Hae
Hannamaria

DJUSIE – Uusi kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki

*Sisältää mainoslinkkejä

Vuoden 2022 ehdottomasti yksi kiinnostavista kotimaisen luonnonkosmetiikan uutuuksista on *Djusie, jonka takana ja kampanjakasvona on Katja Kokko! Kävin heidän virtuaalikoulutuksensa, joka oli tosi hyvä ponnahduslauta brändiin tutustumiselle (nämä tuotteet on siis saatu).

Brändin ihonhoitofilosofia perustuu ”mehukkaaseen ihoon”, joka on kuulas, kosteutettu, napakka, elinvoimainen ja kirkas, sekä sisältä että ulkoa. Kaikki tuotteet ovat ECOCERT-sertifioituja ja ne on suunniteltu tukemaan ihon optimaalista kosteus-rasvatasapainoa.

F-Beauty Djusie luonnonkosmetiikka

Raaka-aineet ovat vakuttavia

Brändiesityksessä on listattu muutama tähtiraaka-aine, joiden päälle sen tuotteet on rakennettu. Brändin filosofiana on, että jokaisella raaka-aineella on tuotteissa oma tärkeä funktionsa eikä niihin ole lisätty mitään ylimääräistä. Tämä myös tarkoittaa, että tuttuun tapaan näilläkin on viimeinen käyttöpäivä. Merkin raaka-aineiden kivijalat ovat:

Ruusukvitten: Ruusunsukuinen matala pensaskasvi, jonka hedelmien siemenistä saa kylmäpuristettua öljyä. Sen makea tuoksu muistuttaa marsipaania. Ruusukvitteninsiemenöljy rauhoittaa tulehduksia, vahvistaa ihon suojabarriääriä, tasapainottaa ihon talineritystä, siloittaa juonteita, kirkastaa ihon sävyä ja suojaa ihoa UV-säteilyn sekä ulkoisten stressitekijöiden aiheuttamilta soluvaurioilta.

Skvalaani: Skvalaanin sukuista skvaleenia löytyy ihotalista eli sebumista luonnostaan. Djusien käyttämä skvalaani valmistetaan oliiviöljyn puristamisen tuotannon sivutuotteena ja on n koostumukseltaan ohutta ja ihotuntumaltaan silkkistä eikä tuki ihoa. Skavalaani tasapainottaa ihon talineritystä, edistää solujen uusiutumista, ehkäisee sekä vaalentaa arpia ja pigmenttiläiskiä iholla ja suojaa ihoa UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Skvalaani sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

Lakkakääpä: Reishi eli lakkakääpä on adaptogeeninen sieni, jota kutsutaan kuolemattomuuden kasviksi ja sen ajatellaan tuovan hyvää onnea. Reishi sopii herkälle, kuivalle ja punoittavalle iholle, sekä ikääntymisen
merkkien, pigmenttiläiskien ja arpien hoitoon. Djusie käyttää maailman ensimmäisenä ja ainoana kosmetiikkasarjana suomalaista, luomuviljeltyä ja erittäin korkealaatuista lakkakääpäuuttetta, joka on
valmistettu 100 % sienen itiöemistä jyvien ja sienirihmaston sijaan.

Açaímarjaöljy & bisabolol -yhdistelmä: Açaímarjaöljy toimii synergisesti alpha-bisabololin kanssa – erityisesti pigmenttiläiskien hoidossa melaniinisynteesiä hillitsemällä. Yhdisteen on todettu ehkäisevän pigmenttiläiskien muodostumista ja kirkastavan ihon sävyä kojic-happoa ja arbutiinia tehokkaammin ja pitkäaikaisemmin ilman ihon herkistymistä.

Gotu kola: on vuosituhansia ayurvedassa ja kiinalaisessa lääketieteessä käytetty rohtokasvi, jota hyödynnetään paljon ihonhoidossa. Se sisältää runsaasti bioaktiivisia ainesosia, kuten triperteenejä, asiaticosidea, asiatic acidia, madecassosidea ja madecassic acidia, jotka parantavat kollageenin muodostumista, erityisesti tyypin I ja III -kollageenia, jotka ovat dermiksen yleisimpiä kollageenityyppejä.

Omenasiiderietikka: Valmistettu fermentoimalla, ja sisältää AHA-happoihin kuuluvaa sitruuna- ja omenahappoa, aminohappoja, oligosakkarideja, monosakkarideja, C-vitamiinia ja kaliumia. Omenasiiderietikka tasapainottaa ihon pH:ta ja bakteerikantaa, kosteuttaa ja pehmittää ihoa tehokkaasti, poistaa kuollutta ihosolukkoa, parantaa ihon joustavuutta ja suojaa sitä vapailta radikaaleilta. Se kirkastaa sameaa, kuivakuivaa ja tukkeutunutta ihoa ja sopii pigmenttiläiskien, ikääntyvän ihon sekä erilaisten epätasapainotilojen hoitoon.

Glukonolaktoni: Se on polyhydroksi- eli PHA-happo (vaikutuksiltaan samankaltainen kuin AHA-happo, mutta vähemmän ihoa ärsyttävä). Glukonolaktoni poistaa kuollutta ihosolukkoa eli kuorii ihoa, kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti, siloittaa juonteita, tasoittaa ihon pintaa ja vahvistaa ihon suojabarriääriä. Glukonolaktoni voi sopia myös herkälle, jopa rosaceaan taipuvaiselle iholle.

F-Beauty Djusie luonnonkosmetiikka

Tuoteperheessä kolme tukipilaria

 • *Acid Bloom Balancing Essence, joka on ihon pH-tasapainoa ylläpitävä hoitoneste. Kokeilin tätä pikaisesti muutaman kerran ja tykkäsin! Vaikutukset todistaakseen pitäisi sitä toki käyttää pidempi yhtäaikainen jakso. 100ml on 39 €.
 • *Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Kasvoöljy oli mielenkiintoinen kokemus! Tykkäsin tuoksusta, vaikka se omaan nenääni pullosta olikin hiukan voimakas. Se ei kuitenkaan jäänyt nenään leijailemaan pidemmäksi aikaa. Öljy tuntui imeytyvän ihoon hyvin, mutta jätti perinteisen öljymäisen lookin kasvoille. Pidempiaikaiset testit vaaditaan tarkemman analyysin aikaansaamiseksi, mutta alku on lupaava. 30 ml on 49 €.
 • *Liquid Silk Perfect Puhdistusöljy on mun suosikki koko porukasta! Tällä puhdistuu kasvot hellävaraisesti eikä siitä jää ”lähmäinen” fiilis. Tämä sopii tosi hyvin myös mekinpoistoon ja poistaa myös vedenkestävän ripsivärin (meikin kanssa pesisin tällä kahdesti tai tämän jälkeen vielä muulla putsarilla). 100ml on 35 €.

Kolmesta tuotteesta on saatavilla myös *Fruit Bloom Box hintaan 119 € jolloin säästää muutaman euron kun tilaa kaikki kerralla.

Jatkossa sarja tulee laajenemaan. Koska brändi on luonnonkosmetiikkaa, saattaa sen erien välillä tuoksujen voimakkuus vaihdella. Koostumukset ovat kuitenkin stabiloitu mahdollisimman tarkasti samanlaisiksi erien välillä, vaikka tämä ei luonnonkosmetiikassa olekaan 100 % mahdollista. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja niiden lisäksi sarja promoaa kolmea eri ihonhoitorituaalia, yhtä jokaiselle tuotteelle.

Djusie edustaa lisäksi mielen hyvinvointia, tervettä itsetuntoa, ystävällisyyttä, luonnollista kauneutta ja se haluaa viljellä myös empatiaa. Djusie sijoittaakin vuosittain osan tuotoistaan mielenterveystyöhön.

Hinta ja saatavuus

Brändin tuotteet ovat kirjoitushetkellä 35-49 € välissä, eli ne ovat premium-luonnonkosmetiikkaa.  Verkosta tuotteita saa mm. *House of Organicilta, *Biodellyltä, *Jolie.fi:stä sekä *Beautiikilta. 

Mitä mieltä te olette Katja Kokon Djusie-merkistä?

Seuraa minua: Instagram / Facebook / TikTok

Lue myös:

Kaikki Luonnonkosmetiikka-tagin postaukset

Luonnonkosmetiikka: 9 x teidän suosikkituotteet

Koko kasvojen ihonhoito luonnonkosmetiikalla

Luodaan kesän hehku luonnonkosmetiikalla

2 kommenttia

 1. Kisse kirjoitti:

  Kuulisin tosi mielelläni kokemuksiasi Djusiesta vielä tulevaisuudessa, pidemmän käytön jälkeen! 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Jes, tulossa on kun oon saanut alta muutamat muut ihonhoitotuotetestit ensin! En halua pitää liian montaa tuotetta kerralla auki varsinkaan luonnonkosmesta, joilla on parasta ennen -päivä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.