Hae
Hannamaria

Suomen ensimmäinen Goodiebox järkytti – Goodiebox Helmikuu 2020

*Sisältää mainoslinkkejä

Suomen ensimmäinen Goodiebox on täällä! Mikäli joltain on vielä mennyt ohi, suomalainen Bette Box ja tanskalainen Goodiebox yhdistyivät alkuvuodesta ja Bette Boxit ovatkin nyt Goodieboxeja. Nähtäväksi jää millaisella sisällöllä tulevat Goodieboxit täytetään ja löytyykö mm. suomalaisia merkkejä valikoimista, mutta tämä oli ainakin hitti!

Blogista löytyy edelleen lähes kaikki Bette Boxit viimeisen muutaman vuoden ajalta. Myös Goodiebox sai oman tagin! Tämä boxi on PR-boxi.

ensimmäinen Goodiebox ensimmäinen Goodiebox ensimmäinen Goodiebox

Pakkaus ja tuotetietojen esittely

Olen aika ihastunut tähän pahviseen pakkaukseen! Ilme on todella moderni ja yksinkertainen, lisäksi itse veto-osa laatikosta vastaa hyvin boxin teemaa. Toki tieto onko tämä kierrätettyä puuttuu, mutta tuo ja muut vastaavat asiat selviää *kaikki verkkosivuilta joten nou hätä.

Tuotevihkosia parantaisin sen verran, että niissä lukisi millimäärät paljonko tuotetta on per tuote (vaikka toki lukee onko tuote full size vai sample tms) sekä sen, että mistä tuotetta on helposti saatavilla. Nuo lukivat Bette Boxin lappusissa, joista pidin – auttoivat huomattavasti!

Takaosassa vihkoa lukee sekä tarkempi kuvaus boksin teemasta, että keskellä inspiroivia ja kehittäviä vinkkejä. Todella kiva lisä! Vihko on ylipäätään kivaa materiaalia ja hyvän kokoinen, miellyttää myös graafikon silmää.

Goodiebox Helmikuu 2020ensimmäinen Goodiebox

Boxin teema: Energize

Aivan ihanasti kirjoitettu teksti ja konkreettiset vinkit – ole välillä yourselfish ja varaa aikaa kalenterista vain olemiselle, kirjaimellisesti tekemällä varaus kalenteriin! Tämmöinen suorittaja nautti tästä vinkistä sekä hyvästä huumorintajusta ja nokkelista sanavalinnoista joita tekstiin oli ujutettu.

Tämä yourselfishness -boksi on täytetty tuotteilla, jotka laittavat energiatasot nousuun ulkoisesti. Rentoumisesta muistuteltiin vielä toisessakin kappaleessa, 5/5 teksti kyllä. Olen vakuuttunut.

Goodiebox Helmikuu 2020

Starskin Glowstar Foaming Peeling Puff (ovh 10,95€)  hämmensi ensialkuun, sillä luulin tämän olevan kasvonaamio! Pirteä keltainen pakkaus kätkeekin sisäänsä patentoidun kuorivan sienen, joka sisältää mm. AHA-, porkkana- ja parsakaaliuutetta. Tätä voi käyttää 1-2 kertaa kasvojen puhdistuksen jälkeen (en tosin käyttäisi edes päivittäin, voi olla tujua). Saatavilla mm. *lookfantastic.fi:stä.

Naobay Protective -hoitoaine (ovh 11,95€) yllätti! Tuoksu on melko voimakas, mutta metsäinen eikä ollenkaan epämiellyttävä. Tämän hoitoaineen sanotaan ravitsevan sekä suojaavan hiuksia sisältäen mm. arganöljyä. Testiin menee nykyisen loppumisen jälkeen! Saatavilla mm. Greenbeauty.shop:sta, mutta postit ovat aikamoiset.

Goodiebox Helmikuu 2020

Dr. Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating -yönaamio (ovh 9,90€) on mulle jostakin jo ainakin nimeltä tuttu, mutten muista tätä vielä kokeilleeni. Olen melko innoissani, sillä olen ihan hurahtanut yönaamioihin Huxleyn jälkeen – miten helpoksi voi tehdä kasvojen kosteuttamisen! Tämä on lisäksi vegaaninen ja luonnonmukainen vaihtoehto. Saatavilla mm. *lookfantastic.fi:stä ja *Lyko.fi:stä.

Mudmasky Aftermask Vitamin -seerumi (ovh 59€) on mulle merkkiä myöden aivan vieras tuote. Sen kuitenkin kerrotaan olevan omiaan naamioiden jälkeiselle ajalle, sillä sen tulisi ylläpitää ihon heleyttä, terveyttä ja uudistaa sitä mm. merilevän avulla. Jännä nähdä, on niin mielenkiintoinen että menee nykyisen Lumenen jälkeen testiin! Saatavilla mm. heidän omilta sivuiltaan.

Goodiebox Helmikuu 2020

Essential by Goodiebox Face Mist (ovh 9,95€) vaikuttaa mielenkiintoiselta. En tiennyt ollenkaan, että Goodiebox tekee itse kosmetiikkaa! Tämä on ilmeisesti hiukan kuin MAC Fix+, jonka kanssa voi virkistäytyä pitkin päivää. Se sisältää hiukan mm. puuvillansiemen- ja puuvillakukkauutetta. Aion todennäköisesti viedä tämän töihin, sillä välillä kaipaa freesausta! En löytänyt tälle mitään ostopaikkaa, ainakaan vielä.

*****

Kuten ajattelin, on joitakin tuotteita hankalampi löytää sellaisista paikoista, jotka ylipäätään toimittavat Suomeen tai tekevät sen edullisesti. Nämä jutut toisaalta tekevät tästä boksista erittäin mielenkiintoisen, sillä näitä tuotteita ei ainakaan kävele vastaan heti! Tälläiselle kosmefriikille 5/5 ainakin tämä ensimmäinen Goodiebox!

Tilausjaksoja on tällä hetkellä ainakin valittavissa vain *jatkuva tilaus hintaan 24,95€ kuussa ja arvoltaan aina vähintään 75€. Toki tuon voi tilata ja heti peruuttaa, jolloin saat vain yhden kuun boxin ja niin edelleen. Tällä hetkellä heillä on myös sivuillaan koodi, jolla saa 25€ arvoisen lahjan seuraavaan boksiin mukaan!

Mitä tunteita herätti ensimmäinen Goodiebox?

8 kommenttia

 1. Mari kirjoitti:

  Vaikuttaa ehdottomasti parannukselta Bette boxiin nähden :).

 2. Sonja Suomela kirjoitti:

  Tää oli kyllä huippu! Ja mulla näytti olevan ihan sama sisältö kuin sulla 🙂

 3. Lala kirjoitti:

  Mutta eihän tämä lainkaan ensimmäinen goodieboxi ole. Se on ollut Suomessa jostain lokakuusta nyt vain yhdistyi Betten kanssa.

 4. Virve kirjoitti:

  Valitettavasti itse ne tykästynyt oikein yhteenkään tuotteeseen – niin tai yhtä en ole vielä kokeillut, kun ei ole sitä kasvonaamiota, jonka jälkeen sitä voisi testata.

  Tuo kasvosuihke tuntuu aika turhalta, hiustenhoitoaine ei toiminut mulla ja tuo kasvojen puhdistussuti putsausaineineen puhdisti kyllä ehkä vähän liiankin puhtaaksi.

  Mudmaskyä en ole vielä kokeillut, koska ensin pitäisi ostaa kasvonaamio, jonka jälkeen sitä sitten vasta käytetään. Tässä olisi voinut kyllä nyt olla se kasvonaamiokin mukana, niin olisi järkevämpää.

  Tuo yönaamio jähmettyi kummasti naamalle, eikä tuntunut mukavalta. Aamulla en huomannut kasvoissa mitään parannusta yönaamion jälkeen.

  Tuli jotenkin huijattu olo näiden jälkeen. Ainoa mukava asia oli mukana tullut pahvirasia, jolle on kyllä käyttöä, muille ei.

  • hannamariav kirjoitti:

   Harmi kuulla ettei tuotteista ollut itselle käyttöä! Ja olet oikeessa, tuota Mudmaskia varten olisi voinut olla se kuorintakin tässä boksissa niin kokonaisuus olisi ollut eheämpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.