Hae
Hannamaria

Bette Box Toukokuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Miten söpö kortti! Bette Box Toukokuu 2019 ihastutti heti avaushetkellä kortillaan, joka pääsikin suoraan kaiken tietonsa annettua jääkaapin oveen koristeeksi ja hyväksi aamujen piristykseksi. Tässä kuussa boxit lähti liikkeelle yllättävän myöhään ja omani oli noudettavissa lauantai-iltana. Kuten muutkin boxit, olen tämänkin saanut osana ilmaista tilausjaksoa ja voit kaikki aikaisemmat Bette Box -kuukaudet katsoa täältä. 

Bette Box Toukokuu 2019 Bette Box Toukokuu 2019

Tässä kuussa teemana on ”Täydellinen kesä!”,  joka ainakin vielä näyttää olevan aika pitkän matkan päässä sääennusteen perusteella. Boxi sisältää kesäisiä tuotteita koko vartalolle ja sen ideana on valmistautuminen kesän rientoihin, juhliin ja yhden best sellerin, joka on munkin lemppari!

Bette Box Toukokuu 2019

Ultrasun Face SPF30 -aurinkovoide kasvoille (25,50€/50ml, mukana 7ml näyte) on boxin best seller. Tämä on myös mun ehdoton lemppari, sillä tätä tulee boxista aina tasaisin väliaijoin ja olen tämän todennut todella hyväksi tuotteeksi meikin alle sekä yksinään. Saas toki nähdä miten käy kun pääsen testaamaan Clarinsin uudistuneita aurinkotuotteita, mutta veikkaan tämän pitävän kiinni HQ-statuksesaan. Saatavilla Sokoksista, Emotioneista, Stockmanneilta sekä vaihtoehtoisia Ultrasun -kasvotuotteita Stockmann.com:sta, Natural Goods Companylta sekä lookfantastic.fi:stä. 

Trind Nail Balsam (9ml / 15€, mukana 4ml näyte) on ihan uusi tuttavuus! Tämä on lappusen mukaan täydellinen kosteuttava balsami kuiville, hauraille ja katkeileville kynsille. Se ei myöskään sisällä öljyjä. Tämä täytyy laittaa testiin, sillä tunnistin omat kynteni kuvauksesta. Kiva että tuli vain näyte, ei jää pyörimään nurkkiin jos en tykästykään. Saatavilla mm. Sokoksista ja Stockmanneilta sekä Stockmann.com:sta. 

Rfsu Intim Easy Shave Gel (150ml/5,50€, mukana 40ml näyte) tulee muistaakseni toisen kerran nyt boxista. Pidin tästä ensimmäisellä kertaa ja pidän varmasti toisenkin kerran. Ihmettelen miksi en ole tätä täysikokoisena ostanut, sillä muistan todella kyllä pitäneeni tästä. Ehkä tämän loputtua ostankin täysikokoisen tuotteen! Saatavilla päivittäistavarakaupoista, apteekeista sekä tavarataloista. 

Bette Box Toukokuu 2019

Affect viimeistelypuuteri (10g/19€) on ihan uusi tuttavuus merkkiä myöden. Tuoksu on pannussa suhteellisen voimakas ja tuotteen sisältämä kaakao sekä vihreä tee tuoksuu siitä läpi. Tämä on ensikosketuksella ihan perus kivipuuteri sävyn kera, ei mitenkään ihmeellinen. Sen sanotaan sisältävän mm. micaa, jonka pitäisi imeä talia ja ehkäistä kiiltoa. Taidan tälle antaa pari mahdollisuutta ja jos en siihen ihastu, eteenpäin. Saatavilla hairstore.fi:stä.

Ziaja Kashmir -vartalovoide (400ml/9€, mukana 50ml näyte) on mulle ihan uusi tuote myös! Muut Ziajan tuotteet ovat toki tuttuja ja valitsin itsekin Vuohenmaito -päivävoiteen aikoinaan Bette Boxiin mukaan, mutta tämä linja on ihan uusi. Mm. sheavoita sisältävänä tuotteena tämän pitäisi kosteuttaa ihoa sekä parantaa sen elastisuutta. Saatavilla mm. Sokoksista, Stockmanneilta sekä eleven.fi:stä.

Bette Box Toukokuu 2019

Looks by Cailap -sivellin (luomivärisivellin/7,90€) on koko perheensä puolesta minulle tuttu. Näiden uudistuessa sain kokonaisen kokoelman Looks by Cailap -siveltimiä ja tein niistä ihan postauksenkin. Pidän näistä todella, sillä karvat ovat synteettisiä, ne ovat edullisia, tukevia ja hyvälaatuisia. Ja toki suomalaisia! Saatavilla mm. Sokos, Stockmann, päivittäistavarakaupat, Tokmanni.fi jne.

Näytteinä boxissa oli Lanvinin tämän kevään uutuustuoksu A Girl in Capri (sitruunainen, vaaleanpunapippurinen, raikas tuoksu) ja suhteellisen edullinen (37€/30ml) sekä kaksi pussia Nivean Oil in Lotion kookos & Monoi-öljyvartalovoide. Nuo pussit käytän joko rannalla itse tai pistän eteenpäin, Nivean vartalovoiteet eivät kyllä aiemmin ole pettäneet.

—————————

Kokonaisuutena tämä oli ihan kiva boxi, en hyppinyt yhtä suuresti riemusta kuin vaikka viime kuun boxin kohdalla, mutta yksikään tuote ei missään nimessä ole turha tai huono. Hyvä perusboxi ja tuoksunäytteet vastaanotan suurella innolla, voi kivasti vaihdella päivän fiiliksen mukaan ja kokeilla pidemmän aikaa erilaisia tuoksuja.

Mitä te tykkäsitte tästä toukokuusta?

8 kommenttia

  1. -Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

    Tuo Trindin nail balsam on kiva tuttavuus. Testasin sitä kollegalta, ja ajattelin ostaa ihan oman. 🙂 -Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

  2. Anne kirjoitti:

    En ole vielä kaupoilla nähnyt tuota Nivean kookos&monoi -voidetta. Kuulostaa kyllä aika mun tuotteelta 🙂

    Ihana kortti tuossa paketissa heti nostamassa fiiliksiä!

    • hannamariav kirjoitti:

      Kyllä vain! Täytyypä muuten itsekin kiinnittää huomiota olisiko tätä jo kaupoissa!

  3. Janina kirjoitti:

    Monipuolinen ja ajankohtainen boxi! Kivalta vaikuttavia tuotteita. Bette Box on ihana idea, vähän kuin joka kuukausi synttärilahja itselle 🙂 Itse en ole vielä sitä tilannut, mutta on ollut kyllä harkinnassa!

    janinacharlotta.blogspot.com

  4. Hengittävää elämää etsimässä - blogi kirjoitti:

    Kattavan oloinen boxi, kiitos esittelystä ? aurinkovoide ja kynsibalsami harkinnassa testiin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *