Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

Brändisyynissä korealainen luonnonkosmetiikkamerkki Aromatica + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Bearel.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Miten on, oletteko valmiita uuteen tulokkaaseen? Kahden kuukauden ajan on mulla ollut testissä tämä korealainen luonnonkosmetiikkamerkki Aromatica, joka on vakuuttanut mut hyvin vahvasti. Etenkin merkin kuivan ja herkän ihon ”ruusulinja” ja Rosemary-hiustenhoitolinja on tarjonneet parastaan.

HOX! Olen torstaina 17.3. klo 18 Bearelin Instagram-tilillä LIVESSÄ puhumassa ihonhoidossa heidän *K-Beautypäivillään! Tehdään paikan omistajan Jennin kanssa molemmat meidän tän hetken ihonhoitorutiini, kerrotaan suosikkituotteet ja keskustellaan vähän ihonhoidon muuttumisesta kesää kohti.

HOX part 2!  Nyt on hyvä tilaisuus tutustua korealaiseen kosmetiikkaan, sillä saat 14.4.2022 asti korealaisen kosmetiikan mekan, eli *Bearelin koko valikoimasta 20 % alea koodilla ”hannamaria” (normaalihintaiset tuotteet).

Korealainen luonnonkosmetiikkamerkki Aromatica

Brändi: Korealainen luonnonkosmetiikkamerkki Aromatica

Aromatica on perustettu vuonna 2004 Jerry Kimin toimesta. Heidän ensimmäinen tuotteensa oli mineraaliöljytön ja silikoniton hierontaöljy, jota seurasi nopeasti 2005 ruusuinen ihonhoitolinja. Sitä on aiemminkin saanut Suomesta, mutta tuon jälkeen brändi on kokenut aivan lähihetkinä täyden uudelleenbrändäyksen ilmeensä sekä tuotteidensa osalta. Uudistuksensa jälkeen se on edelleen sitoutunut luomuviljelyyn sekä valmistamaan tuotteensa itse. 

Koko Reviving Rose Infusion -sarja, jonka tuotteita tässä postauksessa suurimmaksi osaksi käsitellään, on suunniteltu kuivalle iholle ja olemaan hellävarainen. Se on jatkoa alkuperäiselle ruusulinjalle, mutta täysin uudistettu!

Korealaista luonnonkosmetiikkaa ei markkinoilla ole aivan tuhottomia määriä, joten sitä on aina mukava päästä testaamaan! Brändin kaikki tuotteet ovat ECOCERT-sertifioituja, vegaanisia sekä eläinkokeettomia.

Sarjaa saa Suomesta mm. *Bearel.fi -verkkokaupasta. Käytä alekoodia ”hannamaria” saadaksesi 20 % alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista 14.4.2022 asti!

Aromatica Reviving Rose Infusion Cream Cleanser puhdistusAromatica Reviving Rose Infusion Cream Cleanser puhdistus

Reviving Rose Infusion Cream Cleanser -hellävarainen puhdistusvoide

Koko & hinta: 145 grammaa – 24,90 €

Tämä kuivalle iholle suunniteltu *Reviving Rose Infusion Cream Cleanser -puhdistusvoide on ollut todellinen yllättäjä. Käytän maksimissaan pikkurillin kokoisen määrän kasvoille kaksoispuhdistuksen toisena osana, joka riittää paremmin kuin hyvin. Tämä puhdistusvoide vaahtoutuu todella kauniisti vieden mennessään loput meikit ja liat. Se ei jätä kiristävää tunnetta iholle, joka on mulle isoin mittari puhdistustuotteiden miellyttävyydessä.

Se sisältää ruusu-uutteen (rauhoittaa ja siloittaa) lisäksi mm. ruusunmarjauutetta (sisältää runsaasti vitamiineja), kehäkukkaa (antiseptinen ja antibakteerinen ainesosa, joka hillitsee tulehduksia) sekä amblapuu-uutetta (Intian karviainen, lievittää tulehduksia, kosteuttaa ja suojaa ihoa), joka sisältää runsaasti C-vitamiinia (tasoittaa ihon sävyä). Tuoksu on muihin linjaston tuotteisiin verrattuna kevyt.

Aromatica Reviving Rose Treatment Toner kasvovesi Aromatica Reviving Rose Treatment Toner kasvovesi

Reviving Rose Infusion treatment -kasvovesi

Koko & hinta: 200 ml – 35,90 €

Ravistettava ja ihanan kevyt *Reviving Rose Infusion Treatment -kasvovesi sisältää 64,7-prosenttisesti ruusu-uutetta! Kasvovedeksi erilaisen siitä tekee pieni määrä ruusuöljyä, joka saa aikaan tuotteen kaksifaasisuuden. Olen tykännyt kuivaihoisena käyttää tätä kerroksen tai kaksi käsin levitettynä aamuin ja illoin aina kaulalle asti vietynä. Testasin tätä myös mun herkälle silmänympärysiholle eikä se ollut moksiskaan.

Se tuntuu iholla todella kosteuttavalta ja hoitavalta jättäen ihon ”hyvinvoivan” näköiseksi. Aloe vera -uute sitoo kosteutta ihoon ja rauhoittaa ihoa, samalla kun etenkin Hyramin hehkuttama niasiiniamidi hoitaa erityisesti hyperpigmentaatiota. Tässä on tuoksua jonkin verran enemmän kuin puhditusvoiteessa ja sen koostumus on helposti kerrostettavan ohut, mutta miellyttävä.

Aromatica Reviving Rose Seerumi

Reviving Rose Infusion -seerumi

Koko & hinta: 100 ml – 35,90 €

Nyt on seerumipullolla KOKOA! Harvemmin saa tälläisellä hinta-laatu-määrä-suhteella näin paljon hyvää seerumia. *Reviving Rose Infusion -seerumi on tämäkin erityisesti kuivalle iholle sopiva seerumi, joka mulla menee top 5 -seerumeihin kuivalle iholle heti Frudian Blueberryn, Lumenen Glow Boostin, Mizonin hyaluronihapposeerumin ja Huxleyn Secret of Saharan rinnalle.

Ruusuöljyn ja ruusu-uutteen lisäksi se sisältää mm. seljanmarjaa, karviaista, aloe veraa, kehäkukkaa ja joka hiukan mangoa! Koostumus itsessään on helposti levittyvä sekä selkeästi seerumien ohuemmasta päästä. Käytän tätä aamuin illoin yhden kerroksen ja levitän sitä oikein runsaalla kädellä myös dekolteelle, sillä tämä imeytyy todella tehokkaasti eikä jädä jälkiä vaatteisiin.

Aromatica Reviving Rose Infusion Cream voideAromatica Reviving Rose Infusion Cream voide

Reviving Rose Infusion -kasvovoide

Koko & hinta: 50 ml – 39,90 €

Lähes kahden kuukauden testijaksoni aikana rakastuin erityisesti tähän tuotteeseen todella palavasti! Tämä *Reviving Rose Infusion -kasvovoide on koostumukseltaan ihan mahdottoman upea voide ja se jättää iholle kosteutetun ja heleän lopputuloksen, joka on täydellinen meikin alle.

Kuiva ihoni tykkää tästä täyteläisestä voiteesta, jossa on ruusunmarjauutetta (sisältää mm. A- ja C-vitamiinia), sheavoita (pehmentää ihoa ja tekee siitä joustavamman) sekä antiseptistä babassuöljyä (joka lukitsee kosteutta ihoon).

Menee heittämällä mun TOP 3 -kasvovoiteisiin.

Aromatica Organic Rosehip öljyAromatica Organic Rosehip öljy

Organic Rosehip-öljy

Koko & hinta: 30 ml – 29,90 €

Voitteko kuvitella, että kyseessä on 100 % yhden tuotteen INCI? Pelkkää orgaanista ruusunmarjaöljyä sisältävä *Rosehip-kasvoöljy on tuoksuton ja väriltään oranssinpunertava.

Ruusunmarjaöljymn tiedetään yleisesti sisältävän paljon antioksidantteja, hyviä rasvahappoja, tasoittavan arpia, tukevan ihosolujen uusiuumista ja rauhoittavan tulehduksia, eli se sopii sopii täydellisesti sekä kasvoöljyyn että on upeasti osa Reviving Rose -linjan tuotteita.

Itse käytin tätä öljyä iltaisin pääosin kasvovesi + seerumi -kombon päälle, mutta alle voisi laittaa myös kevyen kerroksen kasvovoidetta. Ensialkuun hämmennyin öljyn väristä, mutta siihen totuttuani ei tuo enää haitannut. En myöskään huomannut pyyhkeiden tai tyynyliinan värjääntyvän.

Aromatica Rosemary hiustenhoito

Rosemary Scalp Scaling -shampoo

Koko & hinta: 400 ml – 19,90 €

Koko Rosemary-linja on hyvin yrttisen tuoksuinen ja vei mut suoraan johonkin luonnonkosmetiikkahoitolaan tunnelmaltaan! Tämä *Rosemary Scalp Scaling -shampoo on sopii kaikille, myös curly girl -metodin noudattajille. Se on silikoniton sekä sulfaatiton, vaahtoaa helposti ja jättää raikkaan tunteen päänahkaan! Vaahdotan itse hiukset aina kahdesti ja tämä sopii siihen tosi hyvin olematta kuivattava.

Rosemary 3-in-1 -hoito

Koko & hinta: 160 ml – 15,90 €

Hyvän hintainen *Rosemary 3-in-1 -tehohoito, jota itse käytin hoitoaineen tapaan. Tämä sisältää rosmariinin lisäksi mm. viittä erilaista hyaluronihappoa, jotka sitovat kosteutta hiukseen todella tehokkaasti. Tämän ollessa silikoniton mietin ensin, mitä helposti pörröön vetävä ja paksu tukkani pitää siitä, mutta etenkin sen sisältämä arganöljy yhdistettynä muuhun koostumukseen teki hiuksista helposti käsiteltävät ja pehmeän tuntuiset. Tämäkin sopii curly girl -metodiin!

Rosemary Scalp Scrub – Hiuspohjan kuorinta

Koko & hinta: 165 g – 16,90 €

Tämä *Rosemary hiuspohjan kuorinta oli TODELLA VILLI KOKEMUS!  Tuubin päässä on ohu ja suippo ”putki”, jonka avulla tuote on todella helppo saada suoraan päänahkaan – monesti ongelma meinaa nimittäin olla, että kuorinta ei pääse päänahkaan asti vaan jää hiukseen.

Tämä jos mikä tuntui siltä, että päänahkaan oli laitettu suolaa ja mentolia sekaisin. Ja hyvällä tavalla, sillä voi sanoa sen lunastaneen virkistyslupauksensa. Käytin tätä toisen vaahdotuskerran aikana shampoon sijaan (eli vaahdotin ja huuhtelin hiukset ensin normaalilla shampoolla), pyörittelin tämän päänahkaan shampooharjalla ja fiilis oli mahtava. 

Korealainen luonnonkosmetiikkamerkki Aromatica

En olisi uskonut, että yhdestä sarjasta löytyy kerralla näin hyviä tuotteita. Odotin tykkääväni vähintään kasvovedestä ja voiteesta, mutta erityisesti kasvovoide ja hiuspohjan kuorinta oli todellisia yllättäjiä! Ja kertauksena muuten vielä ihonhoidon marssijärjestys eri tuotteiden käytön osalta:

  • Puhdistus
  • Kasvovesi
  • Seerumi
  • Kasvovoide tai öljy (voit myös vaihtoehtoisesti käyttää molempia, laita silloin öljy viimeisenä). Suosin itse kasvovoidetta aamulla meikin alle ja öljyä illalla.

Nyt kuukauden ajan, eli 14.3.-14.4.2022 saat *Bearelin koko valikoimasta 20 % alea koodilla ”hannamaria” (normaalihintaiset tuotteet)! Heillä on torstaista sunnuntaihin 17.-20.3. *K-Beautypäivät, joissa on runsaasti eri merkkien tuotteita alennuksessa.

Liity myös seuraan Bearelin IG-tilillä, jossa on kampanjan ajan joka ilta klo 18 eri aiheesta live! Minä aloitan puhumalla ihonhoidosta heti torstaina 17.3. klo 18!

Onko Aromatica teille tuttu merkki?

Seuraa minua: Instagram / TikTok

Lue lisää:

Tutustu kaikkiin korealaisen kosmetiikan postauksiin.

3 x Paras kosteuttava kasvovesi

Kuivan ihon yöllinen pelastaja: Huxley Sleep Mask Good Night -yönaamio

Kaupallinen yhteistyö: Bearel.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.