihin – kyllä blogi ja lukijat odottaa varmasti 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Olin harjoittelussa Osuuskauppa Keskimaalla ja sain elokuussa tosiaan paikan markkinoinnin parista, IT-firmasta! Ja toivon todella, että lukijat ja muut jaksavat odotella 🙂

 4. Marianne kirjoitti:

  Hei näytätpä freshille ja upeelle! ?

 5. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Ihanaa alkanutta 20-lukua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.