Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

Jokainen on täydellisen epätäydellinen

Kaupallinen yhteistyö: Glossybox Finland
*Sisältää mainoslinkkejä

Positiivinen itserakkaus, itsensä hemmottelu, epävarmuustekijöiden kääntäminen omaksi vahvuudekseen ja itsensä hyväksyminen on tämän kuun Glossyboxin teemana! Teema itsessään on jatkuvasti ajankohtainen ja vaikka koinkin sen vaikeana tuoda kosmetiikkaboksiin, onnistui Glossybox siinä mielestäni hyvin tuomalla hyvää fiilistä toukokuuhun!

Jos Glossybox ei ole konseptina tuttu, niin kyseessä on kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi. Jokaisen boksin arvo on vähintään 50 € ja se sisältää joka kerta vähintään viisi tuotetta. Joinain kuukausina he tekevät erityisen teemaboksin kuukausitilaajille, kuten nyt!

Tässä kuussa alekoodilla HANNAV saat tilatessasi *tämän toukokuun boksin vain 10 € hintaan ollessasi uusi asiakas! Alekoodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa 31.5.2022 asti. Jokainen boksi muuten kerryttää Glossy Credits (eli rahaa) Glossyn käyttäjätilillesi, jonka voit halutessasi käyttää uusien boksien hankintaan tai käyttää rahana *Lookfantastic.fi-verkkokaupassa.

Philip Kingsley Bond Builder -hiuksiin jätettävä hoitoaine (33 € / 50ml, mukana 20ml) on ollut mun kuivan karhealle ja paksulle tukalleni hyvä tuote! Oon käyttänyt tätä jo yhden samanlaisen matkakoon ja oon aika iloinen, että tästä sain toisen käyttööni! sanoisinkin, että tämä sopii parhaiten normaalista kuivalle ja karhealle tukalle ollen hiukan liian ”tuhti” ohuelle ja lasimaiselle hiukselle. Herneen kokoinen määrä riittää! Saatavilla *Lookfantasticilta.

Molton Brown Delicious Rhubard & Rose -kylpy- ja suihkusaippua (25 € / 300ml, mukana 30ml) on aivan törkeän hyvän tuoksuinen! Molton Brown on yksi mun suosikkimerkeistä muutenkin (mm. merkin Heavenly Gingerlily on ikisuosikki jo vuosien takaan). Tässä on latvatuoksuna mm. greippiä ja sitruunaheinää, sydäntuoksuna raparperinlehti, ruusu ja viherminttu! Saatavilla *Lookfantasticilta.

Skin & Co Roma:n Truffle Therapy Face Gommage -kuorintavoide (26 € / 150ml, mukana 20ml) vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta. Erityisen siitä tekee brändin uniikki uute mustasta tryffelistä, jonka lisäksi tuote sisältää mm. manteli- ja aprikoosinsiemenöljyä. Tuotteen tuoksu on miellyttävä ja hyvin ”naamiomainen”, josta tulee samalla jokin muu tuote mieleen – vielä kun muistaisi että mikä! Tulee varmasti testattua.

Bloom and Blossom Age-defying -käsivoide (21 € / 50ml, mukana 15ml) on seminopeasti (n. 5 min) imeytyvä käsivoide, joka sisältää mm. nikotiiniamidia, karitevoita ja lakritsinjuuriuutetta. Sen tuoksu tulee mm. bergamontista, rohtoilangia sekä seetripuusta ja jää tuoksumaan käsiin voiteen kuivumisen jälkeenkin. Omaan nenääni se istuu, mutta tuoksu on aavistuksen erilainen kuin mitä normaalisti käsivoiteisiin mieltäisi. Tämä jää työpöytärasvaksi nyt samoiten tein. Saatavilla *Lookfantasticilta.

Le Mini Macaronin Moisturizing Foot Mask eli kosteuttava jalkanaamio (5 € / kpl) väsyneille ja kuiville jaloille on jo pelkältä pakkaukseltaan aivan super söpö! Kyseinen merkki on itselleni tuntematon, mutta korealaisen kosmetiikan kanssa harvemmin menee pieleen. Pussi sisältää kaksi sukkaa, joiden täytyy antaa vaikuttaa 10-15 minuuttia ja jaloista pitäisi tulle pehmoiset (loput nesteet voi hieroa jalkoihin). Tuote on täysin vegaaninen.

Eyeko Skinny Liquid -rajaustussi (18,45 € / kpl) on mulle ja muille Lookfantasticin boksien sekä joulukalenterien tilaajille jo varmasti tuttu tuote! Tämän kärki on sen verran jämäkkä, että jopa munlainen poropeukalo saa sillä kivan rajauksen aikaiseksi. Tämä sopii myös herkemmille silmille. Se ei ole vedenkestävä, mutta pysyy kuitenkin hyvin paikallaan arkipäivän verran ellei sitä hiero, pyyhi tai ala kyynelehtiä. Rehellisesti sanottuna tämän olo muuten ihon- ja hiustenhoidollisessa boksissa ihmetytti, vaikka se hyvä onkin. Saatavilla *Lookfantasticilta.

*****

Kokonaisuutena ihana ja itseä hellivä boksi! Tästä boksista mulla jää heti käyttöön neljä viidestä tuotteesta jää heti käyttöön ja nestemäisen rajauksen laitan itselleni tulevaisuutta varten varakappaleeksi laatikkoon. Näillä lopuilla tuotteilla syntyy vaikka ihana SPA-ilta itselle!

Muista että alekoodilla HANNAV saat tilatessasi *tämän toukokuun boksin vain 10 € hintaan ollessasi uusi asiakas. Normaalisti yhden kuukauuden jatkuvan tilauksen boksin hinta on 17,99 € ja 3kk setin hinta on normaalisti 52,90 € ja nyt 44,91 €, eli tämän alen kanssa siitä säästää −7,99 €!  Alekoodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa 31.5.2022 asti.

Millainen on sun spa-ilta?

Seuraa minua: Instagram / YouTube / TikTok

Vaikuttajien tietopankki ja yhteisö: VAMA Network

Lue myös:

Djusie – Uusi kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki

Vuoden 2021 parhaat meikit ja välineet

3 x Kuinka huulimeikki muuttaa meikin

Kaupallinen yhteistyö: Glossybox Finland

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.