Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

Ajatonta hehkua – Helmikuun Glossybox vain 10 €

Kaupallinen yhteistyö: Glossybox Finland
*Sisältää mainoslinkkejä

Timeless Treats! Helmikuun Glossybox 2022 pitää sisällään tuotteita, jotka ovat aina ajattomia klassikoita ja missä tahansa hetkessä aamun ihonhoidosta illan rientoihin valmistautuessa. Helmikuu onkin hiukan erilainen, sillä osa vastaanottajista on saanut mustan boksin ja osa valkoisen! Boksin arvo on aina yli 50 €, mutta nyt se oli yli 120 €!

Helmikuun Glossybox Timeless Treats

Tässä kuussa Alekoodilla HANNAV saat tilatessasi *tämän helmikuun boksin vain 10 € hintaan käyttäessäsi se ostoskorissa! Alekoodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa 28.2.2022 asti. Jokainen boksi muuten kerryttää Glossy Credits (eli rahaa) Glossyn käyttäjätilillesi, jonka voit halutessasi käyttää uusien boksien hankintaan tai käyttää rahana *Lookfantastic.fi-verkkokaupassa.

Helmikuun Glossybox

Avant Skincare Collagen Intense Radiance Activator -seerumi (30ml / 109,90 €) oli laatikon yllättäjä! Mulla ja Avant Skincarella on yhteinen menneisyys joka ei aina ole ollut kovin valoisa, mutta tän tuotteen kohdalla siihen tuli muutos. Esim. sarjan yövoide on ollut aivan liian voimakaan ruusun tuoksuinen ja en pystynyt sitä käyttämään loppuun vaikka miten olisin halunnut.

Tässä seerumissa tuoksu on paljon kevyempi ja hedelmäinen, eikä se jää iholle leijailemaan levityksen jälkeen. En silti suosittele tuoksuherkille, vaikka miten ihanan kosteuttava ja helposti ihoon imeytyvä tämä seerumi onkin!

Grace & Stella Pretty in Pink -silmänympärysnaamio (24 kpl / 31,95 €, mukana yksittäiset) oli ihan kiva setti. Testasin ne heti samana iltana kun sain Helmikuun Glossybox:in ja jos käyttäisin tän tyylisiä enemmän niin pitäisin tuota 24kpl settiä hyvänä vaihtoehtona. Naamio itsessään on hydrogeeliä ja pysyi paikoillaan ihan samaan tapaan kuin muutkin vastaavat. Nämä eivät tuoksuneet mitenkään erikoiselle ja silmänympärysiho tuntui niiden jälkeen kosteutetulta. Hieroin ylimääräisen seerumin silmänympärysihoon ja läträsin pussin pohjalta loput kaulalle ja dekolteelle.

Helmikuun Glossybox

Burt’s Bees -huulivoide (4,5 g / 4,99 €) yllätti todella positiivisesti. Mun kokemus Burt’s Beesin aikaisemmista huulivoiteista on, että ne on olleet hyvin paksuja ja levittyneet heikosti, mutta tämä kumosi nuo uskomukset. Tässä ei ole lisättyjä hajusteita tai makuaineita (sanotaan myös olevan hypoallergeeninen) ja se sisältää mm. kokum-, karite- ja kaakaovoita. Pääsee mun pikkulaukkuun ja mukaan hetkiin, kun sormia ei halua käyttää huulirasvan levitykseen mutta jotain pitää olla!

Balance Me BHA kuoriva tiiviste (180 ml / 32,60 €, mukana 30 ml) oli miellyttävä kokemus. Öljyliukoiset BHA:ta sisältävät tuotteet sujahtavat talia erittäviin ihohuokosiin ja kuorivat niitä sisältä päin, kun taas vesiliukoiset AHA-hapot vaikuttavat ihon pinnalla ja kuorivat kuollutta ihosolukkoa. Tässä tuotteessa kuoriva BHA on salisyylihappo ja se toimiikin erityisen hyvin mustapäiden ja ihon tukkeutumisen ehkäisemisessä. Suosittelen käyttämään kuuriluontoisesti, johon pieni matkakoko onkin OK!

The Beauty Crop BFF -kulmageeli (4ml / 7,50 €) on mulle ennestään tuntematon merkki ja tuote. Olen testannut tätä vasta kerran ja sen perusteella voin sanoa, että etenkin hennomat ja helposti paikallaan pysyvät kulmat nauttivat tästä. Omani ovat niin itsepäiset, että niiden osalta testit jatkuvat. Tuotetta on tehostettu mm. E-vitamiinilla sekä risiiniöljyllä.

*****

Summasummaarum tosi kiva boksi, jossa oli arkirutiinia tukevia tuotteita ja vielä sellaisia, joita ei oo ennen tullut testattua! Ja nämä kokeilut oli onneksi onnistuneita + yksi uusi tuotemerkkikin löytyi. Niin ja onhan toi hullua, että täältä löytyi hintavaa Avantia…

Alekoodilla HANNAV saat *tämän helmikuun boksin vain 10 € hintaan! Eli jos tilaat 1kk boksin (jatkuva tilaus, jonka voi perua 1kk irtisanomisajalla), niin tilauksen summa on 10 €, jos tilaat 3kk paketin niin tilauksen yhteishinta on vain 44,91 €. Alekoodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja toimituskulut ovat aina ilmaiset. Alekoodi on voimassa 28.2.2022 asti.

Kai muuten jo tiesit, että isoa osaa tuotteista, jotka bokseissa tulevat, voi ostaa yksittäin *Lookfantasticin verkkokaupasta? Kyseessä on kaksi saman konsernin eri haaraa, joten on fiksua yhdistää voimat näin!

Mitä ajaton hehku teille tarkoittaa?

Seuraa minua: Instagram / Facebook / TikTok

Lue myös:

Djusie – Uusi kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki

Vuoden 2021 parhaat meikit ja välineet

3 x Kuinka huulimeikki muuttaa meikin

Kaupallinen yhteistyö: Glossybox Finland

6 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Onko tuolla boksissa usein siis ihan myyntikokoisia tuotteita vai matkakokoisia vai molempia sopivasti? 🙂 Tuo kuoriva tiiviste kuulostaa varsin tehokkaalta tuotteelta 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Molempia vaihtelevasti! Esim. tää Avant on täysikokoinen 30ml tuote, samoin kulmageeli,tammikuussa oli suihkugeeli sekä Elf Beautyn luomiväripaletti. Viime vuonna on ollut mm. naamioita, paletteja ja muita täyskokoisia tuotteita tasapainottamassa matkakokoisia 🙂

  2. byelinpo kirjoitti:

    Kivoja tuotteita boksissa! Silmänympärysnaamio ja huulivoide vaikuttaa kokeilemisen arvoisilta!

  3. riitta reissaa kirjoitti:

    Burt’s bee -huulirasva onkin jo hyvä tuttu. Ja tästä saa kivasti lisää tuotevinkkejä. Hyviä settejä!

  4. villananna kirjoitti:

    Ah, nyt mä muistan mitä tarkoitin sillä mun kommentilla Instassa 😀 Just sitä, ettet näyttänyt sisältöä heti. Kun tämmänen ihminen kuin minä menen ihan sekasin 😀

  5. petra kirjoitti:

    Tasapaino kuulostaa hyvältä! Matkakoot on kyllä ihan fiksuja just että saa testata jotain ihan uutta pari kertaa että tietää miten sopii iholle 🙂 Mutta on se kiva ettei kaapit ole ihan täynnä vaan matkakokosia tuotteita 😀

    http://www.sangynalla.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *