Hae
Hannamaria

Superkosteuttava ikisuosikki: Glamglow Thirstymud -naamio

Tiedättekö kun on tuotteita, joita kokeiltuanne ette halua vaihtaa mihinkään tai niitä pitää vähintään olla kaapissa varalla? Mulla sellainen on Glamglow Thirstymud -naamio. Oon tätä naamiota käyttänyt nyt puolitoista purkkia ja en vaihtaisi enää pois kun olen siihen tutustunut. Ensimmäisen purkin sain PR-toimistolta, toisen ja kuvissa näkyvän olen ostanut itse.

Glamglow Thirstymud -naamio

Olen aikaisemminkin käyttänyt kosteuttavia naamioita ja hetkeksi jopa tämä jäi sivuun, kun vastaan tuli ”käytän kaapissa olevia kangasnaamioita pois” -aalto itselle, mutta aina palaan tähän. Edes Lumenen kosteuttava geelinaamio ei pärjää tälle Glamglowlle, vaikka toki hyvä tuote edelleen onkin!

Glamglow brändinä

Glamglow on perustettu vuonna 2010, eli on brändinä suhteellisen uusi ja juhlii vasta vuonna 2020 10-vuotispäiväänsä. Yhdessä Shannon ja Glenn Dellimore loivat keittiössään ensimmäisen kasvonaamion sekä ajatuksen tuotteiden pakkauksiin. Tuotteet suunniteltiin alun perin käytettäväksi ”behind the scenes” -hengessä ammattilaisille mm. ennen kuvauksia, mutta vuonna 2011 tuotteet saatiin myös kuluttajille.

Ensimmäinen lanseerattu tuote oli Youthmud Tingle Exfoliate Treatment, joka on edelleen valikoimassa. Osa saattaa muistaa merkin hetki sitten ilmestyneen Glamglow Glowsetter -viimeistelysuihkeen vuoksi, joka sai melko suuren somehuomion.

Glamglow Thirstymud -naamio

Koostumus

Koostumus on jotakin paksun jogurtin ja kevyen, kuohkean vanukkaan väliltä. Väri ei ole se kaikista houkuttavin, mutta kosteutusteho, levittyvyys ja se miten vähän tätä loppupeleissä tarvitsee, on todella vakuuttavaa! Ja tuo että tätä tarvitsee vain vähän koko kasvojen alueelle on todella tärkeää, sillä tämä ei ole sieltä halvimmasta päästä.

Tuoksu on tässä tuotteessa todella, todella miellyttävä ja jopa hiukan vanukas- ja kinuskimainen. Itse tykkään säilyttää tätä lisäksi hiukan viileämmässä paikassa, jolloin kosteutuksen lisäksi tämä myös hiukan virkistää ja viilentää munkin helposti punottavia kasvoja. Tämä ei ole kertaakaan ärsyttänyt ihoani tai saanut minkäänlaista allergiaa aikaan, josta suuret propsit!

Glamglow Thirstymud -naamio

15-20 minuutin vaikutusajalla saa ihanan pehmeän ja aamullakin vielä kosteutetun näköisen ihon. Tämä tulee huuhdella pois, mutta itse tykkään poistaa tämän esim. Makeup Eraserilla tai kevyesti pyyhkeellä sen helppouden vuoksi. Ja kuten muissakin, loppu ihonhoitorutiinista tulee tämän jälkeen tehdä. Mun ihonhoitopäiväkirjan löydät täältä, josta löytyy hyviä tuotteita ilta- ja aamurutiiniin.

Hinta & saatavuus

Kuten todettu, tämä ei ole edullisimmasta päästä mutta sanon silti, että on todellakin hintansa väärti. Saatavilla on pääosin kolmea eri kokoa, 15ml, 50ml ja 100g. Itse olen ostanut 50g purkin, jonka hinta on n. 49€ mutta 15ml on hyvä koko ostettavaksi testiin. Tuotetta verkossa myy KICKS.fi, Stockmann.com sekä lookfantastic.com, kivijaloista ainakin Sokos, Stockmann ja KICKS.

Mikä on teidän suosima kosteuttava naamio?

 

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tätä olen itse muutaman pienen koon käyttänyt ja olen kyllä tuotteesta pitänyt vaikken ihan normaalihinnalla olekaan raaskinut käyttöön hankkia – osittain johtuen myös siitä, että noita naamioita on jostain syystä kaappiin melkoinen määrä kertynyt.. o.O

  • hannamariav kirjoitti:

   Jännä juttu että on kertynyt ;D Mutta sama homma, kyllä tämä normaalihinnalla hiukan kirpaisee, onneksi on tarjouksia aina siellä täällä 😉

 2. Anne kirjoitti:

  Kiinnostava! Jotenkin tämän postauksesi pohjalta tuli sellainen olo tuotteesta, että se olisi super kosteuttava. Iiik, nassuni on super janoinen 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Tämä kyllä on, hienoa siis että pointti välittyi postauksesta! 😀

 3. Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

  Vaikuttaa aika ihanan täyteläiseltä naamiolta. Vähän turhan hinnakas vaan omaan budjettiin. -Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

  • hannamariav kirjoitti:

   Tunnistan fiiliksen, sen takia käytänkin tämän ohella kaikkea muutakin kun ei ole jatkuvasti varaa ostaa uutta 😀

 4. JonnaH. kirjoitti:

  Ainoa jota näistä Glamglown naamiosta jota rakastan on Supermud ja sit toki DreamDuo, joka on varmaan mun ykkös Glamglow-suosikki.

  http://keyword-love.blogspot.fi

  • hannamariav kirjoitti:

   Tuota DreamDuoa mun tekisi mieli testata! Supermud on myös hyvä, mutta koen että sille löytyy itsellä edullisempaa vastinetta 🙂

 5. Minna M/Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kehtaanko edes myöntää, ettei minun kuiva naamani ole juuri kosteuttavista naamioista päässyt nauttimaan. Kaapissa olisi muistaakseni muutama pr-näytekin testaamatta. Kiitos muistutuksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *