Hae
Hannamaria

Kauneusbloggaajien joulukalenteri, luukku 24: Parasta kaupungissani jouluna

Kauneusbloggaajien joulukalenteri, luukku 24 Jyväskylä

Kuten varmasti näitte mun Kauneusbloggaajien joulukalenterin 20. luukusta, oon osana kyseistä kalenteria. Joka vuosi jouluaaton luukku on yhteinen luukku joka aukeaa kaikissa blogeissa (lista alla) ja tänä vuonna aiheena onkin kertoa omasta kotikaupungistaan se, joka on parasta joulun aikaan.

Mullahan on tähän omaan kotikaupunkiin hiukan kaksijakoinen suhde, josta oon puhunut ennenkin. Toistaalta tykkään siitä miten kompakti tämä on ja miten tuttuja kaikki kulmat on, mutta omaan makuun täällä on ihan liian vähän vaihtoehtoja esim. vaatetuksen, kosmetiikan, raflojen ja kulttuurin suhteen. Eikä esimerkiksi kunnollista joulutoria… Löytyy täältäkin silti jotakin hyvää joulun aikaan!

Parasta Jyväskylässä jouluun: tunnelmallinen keskusta kahviloineen

Kahvilat onkin Jyväskylän parasta antia joulun aikaan. On niin paljon lähellä tehtyä jouluherkkua, erilaisia jouluisia kahvivaihtoehtoja ja ympäristöä vaikka muille jakaa.

Itse vierailen eniten näin joulun aikaan Wilhemiinan konditoriassa, josta löytyy joulukakkuja, joululeivonnaisia, glögiä ja joulukahvia. Jos haluat hiukan nopeamman kahvihetken, voit jäädä samaan tilaan josta tilaukset tehdään ja joka on valoisin kaikista. Jos haluat enemmän yksityisyyttä tai hiukan tunnelmallisemman kahvihetken, voit siirtyä syvemmälle Nikolainkulman uumeniin nauttimaan hetkestä.

Muita suosikkeja on Miriam’s Torikulmassa (Kekälettä vastapäätä) kakkuineen ja Papun kahveineen, Espresso House (Stadiumia vastapäätä) ketjun erikoiskahveineen mm. työskentelyyn tai nopeaan hengailuun sekä yläkaupungilta löytyvä The Local Culture Hostel & Café samoihin juttuihin.

Mikäli tykkäät teestä ja jaksat matkata hiukan keskustan ulkopuolelle, on Teeleidi aivan mahtava ympäri vuoden iltapäiväteensä ja tunnelmansa kanssa. Toki joulun aikaan me saadaan kaksipäiväinen Designtori Ilokiveen sekä Iloinen joulukauppa Forumiin, joissa vierailla kahviloiden lisäksi!

TÄNÄ VUONNA KAUNEUSBLOGGAAJIEN LUUKUT AUKEsivat:

1. Gingerbiscuit
2. Glitteri addikti
3. Charming Nails
4. Laura Loukola
5. Beauty by Ida M
6. Meikkiholisti
7. Blinger Shimmer
8. Keyword: Love
9. Virve Fredman
10. Miten niin liikaa?
11. Strokes of color
12. Paletilla
13. Dioriina
14. Viilankantolupa
15. Glitz & Glam
16. Rouva Kameleontti
17. Nena Sofia’s
18. Maria Glow
19. Miss Aria
20. Minä, woop! Arvonta vielä muuten käynnissä!
21. Purkkisirkus
22. Huulipunamania
23. Kerroksia
24. Yhteisluukku jokaisessa blogissa

Blogi hiljenee nyt joulun pyhien ajaksi, mutta linjoilla ollaan taas pyhien jälkeen. Elämää ja kosmetiikkaa voi silti tsiikailla mun Instagramista tässä välillä @hannamariaw.

Käykää sillä välillä osallistumassa myös mun oman joulukalenterin vikaan arvontaan, jossa voit voittaa Zuii Organicin tuotepaketin!

Ihanaa joulunaikaa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.